Uncategorized

DO NOT DISTURB

29. august 2012

Hello. Back in bed. Dere er nesten blitt mine sengevenner, for jeg sitter vedig ofte i senga når jeg skriver til dere. Lenge leve fun facts! Sånn bortsett fra det, så har jeg vært på jobb i dag, og jeg gjorde så mye på to do-listen min at jeg fremdeles har dotter i ørene. Slå den, du.

Klokka er ikke ti en gang, og her ligger jeg. Det blir bare tidligere og tidligere for hver kveld, men sånn er det når man bor med en som legger seg før barne-tv. Gidder jo ikke å sitte og diskutere et ræva tv-program med katten min. Ikke kan jeg ta henne med på kino heller. Så da vil jeg heller ligge i sengen og lese bok sammen med eplebåter, kiwi og melkefri sjokolade. Og jeg gjør jo som jeg vil.

Og forresten, kan dere være så snille og skrive under kampanjen som venninnene mine og jeg har opprettet? Hvis vi klarer å samle nok underskrifter, kan vi kanskje få dra til Brasil med Kirkens Nødhjelp og besøke flere av prosjektene deres der. Sitter vel et par av dere nå og klør dere i barten mens dere tenker; hva pokker skal det være godt for, hvilken forskjell gjør det at tre dumme smårips reiser dit? Vi kan kanskje ikke bidra med millioner av kroner til å bygge skoler hvor det trengs, eller tilrettelegger for brønner i et slumområde – MEN, ingen kan bevisstgjøre unge mennesker som det vi kan. Nettverket vårt på sosiale medier er gigantisk, langt større enn bare denne bloggen. Da jeg var i Kenya og skrev om en annen veldedig organisasjon, skaffet jeg blant annet mange nye fadderbarn.

Så hvis du vil hjelpe oss, gå inn på denne linken, og legg igjen navn og mail til høyre på siden. TUSEN takk til dere som gidder 

16 Comments

 • Reply Hege 29. august 2012 at 22:10

  Done 🙂 håper dere vinner!

  Svar fra Ida: tusen takk

 • Reply Line 29. august 2012 at 22:39

  Er jeg bare dum, eller er det ikke noe link her? Trykker og trykker…

 • Reply Line 29. august 2012 at 22:40

  haha, jeg var dum. Stemt 🙂

  Svar fra Ida: jeg glemte faktisk å legge ved linken i første omgang! Så du var ikke dum, hehe. Tusen takk! 🙂

 • Reply Elena 29. august 2012 at 22:44

  Det skal jeg ordne med en gang. Håper det blir dere som får muligheten!

  Svar fra Ida: takk, setter stor pris på det!

 • Reply Anine Kristin 29. august 2012 at 23:07

  Signert! : )

  Svar fra Ida:

 • Reply Hilde 29. august 2012 at 23:20

  Melkefri sjokolade? Har du allergi eller intoleranse mot melk? Har nettopp fått påvist det, og kaver nå rundt i en melkefri verden uten helt å vite hva jeg gjør 😉

  Svar fra Ida: har ikke fått noe påvist, men har innsett at jeg verken skal få i meg melk, brød, pasta og den slags. Fant melkefri sjokolade (+mye annet stjæsj) på en Rimi-butikk på Majorstua!

 • Reply Mari 29. august 2012 at 23:47

  Håper dere vinner! Mye kan bli gjort bare av å spre budskapet, noe du vil gjøre godt med bloggen din 🙂 Lykke til!

 • Reply Hilde 30. august 2012 at 07:27

  Jeg og! Jeg har og signert! Siden det er morgen, og før første kaffe, så sliter jeg med å huske om jeg faktisk skrev ned mailen min. Men jeg antar at jeg ville fått en feilmelding om jeg ikke hadde gjort det, og ikke en «yay, du har signert»-melding. Og nå; kaffe.

  Svar fra Ida: hehe, tuuuusen takk! 🙂 Kos deg med kaffe!

 • Reply Monica 30. august 2012 at 12:01

  Stemt! Håper du/dere vinner!:-)
  Fantastisk flott menneske du, Ida!

  Svar fra Ida: tuuuusen takk, det var hyggelig!

 • Reply Helle - snart på utveksling i tyskland 30. august 2012 at 13:01

  Hadde visst allerede signert : D lykke til!

 • Reply Estrid 30. august 2012 at 15:33

  Stemt!:-) gjorde det første gangen du la det ut da:-)

 • Reply Vilde 30. august 2012 at 17:49

  Signert!
  Jeg har selv nettopp kommet hjem fra et utvekslingsår i Brasil, der jeg har levd tett innpå slum og elendighet. Jeg har virkelig lært og sett mye, og jeg synes det er så trist at millioner av mennesker lever under forhold de fleste av oss i den vestlige verden ikke engang klarer å forestille oss! Hverdagen i favelaen i Brasil er for mange preget av vold, narkotika, redsel, dårlige sanitære forhold og arbeidsløshet. Ikke alle barn har tilgang på undervisning og mange blir med tiden kriminelle.
  Jeg synes det er flott at dere har troen og vil gjøre en innsats. Det er i det små de store forandringene tar til! Har veldig lyst til å gjøre noe lignende selv engang 🙂
  Masse lykke til 😀 Jeg tror dere vil gjøre suksess!

  Svar fra Ida: det hørtes grusomt ut! Så flott at du også vil gjøre noe slikt, og tusen takk for stemmen din!

 • Reply Kathrine 30. august 2012 at 20:21

  Done 😉 Lykke til!

 • Reply Berit Hammer 31. august 2012 at 13:57

  Signert:-))

 • Reply Tonje 3. september 2012 at 01:52

  Nå signerte jeg, og ser at dere ligger på topplisten 🙂 Håper dere får dra!

 • Reply s 8. september 2012 at 21:27

  Har signert med 3 forskjellige e-poster (mine egne selvfølgelig), håper så inderlig at dere vinner 🙂 Lykke til!

 • Leave a Reply