Hverdagsliv

STAVANGER CITY, BABY

25. august 2012

I dag, så bare; sorry baby-Bella, mamma må en tur til Stavanger. Det er festival der og sånn, og jeg… Ja, jeg trenger vel egentlig ikke så mange unnskyldninger. Så jeg satte katta i en taxi, og hun bare; fett. Jeg betaler. 

Så dro jeg til Gardermoen med jentene på jobben, og vi bare; heey, vi rakk flyet! Det gjorde vi ikke forrige gang. Og da tok det tre uker før vi turte å si det til sjefen, men det gjorde jo ikke noe fordi vi hadde brukt halve lønna vår på å kjøpe nye flybilletter. Det var veldig kjekt å rekke flyet, Norwegian belønnet oss med WiFi på flyet.

Da vi kom fram til Stavanger skinte sola som en sol, og vi ble møtt av verdens blideste Heidi på Sola flyplass. Halleluja! Det gode humøret smittet, og før jeg visste ordet av det satt vi og spiste lunsj på Clarion hotell. God lunsj, om jeg får si det.

Til slutt var jeg så mett at jeg bare; æææ, jeg trenger et sted å bo. Og så fant jeg mitt nye hjem. Krem-suiten. Det kunne ikke blitt bedre.

Jeg skal vise dere hjemmet mitt i morgen, for det ble begrenset med kameratid i dag. Fantastiske Marit kom nemlig for å ta oss med til Rått og Råde-festivalen. Festival.

Dette er Kathrine og meg. Vi er kollegaer. Og venner. Og her er vi på Rått og Råde AKA RxR. Plutselig så bare; ææææ, det er LMFAO på scenen, I’m sexy and everybody knows it! God stemning, helt til denne karen kom bort og tilbød meg femti kroner for en klem.

Da kan dere tro det ble dårlig stemning. Feministen i meg (som vanligvis ikke eksisterer) dukket opp, og jeg forlangte at han skulle spise denne femtilappen. Det gjorde han, og så unnskyldte han seg. Derfor fortjener han en heftig sensur. Da ble det god stemning igjen, og vi hørte på musikk og drakk drinker og lo og skålte.

Vi har hatt en utrolig hyggelig kveld på byen. Men så kom vi på at vi skal gjøre utrolig mye gøy i morgen, og dro hjem til hotellet for å få en god natts søvn. Og her sitter jeg, i verdens største og deiligste seng, og bare; JIPPI, jeg skal sove oppå alle disse store putene i natt, det er så digg at jeg ikke har lyst å sove, for da glemmer jeg at de er der! Jeg elsker å bo på hotell, det er bare så kjipt at jeg blir trist hver gang jeg må sjekke ut.

Her er mitt lille nachpiel. Vann, champagne, nøtter og badekar. Storkoser meg! Kommer flere bilder og sånt i morgen, men nå er det på tide å base litt rundt i dette puteparadiset. NATTA! 

8 Comments

 • Reply Karin 25. august 2012 at 07:45

  Heldige dere! Men hvor har du kjøpt den grønne army-jakken? :))

 • Reply A 25. august 2012 at 08:51

  har sagt det før, men sier det igjen, du ser VANVITTIG bra ut for tiden! (du har alltid sett bra ut, men har vært noe spesielt nå de siste månedene!)

 • Reply Veronica 25. august 2012 at 13:49

  Du har vel ikke Bella i en plastkasse når du reiser?? Hva i alle dager??

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 25. august 2012 at 19:15

  Åh, så deilig det så ut 😀 Kos deg masse, søta =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!).

 • Reply Emma 26. august 2012 at 00:08

  Elsker måten du skriver på, liker også veldig godt at du ikke er som andre bloggere og skildrer livet far et mer gjennkjennbart ståsted enn andre «rosabloggere» gjør.

  lurte egentlig på om du hadde den spalten Detnye eller hvor det var du skrev ?

  hilsen trofast leser xx

 • Reply Magda 26. august 2012 at 01:58

  Fy faen,, for ein taper du er., kaller deg for
  Magda på Burger king.. Du er ikkje verdt ei krone!! Det mista du 30 lesera!!!

 • Reply M 26. august 2012 at 13:34

  Hvor er army jakken fra?

 • Reply ida 27. august 2012 at 09:29

  Det saa digg ut!! Ser ut som du har kost deg masse! 🙂

 • Leave a Reply