Konkurranser

VINN EN TUR TIL BRASIL

23. august 2012

I dag har jeg meldt meg på en konkurranse hos Kirkens Nødhjelp. Konkurransen går ut på å lage sitt eget team med to venner, og samle flest mulig underskrifter. Vinnerne av konkurransen blir det laget som engasjerer flest mennesker i kampen mot fattigdom, og premien er… En tur til BRASIL!

Brasil er et vakkert og eksotisk land, men 20% av befolkningen der lever i ekstrem fattigdom. Vinnerne av konkurransen vil få besøke noen av prosjektene til Kirkens Nødhjelp i landet, men også tid til å sole seg på stranda og besøke lokale severigheter. En gylden mulighet til å engasjere seg i veldedig arbeid, og ikke minst til å oppleve et nytt og spennende sted i verden.

Her ser dere mitt team (veldig kreativt navn, jeg vet), og teamets ordtak. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Å tenke at «det gjør da vel for pokker ingen forskjell om lille jeg fra lille Oslo i lille Norge betaler 200 kroner i måneden», er bare helt feil. For hvis alle gjør litt, kan det skje store ting. Og ved å reise til et sted og se ekstrem fattigdom og møte de glade menneskene som er takknemlige bare for at du er der, blir man virkelig engasjert. Det vet jeg alt om.

I 2009 dro jeg til Kenya i Afrika for å besøke fadderbarnet mitt, og for å fronte Plan sin kampanje; hva er en jente verdt? Vi reiste rundt i landet og møtte unge jenter som alle hadde sterke, triste, men også imponerende livshistorier. Turen gjorde så stort inntrykk på meg at jeg syntes det var vanskelig å vende tilbake til den vanlige hverdagen, med caffelatte, datamaskin og dusj.

Jeg er veldig klar for å engasjere meg igjen. Hvis du vil skrive under kampanjen til Team Wulff, så finner du oss her. Idabestis og Selmabestis er så klart med på laget!

Dere kan også lage deres eget team og være med i konkurransen om turen til Brasil. Da fyller dere bare ut skjemaet på høyre side her.

8 Comments

 • Reply Solveig 23. august 2012 at 22:51

  Signert 🙂

 • Reply Jeanette 23. august 2012 at 22:54

  Skrev under for dere 🙂

 • Reply Caroline B 24. august 2012 at 02:27

  Jeg husker så godt innleggene dine under den turen, håper du kan skrive flere sånne 🙂

 • Reply Selma 24. august 2012 at 09:16

  Takk:))

 • Reply L :-) 24. august 2012 at 10:16

  Signert, støtter alltid gode saker – bra inch 🙂

 • Reply Elisabeth A. 24. august 2012 at 12:49

  Har signert for dere! Har sett forskjellige steder at mange tenker at bloggere ikke fortjener sånt fordi de bare får stemmer osv via bloggen, men syns det er ganske bra jeg, siden dere også kan spre det videre! Skal krysse fingrene for at dere vinner.

 • Reply Silje 24. august 2012 at 15:56

  Singert 🙂

 • Reply Renate 24. august 2012 at 18:40

  Signert! Husker serien om deg i Afrika på VGTV 😀

 • Leave a Reply