Uncategorized

JEG HATER YOGA

27. august 2012

I dag ville samboeren min på yoga. Jeg prøvde meg på yoga for mange år siden, men ble enig med meg selv om at det ikke var noe for meg. Men jeg er jo blitt noen år eldre, og jeg leter fortsatt etter en form for trening jeg kan elske. For det skal sies at når jeg står på tredemølla eller ligger på gulvet og spreller med noen kryptiske vekter, så hater jeg alt og alle. Det er nødvendig og bra for helsa, men jeg nyter det aldri.

Så greit, jeg kunne vel bli med på yoga. Jeg booket time på iPhonen (sykt fancy), og vi trasket avgårde til gymmen. Timen startet greit. Jeg ble litt varm i toppen av noen av stillingene. Men så slo det meg at det kun var fordi jeg følte meg som en komplett idiot. Jeg er sikker på at jeg så ut som Bambi på isen der jeg stod, og det ble ikke bedre etterhvert som tiden gikk. Med rumpa i været, hodet mellom bena og nesa i navelen, la jeg plutselig merke til at noen i salen lagde sex-lyder. Ville sex-lyder. Også kalt overdrevne pusteøvelser. Så der stod jeg, med alt blodet i hodet og måtte le meg halvt i hjel uten å lage en eneste lyd. Og plutselig stod det en dame bak meg (husk at jeg står framoverbøyd med rumpa i været), og presser meg ned mot gulvet fordi hælene skal berøre bakken. Satan som jeg lo. Lydløst, og med nesa. Aldri mer yoga. Jeg hater yoga.

13 Comments

 • Reply connie michelle 28. august 2012 at 02:21

  Hahaha, du er bare helt rå

 • Reply Aina Catrine 28. august 2012 at 08:37

  Hahaha. Så sykt bra.
  Jeg synes yoga høres sært ut, så har aldri prøvd det. Liker heller ikke å trene, men føles så sykt digg etterpå. Er jo derfor man driver med sånt. Selvpining på høyt nivå!

 • Reply Vibeke 28. august 2012 at 10:21

  Hahaa.. akkurat som jeg skulla sagt det selv 😉

 • Reply Anna 28. august 2012 at 13:16

  Hehe. Har begynt på teaterlinje i Sverige, og me skal ha vår første yogatime om ein halvtime!

 • Reply Marthe 28. august 2012 at 16:43

  Haha, du er hysterisk! :’)

 • Reply Ina-Andrea 28. august 2012 at 17:07

  hahaha *dør litt*

 • Reply Kristìn 28. august 2012 at 18:00

  Haha, kanskje du bør prøve zumba? Det funka førr meg 🙂

  Svar fra Ida: nei, tror det er litt for kleint for min del :p

 • Reply Linn 28. august 2012 at 19:26

  Haha!jeg ble kastet ut av yoga time fordi jeg lo så fælt!vi ble bedt om å stå på hode…….
  Prøvd sats energi?om du trener på sats?det synes hvertfall jeg er gøy!og box..får ut litt frustrasjon;)

 • Reply Camilla O. 28. august 2012 at 21:31

  Hahahaha nå må jeg le! Kjenner meg så godt igjen i det du skriver fra den første gangen jeg prøvde yoga (nå skal det sies at det bare har blitt med den ene gangen foreløpig…) men det hjalp virkelig ikke på å prøve å ikke le når søstera mi og søskenbarne mitt satt likeved og ansiktene deres røpte akkurat det samme som mitt.. Og ingenting er vanskeligere enn å la vær å le når en der og da ikke klarer la vær…:-)

  Ha en god tirsdags kveld Ida!:-)

 • Reply Ida Camilla 28. august 2012 at 21:49

  HAHA! Du er så gøy!

 • Reply SH 29. august 2012 at 14:32

  Smaken er som baken, den er delt 😉
  Men kan si meg enig i at yoga ikke er noe … Slet lenge(!!) med å finne en trening som passet for meg. Spontant og kun på gøy prøvde jeg meg på polefitness. Har vært hektet siden den gang og sixpacen som aldri før har eksistert er godt på vei !! Det burde du virkelig prøve 🙂

 • Reply Stine 5. september 2012 at 11:37

  Elsker bildet du hadde lagt ved 🙂

 • Reply funero.shop 12. mars 2024 at 20:53

  Wow, incredible blog format! How long have you been running a blog for?
  you make running a blog glance easy. The whole look of
  your web site is wonderful, let alone the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Leave a Reply