Hverdagsliv

WELCOME TO PARADISE

26. august 2012

Jeg tror ikke jeg har ord for å beskrive hvor deilig denne dagen har vært. Kommer rett fra spa og båttur, og alt jeg har lyst til… Er egentlig å dra på spa og båttur igjen. Vi var gjester i spaet på Sola Strand Hotel, et sant paradis på jord. Hotellet ligger langs strandlinjen, og når du ligger og får en massasje, er det hvit sand og hav så langt øyet kan se. Jeg ble helt forelsket. Fikk fantastisk massasje, frukt og deilige bobler i glasset.

♥ Et lite tips mot fyllesyke: sitt i badstue så lenge du orker, og hiv deg deretter i kuldestampen. Hold ut i 30 sekunder, og fyllesyken er halvert.

Ser det ikke bare helt nydelig ut? Og alle som jobbet der var så utrolig hyggelige, gleder meg til å komme tilbake en annen gang! Men til slutt måtte vi takke for oss, for gutta hos W-Yacht kom og hentet oss i båt.

De hadde stelt i stand med champagne og snacks i lange baner, og vi fikk servert deilig lunsj fra Food Story. Og så kjørte vi rundt på bølgene og fikk vind i håret mens vi så mer av hva Stavanger har å tilby. Litt frisk luft etter spa gjorde susen!

Nå har jeg nøyaktig en halvtime til å slappe av, dusje og ordne meg, før vi skal på Tango for å spise fancy mat. Noe sier meg at jeg bare kan glemme den delen med å slappe av, tar jo en halvtime bare å tørke dette håret! Akkurat nå frister det mest å borre hodet langt ned i den deilige Clarion-puta, men jeg vedder på at denne kvelden blir en fest jeg ikke kan gå glipp av. I dag som i går! Takker alle involverte for en fantastisk dag så langt.

10 Comments

 • Reply SWEET PETROLEUM 27. august 2012 at 10:30

  Mmmmh i looks so cozy and relaxing <3

 • Reply Aina 27. august 2012 at 13:28

  Byen min 🙂
  Sola Strand hotell er fantastisk, samme gjelder clarion, food story lunch, båtliv og tango resturanten og-og cocktailbaren over 😉
  Ser ut som du får servert det beste Stavanger har å by på:D

 • Reply Ørjan olsen 27. august 2012 at 16:24

  Utrolig at Greater Stavanger bruker sine midler på disse aktivitetene. Hva får de igjen for å spandere spa, båttur, festival, hotell etc på dere?

 • Reply Ørjan olsen 27. august 2012 at 16:27

  Mente selvsagt Region Stavanger…

 • Reply Tina 27. august 2012 at 16:44

  åå hørtes utrolig deilig ut!

 • Reply Therese 27. august 2012 at 16:58

  Åhh, ser herlig ut! Du må jo ha verdens beste jobb, sånn seriøst. Heldig! 🙂

 • Reply Effektiv 27. august 2012 at 17:13

  Hei!

  Jeg bare lurte på hvordan du startet samarbeidet med nettavisen? Hva gjorde du osv? Hadde vært FLOTT med svar!:)

  Svar fra Ida: de tok kontakt med meg, og jeg dro i et møte med dem. Slik startet det 🙂

 • Reply vargas12 27. august 2012 at 18:35

  Verdens vakreste Ida! Aldri sett deg stråle som du gjør nå Ida:)
  Skulle nesten tro du var forelska. Er du det?

  Din venn vargas!

 • Reply MaritBE 27. august 2012 at 20:58

  Det så helt fantastisk ut 😉

 • Reply Anonym 28. august 2012 at 11:56

  Kan jeg spørre hvilke solbriller du har på i båten etter spaen?:) De var bare über najs!

  Svar fra Ida: de er fra Marc Jacobs:)

 • Leave a Reply