Hverdagsliv

VINN MODELLJOBB FOR L’OREAL

30. august 2012

L’Oreal har nå en konkurranse gående, med en premie som sikkert er alle jenters drøm. Jeg husker da jeg var hårmodell for frisøren min for mange år siden, og jeg syntes det var  stas. Fikk til og med gratis shampoo som takk for jobben, i tillegg til noen skikkelig heavy «modellbilder» av meg selv, som jeg kunne klistre opp både i øst og vest på hjemmesiden min. Skryt skryt.

Men jeg ser jo nå at disse crazy hårfrisyrene og fotoshootene ikke er så mye å skryte av, når L’Oreal har en premie som kan gjøre deg til en helt ekte hårmodell. Reklamemodell, faktisk. Og så for L’Oreal! 

Dette må du gjøre: gå inn på denne siden og last opp et bilde av deg selv. Dermed er du med i konkurransen om å bli L’Oreal sin modell i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss.

Premien: det trekkes 2 vinnere som vil få en reise til Stockholm for å være med på en profesjonell shoot med dyktige stylister, frisører, make up-artister, og ikke minst en av Nordens beste fotografen. En drøm for enhver som ønsker å bli modell!

Casting Creme Gloss er en toningshårfarge uten ammoniakk, og den finnes i 27 forskjellige farger. Den er perfekt til å friske opp din naturlige hårfarge, og gir håret glans. Fargen varer i 6-8 uker. Her er 10 tips for hårfarging:

♥ Finn ut hvordan håret ditt er – slitt og skadet hår absorberer mer farge, da er det viktig å velge en lysere farge. En toning er mer skånsom enn en varig hårfarge.

♥ Vil du farge blondt hår mørkere skal du velge en nyanse som er varm, da blir resultatet ikke matt eller grønt.

♥ Du kan ikke bleke en farge med en farge. Vil du ha en lysere nyanse på et allerede farget hår må du først gjøre en avfarging.

♥ Bruk alltid hårfargekartet når du skal velge en farge, ikke modellen på pakningen. Er du i tvil om to nyanser, velg den lyseste.

♥ Ta alltid en allergitest 48 timer før farging, se instruksjoner på pakningen.

♥ Ikke vask håret før farging. Hodebunnens naturlige oljer beskytter under fargingen.

♥ Bruk hårpleieprodukter for farget hår for å bevare glansen.

♥ Beskytt hårfestet med en fuktighetskrem. Det gjør det lettere å fjerne eventuelle fargeflekker.

♥ Følg bruksanvisningen i pakningen nøye. Ikke la fargen sitte i håret lenger enn indikert i bruksanvisningen.

♥ Blir fargen for mørk kan du bruke sitronsaft som et første hjelpemiddel: Påfør sitronsaft fra 2-4 sitroner i vasket, handkletørket hår og la virke i 15 minutter. Skyll ut og ha på etterbehandlingen. Du kan gjøre sitronbehandlingen på nytt ved neste vask.

Lykke til i konkurransen, alle sammen!  //Dette innlegget er reklame for L’Oreal. 

9 Comments

 • Reply Mari 2. september 2012 at 15:43

  Ida, du må blogge oftere ! Jeg kjeder meg og må ha noe å gjøre !!

 • Reply jeanette 5. september 2012 at 11:23

  Kan jeg spørre, hvor er genseren fra? Den var fin!

  Svar fra Ida: den er fra HM 🙂

 • Reply jeanette 6. september 2012 at 11:26

  thanx! sikkert ikke i butikken nå lenger, men fin var den!

 • Reply Amanda Bjerke 10. september 2012 at 15:14

  jeg har lyst til å bli modell for l`oreal fordig jeg elsker å bli tatt bildet av, jeg har erfaring som modell og det er en jobb som denne jeg har sett etter

 • Reply Amanda Bjerke 10. september 2012 at 15:18

  skal jeg skrive tre komentater

 • Reply Amanda Bjerke 10. september 2012 at 15:19

  jeg håper jeg blir valgt

 • Reply Chris Andersen 12. september 2012 at 12:32

  Hva må man gjøre for å være m i «trekkningen», og/eller bli valgt?

 • Reply Trine T. Johansen 26. oktober 2012 at 07:09

  Jeg har lyst til å være hårmodell får dere:)

 • Reply Caroline K 31. juli 2013 at 19:23

  Heii jeg har kjempe lyst å bli modell men jeg er 14 år og eg er ikke så vledig tynn tror du at eg kan få en modell jobb?

 • Leave a Reply