Uncategorized

LØP FOR LIVET

22. august 2012

Da jeg kom hjem fra jobb i dag, holdt jeg på å legge meg ned i senga og gråte fordi jeg syns at jeg var verdens styggeste, og jeg var sikker på at alle andre syntes det også. Men så tok jeg meg i det, og knøt på meg joggeskoa i stedet. Ringte en kompis som kunne fortelle at han hadde fått seg ny TV, og da ble vi helt sykt enige om at han måtte være med og jogge han også – siden han hadde fått ny TV. Det var jo sol. Så jeg tenkte vi kunne løpe rundt i nabolaget og kaste litt glans i en halvtimes tid. Min kjære venn hadde andre planer. Han hadde planer om å sprinte gjennom halve byen, over gangfelt, gjennom skog, over jorder og langs veier. Jeg ropte at jeg hatet ham på et tidspunkt, og han svarte at; nå er det bare femti minutter igjen. Men da hadde vi allerede løpt halve livet vårt.

Plutselig hadde jeg denne utsikten, og jeg lurte på om vi hadde løpt helt hjem til Tønsberg. Men vi hadde ikke det. Det bare føltes veldig sånn da jeg kom på at jeg ikke hadde med meg vannflaske. Jeg kan ikke engang beskrive lengselen etter vann. Vann er det beste i verden, jeg skal aldri ikke sette pris på vann igjen.

Jeg var ganske glad da vi var ferdige, da. Jeg bare; jippi, nå har jeg jogget så mye at jeg kan gå hjem og ha pizza, burger, taco og pasta til middag- samtidig!

PS. Ikke bry dere om det misfostrede tannkjøttet mitt på bildet. Det er veldig lei seg pågrunn av tannblekingen i dag.

11 Comments

 • Reply Pia Marie 22. august 2012 at 08:29

  Du må ha utrolig dårlig selvtillit Ida. Syns hver gang jeg har snuta innom her at du klager over hvor stygg du er hvor «feit» du er… Huff..

 • Reply Silje 22. august 2012 at 13:44

  Du er flink! Skulle ønska eg orka sånn der! Og ja, vatn i mitt <3.

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 22. august 2012 at 13:49

  Du er så søt 😀 Er det ikke deilig å løpe litt, da? =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!).

 • Reply Maiken 22. august 2012 at 16:04

  Haha.. Ida! Du er helt rå!

 • Reply Kathrine 22. august 2012 at 19:37

  Vær forsiktig med tannkjøttet ditt! blekingen kan få tannkjøttet til å trekke seg oppover!

 • Reply Tina 22. august 2012 at 20:59

  sprekt!! 🙂

 • Reply Amanda 22. august 2012 at 21:56

  Haha, jeg DIGGER bloggen din!! ikke alle bloggere som skriver SÅ bra, er så jordnær, eller som ikke trenger å skrive om sitt perfekte liv til en hver tid. Får meg alltid en god latter her inne 🙂

 • Reply Marte 22. august 2012 at 22:40

  Sportyspice!

  Må også nevne at du skriver fantastisk bra, uansett hva innleggene dreier seg om blir jeg som leser alltid fanget på den ene eller andre måten! 😀

  Svar fra Ida: tusen takk, så hyggelig å høre!

 • Reply vet det 23. august 2012 at 01:49

  du? kjære vakre kvinnemenneske

  et råd – drikk så mye vann fra springen før du skal løpe at du blir litt småkvalm – og så tar du enda en stor slurk så du raper og tenker hvor mye vann har jeg egentlig helt i meg nå – da kan du løpe i en time uten å slite med tørste etterpå

  et godt råd jeg selv en gang lærte av en klok mann

  natta

 • Reply Tonje 26. august 2012 at 03:08

  DU ER SÅ SUPERFLINK. Stå på, you go girl.

 • Reply Christina 26. august 2012 at 17:22

  Hehehe, SPREKT – det må jeg bare si! 🙂

  PS: Du er IKKE stygg, så håper ikke du føler på den ofte, selv om vi alle gjør det innimellom 😉

  xo,

  Christina

 • Leave a Reply