Hverdagsliv

TANGO

27. august 2012

Når man besøker en ny by, får man seg alltid en favorittrestaurant. Og en favoritt-nattklubb. Og en favoritt-kafè. Men i Stavanger fant jeg et sted som hadde alle tre deler i ett og samme hus, så det ble selvfølgelig mitt favorittsted. Tango heter det, og der spiste vi middag før vi tok heisen opp i nattklubben, før vi enda senere tok heisen opp på takterrassen. Skjønner ikke hva de skal med taxier i Stavanger, Tango har jo heis!

Maten var veldig god. Og fancy. Og med vinglassene mistet jeg helt tellingen på hvor mange retter vi fikk, men det var mange.

Her er vi på nattklubben. Vi skulle jo egentlig sjekke ut hva Stavanger hadde å by på av mannfolk, men da vinflaskene kom på bordet var vi mer opptatt av å dele dype tanker og erfaringer fra eget liv. Jenter og vin, ass.

Da fornuften slo til og vi bestemte oss for å dra hjem, slo vi følge med de 300 andre menneskene som også skulle på Burger King og kjøpte nattmat. Jeg hater kø! Så vi gikk foran hele køen og bestilte mat. Ingen som la merke til det en gang – jackpot! Men da jeg kom tilbake på Clarion og kastet meg i himmelsenga, kom jeg på at jeg ikke tåler brød. Så jeg bare;

Tenk å trashe en suite på denne måten. Men jeg ryddet opp etter meg dagen etter, da. Uansett. Da jeg satt og så på dette, merket jeg at jeg savnet Tango allerede.

11 Comments

 • Reply Julie 27. august 2012 at 22:19

  Hahahaha! Dæver av deg noen ganger.. 😉

 • Reply Ellen 27. august 2012 at 22:59

  Et lite tips:) du kan bestille burger med glutenfritt brød på både mcdonalds og burger king:) bare si det i kassa, selvom det ikke er så enkelt å huske på i fylla:)

  Svar fra Ida: hehe, ja, jeg vet! Men det tar evigheter å få det laget, og det beste er jo å bare droppe brødet helt 🙂

 • Reply Elise 28. august 2012 at 00:09

  Jeg vet ikke helt om du fremstiller deg såpass usympatisk med vilje eller ikke. Men det å gå på rådyre utesteder, snike fremst i køer og kaste mat på hotellgulv får meg ikke til å «dæve av deg».

  Det får deg til å fremstå som en i overkant selvsentrert jente som har levd litt for lenge på beundring fra dem som er noen år yngre enn deg selv. Savner gamle-blogg-Ida, men må nok innse at den sjarmerende bloggen forsvant med jenta.

 • Reply maria 28. august 2012 at 05:48

  jenter som sniker er så sykt lavklasse, oppfør deg og spesielt i ny by!

 • Reply morten 28. august 2012 at 08:10

  Sikkert veldig gøy for alle de andre som står i kø da? At det kommer en gjeng høy-på-hæla-høy-på-pæra jenter som tror de eier verden… Men sånn er det vel når du har levd hele helgen, og hele livet, med reserverte bord, vip og andre som legger alt på plass for deg…

  En viss form for erduelighet og ydmykhet kunne kanskje vært på sin plass i livet til frøken Wulff en gang i ny og ne?

 • Reply Emilie 28. august 2012 at 13:06

  Har du gluten allergi? Siden du ikke tåler brød 🙂

 • Reply Kine 28. august 2012 at 13:57

  Har du cøliaki eller noe, Ida?

 • Reply Elise 28. august 2012 at 17:50

  Fine, fine byen min! SOM jeg lengter hjem når jeg leser om dagene dine der. Og dere som syter over at Ida sneik og la burgerbrød på gulvet.. Kom igjen da! Som om dere aldri har gjort noe dumt her i livet. Dere må være noen jævlig perfekte mennesker 🙂

  Svar fra Ida: så heldig du er som er fra Stavanger! Hehe, ja er jeg ikke slem… 🙂

 • Reply birgitte 28. august 2012 at 21:35

  Åhh, så kjekt at du har vært i Stavanger! Norges beste by;) Og tango e desidert den beste restauranten, utestedet, takterrasse OG nattklubb… Bor midt i hjerte av byen- synd jeg ikke traff på deg! GO Ida 😉

 • Reply Miss Burger 2. september 2012 at 01:47

  Ulikt antall brød = noen satt på dritern i en stund etterpå!

 • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 14:13

  Wow, incredible weblog format! How lengthy have you ever been blogging for?

  you make blogging glance easy. The overall look of your web site is wonderful, as smartly as the content!

  You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply