Konkurranser

KONKURRANSE//FESTIVALPASS

22. august 2012

Wæææ, så mange koselige lesere jeg har i Stavanger! Rart det der, jeg tenker liksom aldri over hvor dere sitter og leser bloggen min hen, for meg bor dere jo på Internett. Ikke i den virkelige verden. Akkurat som meg.

Men takk for mange fine tips, nå gleder jeg meg bare enda mer til å komme på besøk! På tide å dele ut festivalpass til Rått og Råde-festivalen! For å vinne billetter må du bare skrive en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Ikke vær så innmari søt og snill, for da føler jeg at jeg er nødt til å skaffe billetter til dere alle sammen 

Sees i Stavanger!

93 Comments

 • Reply Kristine B 22. august 2012 at 00:51

  Jeg har såååå lyst til å vinne! Hadde tenkt å dra, siden turboneger er mitt yndlingsband og jeg ikke har fått sett dem med den nye vokalisten, men jeg har ikke råd! Så dette hadde vært perfekt 😀

 • Reply Marie 22. august 2012 at 01:18

  Åh, jeg har SÅ lyst til å gi dette til søsteren min! Hadde vært en fin søstertur 🙂 I tillegg kunne jeg besøkt en god venninne som har flyttet til Stavanger for å studere 🙂

 • Reply Nina C 22. august 2012 at 06:03

  Heihei!
  To billetter til Rått og Råde ville vært perfekt for å avslutte festivalsommeren!
  Var frivillig tidligere i sommer på Trollrock, og hadde lyst til å se Big Bang, men jeg var nødt til å jobbe den kvelden, så en ny sjans til å se de hadde vært supert! Kos deg masse i Stavanger!

 • Reply Silje 22. august 2012 at 07:09

  Kjære vakre Ida, jeg vil gjerne være med deg på Rått & Råde! 🙂

 • Reply Henriette 22. august 2012 at 07:11

  Du ville ikke at man skulle være søt og slikt. Da har jeg et ord som beskriver deg og bloggen din: KONGE!

 • Reply Marianne 22. august 2012 at 07:27

  Hei Ida! Jeg kommer fra Stavanger men studerer for tiden i Bergen! Det hadde vært utrolig kjekt å få tatt med kjæresten min med meg hjem i helgen for å dratt på Rått Og Råde, sett familien min og fått feiret bursdagen til min beste venninne 🙂 Stor klem fra Marianne

 • Reply Ingrid Angeltvedt 22. august 2012 at 07:51

  Eg vil gjerna ha billett t Rått og Råde 2012!!

 • Reply Kristine:) 22. august 2012 at 08:35

  Det festivalpasset hadde gjort en fattig student veldig glad. Da kunne jeg besøkt mine foreldre som jeg savner veldig mye i Stavanger, og samtidig dra på festival!:D

 • Reply Thea 22. august 2012 at 08:43

  Hei Ida 🙂 Du kommer til å elske Stavanger 😀 det er såå koselig by! Flyttet hit med kjæresten for å studere for 2 uker siden, stortrives!! Jeg har såå lyst til å vinne to billetter til Rått og Råde, så kan jeg ta med kjæresten på noe gøy som vi i utgangspunktet ikke har råd til i disse trange student-tider 😛 Vi har begge ett stort ønske om å se Bernhoft 🙂 Kos deg masse på turen din 😀

 • Reply solveig 22. august 2012 at 09:09

  JEG VIL VINNE FOR FAEN

  solveig_ml@yahoo.no

 • Reply Christina 22. august 2012 at 09:11

  Jaaaa! Jeg vil gjerne vinne, vil ha med meg bestevenninna mi som akkurat har kommet tilbake etter 5 års studier i Australia!!! <3 endelig er vi sammen igjen, men vi har jo ikke noe sprøtt å finne på i Oslo. La oss vinne <3

 • Reply Grethe Marie Strøm 22. august 2012 at 09:17

  Jeg hadde blitt SÅÅÅÅ glad for to billetter til RxR! Da kunne jeg tatt med meg kjæresten min som en bursdagsgave for han siden jeg ikke har råd selv 😀

 • Reply Karen 22. august 2012 at 09:19

  Stavangerjenta trenger et festivalpass, fordi hun har ikke enda fått billett… Søte snille Ida det hadde vært gøy:)

 • Reply Kristina 22. august 2012 at 09:21

  Hei Ida! 🙂
  Det hadde vært konge å vinne et par festivalbilletter! Alle festivalene jeg skulle på i sommer har kræsja med jobb, så hadde vært stas å få med meg i hvert fall en! 🙂
  Stor klem fra Kristina, fast leser i flere år 🙂

 • Reply Monica l 22. august 2012 at 09:22

  Jeg har veldig lyst på billettene 🙂 bor bare 3 timer fra Stavanger så er lett å komme seg frem og tilbake . Har veldig lyst å dra men når man har fått en baby så må man rett å slett prioritere hav pengene skal gå på!!

 • Reply Sunniva B 22. august 2012 at 09:37

  Hvis du gir de til meg er du verdens snilleste!

 • Reply Ida 22. august 2012 at 09:56

  Superlyst på de billettene! Jeg og min kjære samboer hadde egentlig tenkt til å gå, men pga. svært trang økonomi denne måneden måtte vi bare legge den tanken fra oss. Men så kommer jo DU (les: engel) inn i bildet og vil dele ut to billetter! Så da lever jeg litt i håpet en stund til 😉

  Ha en strålende dag, Ida! (navnesøster til og med) 🙂

 • Reply victoria I K 22. august 2012 at 10:10

  Kos deg masse i Stavanger!

 • Reply Martin 22. august 2012 at 10:13

  Hei. Ha en fin dag!

 • Reply Stine 22. august 2012 at 10:15

  Bor i Sandnes og har veldig lyst på billetter til rxr 😀 liker bloggen din veldig godt!

 • Reply Malin Rasmussen 22. august 2012 at 10:17

  HEI DU SØTE SNILLE DU (LOL JK).

  Hadde seriøst satt SINNSYKT stor pris på å få en billett. Jeg har akkurat flyttet fra Bergen og til Stavanger(verdens fineste by), og er en fattig student. Har siklet på billetter lenge, og har så utrolig lyst å få med meg Kent, LMFAO og Alina Devecerski(bare for å skrike at alle andre FÅR FLYTTA PÅ SEEEJ).

  YOU ROCK

 • Reply Anette 22. august 2012 at 10:19

  Jeg er ikke søt og snill så ikke gi billetten til meg. haha 🙂

 • Reply Helene 22. august 2012 at 10:26

  åå, jeg bor i Stavanger så hadde blitt kjempeglad for en billett! Leser bloggen din hver dag 😀

 • Reply Elisabeth 22. august 2012 at 10:29

  Hei på deg
  Du er så søt og grei,
  Vær så snill å gi meg et festivalpass
  Jeg lover å ikke ta stor plass
  Vin skal det drikkes
  Og til musikken skal det danses.

 • Reply Lene Isabel 22. august 2012 at 10:45

  Åh, endelig en konkurranse for åss som bor i stavanger 😀 Det hadde vert kjempe gøy med billett! Håper du får en fin tur 🙂 Hilsen fattig student fra stavanger (som har suuper lyst å gå på rått å råde ^^)

 • Reply Rebekka 22. august 2012 at 10:49

  Ja takk! 😀 bor rett utenfor Stavanger, men har ikke billetter… 🙁

 • Reply Elin 22. august 2012 at 10:59

  Jeg har såå umenneskelig lyst til å se KENT!! Åååh! Har så lyst til å vinne!

 • Reply Leah 22. august 2012 at 11:28

  Jeg har vært for syk denne sommeren til å reise på noen festivaler.. Så dette hadde virkelig vært midt i blinken! En liten roadtrip også hadde jeg vært i stavanger:)) *krysser fingrene og håper det blir meg*

 • Reply Helene 22. august 2012 at 11:37

  Hei Ida!
  Du hadde gledet en student og en bror.
  Vi skal treffes i helgen for kvalitetstid, han bor i bergen og jeg i Oslo så siden vi har leilighet i stavanger skal vi møtes der. Hva hadde ikke vært bedre visst jeg kunne toppe det med å dra han med meg på festival. ( han er stort fan av bernhoft )
  Du hadde vært en knupp !

 • Reply Camilla høiland 22. august 2012 at 11:48

  Ska ikke skrive noe typisk klisje her da, men keg er fra Stavanger og har ikke fått tak i billeter, den eneste i vennegjengen…… Hadde vært konge å fått oppleve RXR, noe jeg aldri har! :)))

 • Reply Ingrid 22. august 2012 at 12:01

  Vil så gjerne!! Festival- og konsertlivet er det morsomste jeg vet, og jeg skulle så gjerne hatt the time of my life i helgen! Hiver på meg sydvesten og støvla og synger «sexy and I know it» for full hals. Ah, lykke!:)

 • Reply Carina 22. august 2012 at 12:19

  Ida, Ida, Ida; fast følger av bloggen din, og så klart fra Stavanger, tjooheeei!! Rått og råde billetter hadde vært heilt KONGE 🙂 Spesielt hvis du og Belinda ska vær der 🙂

  TJOHEI!!

 • Reply Cathrine Pettersen 22. august 2012 at 12:19

  Jeg MÅ på den festivalen! Please a?

 • Reply Trine 22. august 2012 at 12:37

  Hei! Jeg bor i Stavanger, 3 min unna fra der Rått og Råde festivalen holdes. Uheldigvis har jeg aldri fått gått på festivalen fordi studiene mine i utlandet alltid har startet tidlig. Mens i år når jeg faktisk er hjemme har jeg ikke råd til å kjøpe billetter =( Hadde derfor vært supert å vinne billetter slik at jeg faktisk kunne fått opplevd vår lokale festival, og i tillegg tatt med ei venninne som fortjener det!

 • Reply Hanne 22. august 2012 at 12:39

  Hadde vært supert å fått billetter til RXR, var meningen vi skulle gå men det gikk ikke helt med budsjettet vårt i år:/ Synes det er skikkelig kult når du har SÅ sykt gode konkurranser:D Håper jeg er den heldige vinneren:D Det hadde vært en drøm å få sett Jarle Bernhoft å LMFAO;)

 • Reply Heidi 22. august 2012 at 12:51

  Langt ifra søt og snill, fortjener ikke festivalbilletter, men tar imot likevel. Ork liksom. Kos deg i Stavanger!

 • Reply Hedda 22. august 2012 at 12:52

  Det hadde vært DRITKULT med R&R billetter, spesielt i og med at jeg har ei tysk venninne på besøk og ja, vi elsker festivaler 🙂

 • Reply Iselin 22. august 2012 at 12:55

  Kjære snille Ida, denne Stavangerjenta har kjempelyst til å ta med seg kjæresten på Rått og Råde, da han har snakket om dette lenge men ikke kan ta seg råd. Håper jeg ser deg også i Norges fineste by! 🙂

 • Reply Maria 22. august 2012 at 13:02

  I tilegg til å være en fattig student, må jeg operere ut 2 visdomstenner på fre.. Kjære Ida , gi meg en grunn til å leve neste uke! Og overleve fre :p er minst like glad i tannleger som deg 😉 <3

 • Reply Cathrine 22. august 2012 at 13:25

  Åhh, jeg har så lyst på billetter til RXR. Jeg vil nyte musikken, den fantastiske festivalfølelsen og jeg vil treffe igjen en kjekkas jeg traff sist år på RXR.

 • Reply Thea 22. august 2012 at 13:27

  Jeg har veldig veldig lyst på bilett !! Bor nærmed stavanger men har aldri vært på festivalen for jeg har ikke vært 18 men nå har jeg nettopp fylt 18 og har dødslyst på bilett . Har desverre ikke penger selv til og betale , ble robba når jeg var på tur i sommer med venninnene mine så nå skal alle venninnene mine dra utenom meg . Digg konkuranes , har kjempe lyst å vinne :):)

 • Reply Ine 22. august 2012 at 13:38

  Jeg har faktisk aldri vært på festival før (flaut), så hadde vært kjempe gøy med billetter!!

 • Reply Silje 22. august 2012 at 13:42

  Wææ, har så lyst å vinna! Bur sånn 2 tima vekke, og har fleire venninner som har nett flytta til Stavanger pga. skule. Hadde vært sinnsjukt gøy å få billetta 😀 Va jo så bra line-up og!

 • Reply Stine 22. august 2012 at 13:46

  MEG MEG MEG 😀

 • Reply Birger 22. august 2012 at 14:00

  Hei!

  Har enormt lyst på festivalpass til RxR. Har egentlig ingen sinnsykt god grunn utover at livet er kostbart og det samme er RxR. Ergo hadde et festivalpass vært ypperlig.

  Velkommen til Stavanger skal du være.

 • Reply Sara 22. august 2012 at 14:16

  Sier ja takk 🙂
  Hadde vært moro!

 • Reply Tiril 22. august 2012 at 14:18

  Jeg vil gjerne på RXR 🙂

 • Reply Andreas 22. august 2012 at 14:26

  rått og råde <3

 • Reply Malin 22. august 2012 at 14:32

  Skal ikke være sånn veldig søt og snill, men guuud så gøy det hadde vært med de billettene! Har frihelg og vennina mi har nettopp flytta til Stavanger, så vil si at det hadde vært midt i blinken å få dratt dit da 🙂 Håper ikke jeg virka alt for søt, for egentlig så er jeg jo ikke det. Men så har jeg jo veldig lyst på de billettene også da!

 • Reply Elisabeth Matilde :-) 22. august 2012 at 14:38

  Jeg hadde satt veldig stor pris på å vinne, slik at jeg og bestevennina mi kunne ha opplevd noe skikkelig morsomt sammen før jeg flytter til england på onsdag! Skal nemlig på utveksling der, og det hadde jo vært perfekt hvis vi kunne ha vært på rxr rett før jeg reiste 🙂 Men kos dere i stavanger uansett da!

 • Reply Pernille 22. august 2012 at 14:38

  Vil så hjerne på RxR men har ikke råd 🙁 Hadde derfor blitt meget glad for å vinne festival pass 🙂

 • Reply Ida 22. august 2012 at 14:42

  Hei Ida!
  Hadde vært utrolig kult å vinne billett til Rått og Råde, ettersom jeg aldri har vært på en festival før (!) og siden jeg kjenner de to jentene som er sjef for festivalen! Hadde vært utrolig koselig å treffe Julia og Marie igjen – har ikke sett de siden vi var frivillige i Afrika sammen! Hadde vært fint med et lite avbrekk fra all jobbingen og sparingen – før jeg flytter til England for å bli student om 3 uker!
  Håper du får en flott opplevelse i Stavanger, det er en kjempeflott by! 🙂

 • Reply Tina 22. august 2012 at 15:01

  har sååå lyst på festival pass, er fattig atm, heh :p ble litt for mye shopping i sommer. Håper du får en fin helg i Norges fineste by, virkelig elsker byen min:)

 • Reply Kristin T 22. august 2012 at 15:40

  Kjære vakre vene, jeg vil gjerne en tur på festival! 😀

 • Reply Emine 22. august 2012 at 15:42

  Hadde vært skamdigg å vinne billetter! Er fra Stavanger, men har aldri vært på rxr, så hadde vært sinnsykt kjekt å få gå i år 🙂

 • Reply Ingeborg-Anna 22. august 2012 at 15:54

  har innmari lyst å vinne 😀 eneste jeg har gjort i sommer er å jobbet, så det hadde vært kjekt med ein litt sen ferie!

 • Reply Linn 22. august 2012 at 15:58

  Bor i Stavanger mn aldri vert på RXR, noe som betyr at jeg er en skam for byen min, hjelp meg å rette opp dette ved å få meg til å gå 😉

 • Reply åshild 22. august 2012 at 15:58

  Billetter hadde ikke vært feil.. Kent<3 ble tidligere i sommer snytt for bestevenninna mi sitt utdrikkningslag..(hu dro til Køben, med søstra, og mente det var hennes "siste hurra".. med billetter kan jeg arrangere mitt eget utdrikkningslag for hu:) Det hadde vært no det.

 • Reply silje 22. august 2012 at 15:59

  ÅÅÅÅ jeg har aldri vert på noen festivaler,har alltid hatt jobbehelg 🙁
  I år har jeg endelig frihelg,men har ikke råd te å gå, + det er 10 min fra meg..
  Hadde vert dødskult å få muligheten te å gå + ha med ei fantastiske venninne så absolutt fortjene å gå på R&R

  Digge bloggen din 😉

 • Reply Miriam 22. august 2012 at 16:23

  Vil som alle andre veldig gjerne vinne billettene!:) Du er kul Ida!!

 • Reply elena 22. august 2012 at 16:26

  Hunter støvlene og regnjakken er klar til en super Rått og Råde festival. Det eneste som mangler er billetter:)

 • Reply Antoinette Ueland 22. august 2012 at 16:34

  Please pick me! I want to stand out so I am writing to you in English! I would love to win the tickets!
  Thank you soooo much!
  Sincerely,
  Antoinette

 • Reply Janne 22. august 2012 at 16:35

  Ikke søt og snill sa du?

  BARE GI MEG DE BILLETTENE, NÅ!

 • Reply Mina Maria Rise 22. august 2012 at 16:53

  Jeg tror jeg hadde vært i lykkerus om jeg hadde vunnet billetter til Rått og Råde. Alle vennene mine er superstoka og har allerede kjøpt billetter, men jeg søker for tiden etter jobb, og har ikke økonomien til å kjøpe festivalpass. Jeg er FAST følger av bloggen din, og har fulgt den siden fjortistiden din. Hehe. Men jeg digger bloggen din og deg, og det hadde vært helt fantastisk med et festivalpass! Stor klem fra lille meg, Mina.

 • Reply anne 22. august 2012 at 16:53

  Så kult at du kommer til stavanger!! ses på rxr :-D!!!

 • Reply Paul 22. august 2012 at 17:11

  Jeg har så lyst til å vinne at jeg skriver på din side, selvom jeg kjenner deg ikke 🙂
  Du kan ikke si at jeg ikke er ærlig!

 • Reply Victoria 22. august 2012 at 17:38

  var der i fjor, men har ikke økonomi til no festival i år… så dette hadde vært fiiiiint

 • Reply anders 22. august 2012 at 17:50

  okei, så jeg skal ikke pynte noe og sånn, og ikke prøve å være ekstra snill.
  men nå synes jeg det er på tide at en gutt vinner en konkurranse i denne rosabloggverdenen. og jeg burde vinne fordi: jeg har lest bloggen din siden caffelatte.blogg.no for å si det sånn
  og så bor jeg i stavanger, så det er jo bare en bonus 🙂 på forhånd takk, søta

 • Reply Lene 22. august 2012 at 18:15

  Hei Ida!

  Det hadde vært fantastisk å vinne billetter til Rått & Råde!
  Super stemming og mye god musikk!
  Kos deg på tur rundt i stavanger by!

 • Reply Thea 22. august 2012 at 18:16

  I en alder av tjueen år har jeg aldri i mitt liv vært på en festival før, dette er en skam å burde gjøre noes med! På forhånd takk 🙂

 • Reply Lene 22. august 2012 at 18:17

  Hei Ida!
  Det hadde vært fantastisk å vinne billetter til Rått & Råde!
  Super stemming og mye god musikk!
  Kos deg på tur rundt i stavanger by!

 • Reply Fanny 22. august 2012 at 18:42

  Skulle gjerne tatt med broren min dit, fått litt liv i han. Han har nettopp hat kyssesyke og har vært veldig sliten og har vært ganske langt nede… Det hadde rett og slett vært en drøm! Også tenk om jeg hadde fått sett Bernhoft live…! Hadde begynt å gråte. Får håpe på det beste. Hadde vært kjempe koselig med en bror & søster tur til stavanger!

 • Reply Christina 22. august 2012 at 20:06

  Du har nettopp flyttet til Stavanger, bynt på universitetet, begynner å bli blakk etter x antall turer på Ikea og på byen. Har fem år framfor deg i denne vakre byen. Du elsker festival, musikk og alt som har med Stavanger å gjøre. Venter på flyet. Forsinket. Sto opp klokken fem i mårrest for å avlegge eksamen i Trondheim. Der har du meg. Har ikke planer for helgen. Hva med et festivalpass?

  Christina

 • Reply carina 22. august 2012 at 20:56

  Stavanger er en kjempe fin by 🙂 du kommer til å kose deg masssse 😀 Hadde vært så utrolig artig om jeg fikk billetter. Jeg og kjæresten min har nettopp flyttet hit (med et stramt budsjett) så hadde vært morsomt om jeg kunne gi han en billett 🙂

 • Reply Andrea R:) 22. august 2012 at 21:09

  Æææh, har akkurat blitt student, og vil sannsynligvis aldri har råd til å dra på festival igjen.. 🙂 Dette hadde vært tidenes begynnelse på studentlivet!:)

 • Reply Karina 22. august 2012 at 21:17

  Hadde vert kjempe kjekkt dersom jeg hadde vunnet bilettene! Søsteren min vil veldig gjerne gå men hun har ikke råd akuratt nå! Så da hadde dette vert en fantastisk mulighet hvis jeg hadde vunnet dem for henne 🙂

 • Reply Kristine 22. august 2012 at 21:56

  Jeg vil gjerne til Stavanger!! 😀

 • Reply Martine 22. august 2012 at 21:56

  Rart at du skal hit, har lest bloggen din siden caffelatte.blogg.no. Har liksom følt at du lever i en annen verden, selv om det bare er Østlandet.
  Bestevenninna mi og jeg har tidenes mest råde sang som «vår» sang, nemlig Go West av Pet Shop Boys. Det hadde vært sykt moro å høre denne sangen live. Hadde vært gøy å få dradd, selv om jeg får dårlig samvittighet for å i det hele tatt prøve å vinne, etter å ha lest andre sine kommentarer. Kan vel legge til som de fleste andre at en students lommebok ikke er feit. Håper du finner noen verdige vinnere:)
  Hilsen din stavangerstalker #1. Eller #74. Dunno.

 • Reply Elin 22. august 2012 at 22:31

  Hei! Konne gjerna tenkt meg bilett t rått og råde! Typen har
  reist i militære, å eg går heima å lure på ke eg i alle dage ska finna på!? Ei helg me morro å masse go musikk hadde våre konge å hadde letta litt på savnet! Ei helg me bra musikk hjelpe godt på humøret, å hadde past veldig bra nå!

 • Reply Charlotte Stoltenberg 22. august 2012 at 22:39

  hadde vært syyyykt gøy 🙂

 • Reply Anne 22. august 2012 at 22:57

  Ida wulff, du er så tøff. Mye tøffere enn Nasse Nøff. Gi meg en billett, så er du kul. I dag så jeg en liten fugl.

  Smaskogdask

 • Reply Regine 22. august 2012 at 23:00

  jaaaa takk! jeg har jobbet som frivillig begge årene uten å få med meg konsertene. hadde vert konge å vunnet billetter!

 • Reply Linda Hagen 22. august 2012 at 23:05

  Endelig en festival som er verdt å dra på! Har aldri vært på festival før og denne så suuperbra ut! To billetter hadde vært awesome før ett hektisk studieår tar til!

 • Reply Madeleine Norrman 22. august 2012 at 23:38

  Ååååå, IDAAA!!! Gi meg festivalpasset, så kan jeg rocke med dere sexye menneskene til LMFAO og Alina Devercerski!
  Jeg bor jo i Stavanger nå (bodd her i to år) og har SÅÅÅ lyst til å dra på rått og råde igjen 😀 Men er blitt fattig student i år, så har ikke råd til å kjøpe egen 🙁

  PLUSS at det hadde vært kjempe koselig å se deg igjen! Jaaaaaa!!! Ex-posten-chicksa på RxR? 😀

  Pretty Please with sugar on top??

 • Reply Ingrid 23. august 2012 at 00:36

  HEI IDA, Sinsykt kult at du ska på rått og råde! vett ikkje heilt ka eg ska skriva, men jo. Håpe du (åg kanskje eg) får ein kjempe kjekk festivalopplevelse! kosa deg masse.

  klem

 • Reply Malene 23. august 2012 at 09:46

  Det hadde vært utrolig gøy! Selv om sommerferien er slutt og jeg igjen sitter på skolebenken, trenger ikke moroa være slutt!:D Jeg vil, jeg vil vinne! <3

 • Reply Malin 23. august 2012 at 14:00

  Jeg hadde blitt superglad for å vinne billetter!! Har brukt opp alle pengene mine på bryllupspresang til ett vennepar som skal gifte seg. Jeg er bare så snill.

 • Reply Marianne 23. august 2012 at 15:10

  Rått og råde, ja takk!! :D:D

 • Reply maria 23. august 2012 at 16:22

  det hadde jo bare vært sykt kult å vinne! wihu, lykke til til alle sammen.

 • Reply ingrid Sørensen 23. august 2012 at 19:38

  blitt fattig student, og ikke penger til overs etter de jævla skolebøkene så var så dyre…. pliiis

 • Reply Maren Lootz 23. august 2012 at 20:56

  ÅÅÅÅ har døds lyst å dra på rått og råde, har så mye skole jobbing og det kunne jo vert litt fint med noe så se frem til 🙂

 • Reply Camilla 23. august 2012 at 22:23

  Jeg sier ikke nei til og oppleve en festival 😀 Og med deg i tillegg, enda bedre 😀

 • Reply Veronica 27. august 2012 at 21:29

  Ååå, dette hadde vært så moro! Jeg elsker virkelig festivaler, selv om jeg kun har opplevd 3 stk! Skulle gjerne fått dratt denne festivalen, det hadde vært fantastisk, med en hverdag full av forelesninger & jobb. I tillegg kan man dra frem festival-outfits’ene igjen!

 • Leave a Reply