Hverdagsliv

HAR ALLEREDE PAKKET KOFFERTEN

21. august 2012

På noen jobber har man quiz på fredager – for å opprettholde trivsel på arbeidsplassen. På min jobb gjør vi helt sykt morsomme ting – for å opprettholde KJEMPETRIVSEL på arbeidsplassen. Førstkommende helg reiser Chills-jentene til Stavanger, en by jeg faktisk aldri har vært i. Har jeg noen lesere fra Stavanger? Noen som har noen tips til hva jeg bør se og oppleve i byen? 

Vi har mottatt programmet for helgen, og det ser ut til at vi har litt av et eventyr foran oss. Rått og Råde-festivalen, båttur, spa på Sola Strand Hotell, overnatting hos Clarion Hotell og masse god mat. Sikkert en del vin også. Jeg gleder meg så innmari mye! På Rått og Råde-festivalen spiller blant annet LMFAO (Sexy and I know it), Big Bang, Alina (Flytta på dej), Patti Smith, Katie Melua, Vinni, Lido Lido, Turbonegro, Jarle Bernhoft (!!) og Kent. Noen av dere som skal dit? Jeg deler ut to billetter her på bloggen i kveld, så følg med om det kunne være interessant. 

Jeg har begynt å pakke allerede! Gleder meg til å reise bort fra Oslo, og til å oppleve en ny by. Stavanger er jo hjembyen til Trine også, så regner med at hun er den perfekte guiden for Kathrine, Belinda og meg 

31 Comments

 • Reply Silje 21. august 2012 at 16:35

  Hei!
  I Stavanger anbefaler jeg deg lunsj på ostehuset (verdens beste club sanwich), sighseeing i lysefjorden (kjerag, preikestolen, flørlitrappene; HELT fantastisk) og ikke minst en tur til flo og fjære! Harmoniske og deilige opplevelser i en botanisk hage. Maten og drikken er ett stort pluss der. Ellers har du oljemuseet om du vil få med deg noe «typisk» Stavanger 🙂

 • Reply carina 21. august 2012 at 17:40

  ååå du kommer til å kose deg i stavanger:) herlig by 🙂 jeg og kjæresten har såååå lyst å dra på festivalen, men vi flyttet hit nettopp og vi har desverre ikke kapital til å unne oss en tur på festlighetene :/

 • Reply R. 21. august 2012 at 18:36

  ååh jeg vil på rått og råde! jeg er fra stavanger og har jobbet som frivillig begge årene men har ikke mulighet til det i år på grunn av jobben min (hvis man jobber torsdag og fredag i baren så får man festival pass) så jeg blir kjempe glad om jeg vinner billetter 😀

 • Reply Hanne 21. august 2012 at 18:46

  Ja er fra Stavanger området:) Vet ikke om så mye spennende akkurat i Stavanger, det er mer utenfor sentrum det er kjekke ting å se:) Men her er noen alternativer ihvertfall:
  *Sverd i fjell (hafrsfjord)
  *prekestolen (lysefjorden)
  *stavanger domkirke (sentum)
  *Vikingstadion- norges fineste stadion;) (hinna)
  *bjergstedparken (bjergsted)
  *kongeparken (ålgård)

  Håper dere får en fin tur:D

 • Reply Mari 21. august 2012 at 18:47

  Du burde absolutt ta deg en rusletur i Gamle Stavanger. Jeg flyttet nettopp fra Stavanger etter å ha bodd der i 22 år, og synes fortsatt atGamle Stavanger er så utrolig koselig!

 • Reply maria 21. august 2012 at 18:50

  hei! jeg har velig lyst på biletter er fra stavanger og er fattig student:( (så jepp du har en fast leser fra stav, har lest bloggen, siden blogg. no 😉

  send mail hvis du vil ta en kaffe eller drink 😀 (kan ikke skrøyte av by liv utvalge vårt men, d går med litt alkohol innabords :P)

 • Reply Malin 21. august 2012 at 18:50

  Åherregud, hadde vært så sinnsykt forbanna bra med de billettene når man er student og ikke har råd til noe sånt selv!

 • Reply Helene 21. august 2012 at 20:06

  Jeg er fra Stavanger, eller fra en liten plass som ligger i Stavanger!
  Og jeg har også vært på spa på Sola Strand Hotell 2 ganger, anbefales på det varmeste! Super hyggelige folk og helt herlig 😀 Gled deg! Håper du får en fin tur!

 • Reply Edvarda Lien 21. august 2012 at 20:33

  Så kult at du skal til Stavanger! Jeg bor i Stavanger selv og har utrolig lyst til å dra på rått og råde festivalen, men har ikke kjøpt bilett enda. Høres ut som et bra opplegg, Stavanger er en veldig fin by med mye spennende å oppleve.

 • Reply Pia 21. august 2012 at 20:45

  Er fra stavanger og anbefaler virkelig å ta turen til flor å fjære!! Fantastisk mat, fantastis utsikt og utrolig vakkert sted 🙂 Tar alltid med alle som aldri har vært her før dit, og di elsker det !

 • Reply Emine 21. august 2012 at 21:02

  Jeg er fra Stavanger :)) sykt kult at du skal her, hadde blitt sykt starstruck om jeg så deg på gata!

  Selve sentrum er ikke så mye å skryte av, men hvis dere vil prøve noe litt annerledes så er surfing å anbefale! VI har omtrent 10 strender som visstnok er Norges beste til å surfe på 😀 (de har surfe utleie/skoler på strendene) Verdt å prøve ut!

  Hvis dere vil på kafe bør dere prøve Scandinavian taste som ligger i Arkaden senteret (stavanger storsenter) midt i sentrum 🙂 den er utrolig koselig og har god mat!

 • Reply Kristine 21. august 2012 at 21:06

  Jeg ønsker billetter til rått og råde :)) har såå lyst til å dra, men er fattig student!

 • Reply Thea 21. august 2012 at 21:42

  Jeg flytta akkurat til Stavanger med kjæresten for å studere! Har bodd her i 2 uker og stortrives så langt, det er en vakker by og masse liv i gatene langs kaia om kveldene, du kommer garantert ikke til å kjede deg ett sekund! Krysser fingrene for fint vær 😀 Jeg kunne gitt alt for å vinne to rått og råde billetter nå!

 • Reply Miriam 21. august 2012 at 21:43

  Så heldig du er! <3 Stavanger er min hjerteby. Har så lyst å dra på Rått og Råde!
  Gå en tur i gamle Stavanger og spis lunsj på Sting, drikk øl i bakgården på "Bøker og Børst" og drikk varm sjokolade med chili på "Sjokoladepiken" 😉

 • Reply Gunn Helen 21. august 2012 at 21:49

  Du har lesere fra Stavanger ja! Håper dere koser dere masse mens dere er her! 🙂

 • Reply liz 21. august 2012 at 21:50

  Jeg er fra stavanger, men bor i akershus å jeg syns virkelig du burde besøke sola-stranden, «gamle stavanger» en del av byen som er helt utrolig nydelig, domkirken selvfølgelig og kanskje oljemuseet hvis det er av interesse 🙂
  God tur!

 • Reply Mina 21. august 2012 at 22:12

  Skal hele helgen!! 🙂

 • Reply ElisabethMatilde 21. august 2012 at 22:26

  Ja, jeg er fra stavanger! 🙂
  Hvis dere skal ut til sola uansett, så burde dere jo gå på solastranden litt å se, men kommer ikke på noe mer.. kos dere! 🙂

 • Reply Tuva Nor 21. august 2012 at 22:35

  Byen er superfin. Bare gode minner derfra, uten om den gangen jeg vandret rundt med ei venninne ganske lenge midt på natten for å finne mc donalds og ingen forsto oss da vi spurte etter «mc’ern». Har etter det gitt opp å prate «oslomål» utenfor oslo.

  Blir spennende å se hvem som vinner billettene! Skulle gjerne vunnet selv.

 • Reply ML 21. august 2012 at 22:43

  Hei! E fra Stavanger! Ska og på RxR, håpe på å møda deg då! 🙂 Hvis du ska på byen i Stavanger vil eg anbefala Beverly og Dickens, to veldig populære utesteder:) Kos deg masse på vestlandet vertfall :D!

 • Reply Marianne 21. august 2012 at 22:46

  Jeg kommer fra Stavanger og er student i Bergen, har utrolig lyst til å ta med kjæresten min hjem til Stavanger for å se Rått og Råde, feire bursdag til min beste venninne og få møte familien min denne helgen! Hadde vært fantatstisik å vinne billetter hos deg 🙂 Stor klem fra Marianne

 • Reply Vanessa 21. august 2012 at 22:48

  Hvis dere er i Stavanger sentrum en dag, må dere sette dere langs en av siderestaurantene langs havnen. Utrolig koselig! 🙂
  Folken er et kjekt sted å gå til hvis du liker musikk, mange spennende artister!
  Oljemuseet, sjekke ut lysefjorden, prekestolen, flo og fjære (utrolig flott sted, med maaasse blomster +en restaurant med veldig god mat) 🙂
  Håper det var noe nyttig;-)

 • Reply Åshild 22. august 2012 at 00:00

  Ah. elskede Stavanger. Jeg kan love deg at hvis Rått og Råde blir halvparten så bra som i fjor og året før så blir det FANTASTISK! For en fattig student blir det ikke festival… med mindre de kommer dalende fra himmelen (eller fra deg). Enjoy!:D

 • Reply Inger 22. august 2012 at 00:28

  Hei 🙂 kunne gjerne tenkt meg en tur hjem i helgen og det hadde jo blitt en enda bedre grunn å dra hvis jeg hadde vunnet bilettene 🙂 digger bloggen din Ida! Som frk.turner sa «you’re simply the best» 🙂

 • Reply Anette 22. august 2012 at 10:14

  Jeg er fra Stavanger 🙂 Men jeg har absolutt ingen ANING om hva som vil være interessant for deg. Jeg har vært på spa på Sola strandhotell en gang og det var heeeelt fantastisk. Så gled dere! 😀

 • Reply Camill 22. august 2012 at 11:43

  Ja, jeg er fra stavanger! Kanskje jeg blir sÅ heldig at jeg møter på deg!
  :D:D du får med deg mye av byen av det du har planlagt!

 • Reply Elisabeth A. 22. august 2012 at 12:12

  Du må definitiv spise sjokoladekake på Sting! Trine må vite kor det e syns eg 🙂 E iallefall med Valbergtårnet og det MÅ hu vite kor e! Den kaken e iallefall verdens beste sjokoladekake og hvis du ikkje like sjokoladekake av ein eller aen merkelig grunn så burde du prøve den likevel, eller iallefall sei dette til de andre! Velkommen til Stavanger ska du ver iallefall.

 • Reply Helene 22. august 2012 at 22:35

  Jeg vil, jeg vil, jeg viiiiil!! 😀

 • Reply Madeleine Norrman 22. august 2012 at 23:44

  Heihei 🙂
  Anbefaler dere å spise middag på Cafè de France i Eiganesveien 8 😀
  En fantastisk, intim gourmetrestaurant med veldig bra service og utrolig god mat 😀
  (Må jo nesten nevne at samboeren min er kjøkkensjef der, men samtidig er han jo en av de beste også) hihi.

  Her er hjemmesiden deres: http://www.cafedefrance.no/

  Velkommen til Stavanger! Rop ut hvis du har et sekund til overs, så må jeg stikke innom å si hei eller ta en øl/ drink 🙂

 • Reply Lisa Marie 24. august 2012 at 00:14

  What? Dere jobber i Drammen men vil ikke få med dere Drammens største fest? Hehe

  Svar fra Ida: hehe! Synd det kræsjet! 🙂

 • Reply najlepszy sklep 11. mars 2024 at 15:22

  Wow, awesome blog layout! How long have you been running a blog for?
  you made running a blog glance easy. The entire look of your web site is magnificent, as neatly as the content!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Leave a Reply