Uncategorized

HALVÅPNE ØYNE

4. september 2012

I natt tror jeg faktisk at jeg opplevde hvordan det er å ha en liten baby SOM SKRIKER HELE NATTA. Bella har løpetid, og hun skriker så høyt at jeg er sikker på at det høres ned på gata. Hele tiden. Det er virkelig helt forferdelig, og jeg er så trøtt at jeg ikke vet om navnet mitt er Britt, Bernt eller Ida. ZZZZ.

Trøtt mor. Den katten  steriliseres, stakkars. Men jeg vil jo at hun skal bli mamma først, tenk å frarøve noen den muligheten uten derse samtykke. Er det noen som har en fin manneperser som har lyst å bli pappa? Grøss, nå ble jeg kvalm… Men seriøst – vi trenger en pappakatt.

Svart kaffe, Pepsi Max og snus i både over- og underleppa. Gudene jeg tilber når jeg er trøtt. Vær snille og la meg komme gjennom denne arbeidsdagen med åpne øyne!

25 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 4. september 2012 at 12:40

  Hadde ikke Halvor en katt? 🙂 Ellers kan det være like greit å kastrere (= fjerne «alt» der nede) henne, tror ikke man steriliserer katter lenger for så vidt 🙂 Jeg syns å huske det var en eller annen grunn til at hun ikke kan stilles ut? Samme grunnen bør gjelde på hvorfor hun ikke bør få barn 🙂

  ? Lizbethosnes.com

  Svar fra Ida: Rambo (Halvor sin katt) er kastrert 🙂

 • Reply Nina 4. september 2012 at 12:44

  Du får meg til å le hver gang jeg klikker på bloggen din, haha, jeg tilber også Pepsi Max-Guden 😉

  Så spennende hvis Bella får kattunger, i så fall håper jeg du poster masse bilder av kattungene på bloggen. Jeg skjønner at bråkete løpetid må være slitsomt, men jeg misunner deg sinnsykt som har en så nydelig perser <3

  Svar fra Ida: ahh, ja, jeg er jo kjempeglad for henne, bare glemmer det litt når hun uler hele natta 😀

 • Reply Tom 4. september 2012 at 12:44

  Du er hvertfall utrolig mye penere uten restylane-overleppe. Keep it natural 😀

 • Reply Victoria 4. september 2012 at 13:55

  Vet åssen du har det…. Jeg derimot ville så absolutt smelle katten på tjukka så jeg kastet hun ut til 10 gærne hannkatter.
  Damdaram! Endte med 4 nydelige kattunger 🙂

  Men det jeg egentlig skulle spørre deg om er om du bruker noe for å få brynene større? Altså «tegner på de». Jeg har nettopp gått fra brunette til blondine og har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe nå uten å se ut som ei desperat russer…..

  Setter pris på svar 🙂

  Svar fra Ida: haha, gøy! Jeg har en øyenbrynsfarge fra Trucco (Sebastian) som dessverre ikke selges i Norge lengre, men prøv å finne på nettet! Den inneholder 3 forskjellige farger, og jeg bruker den lyseste.

 • Reply Anonym 4. september 2012 at 15:32

  Uff… Stakkar :-/ Jeg ville sterilisert henne, er mye stress med kattunger og man vet aldri om de man gir de bort til er ansvarlige eiere. Er nok puser ute som ikke har et hjem fordi folk ikke tar nok ansvar for dyrene sine. Man ser jo det aller best når fellesferien nærmer seg.

 • Reply ada johanna 4. september 2012 at 15:35

  har akkurat gjenoppdaget bloggen din, og jeg må bare få sagt at jeg rett og slett elsker bloggen din og måten du framstiller deg selv og livet ditt på! du er så orginal, og ironien og humoren som du fletter inn i innleggene dine gjør virkelig dagen min bedre!! du pynter ikke på sannheten, og du er så langt fra kjedelig og seriøs som du kommer!! du har definitivt forsikret deg en fast leser! blei litt klein kommentar dette, men du fortjener å høre det!

  Svar fra Ida: det var utrolig hyggelig å høre, tusen takk

 • Reply Camilla 4. september 2012 at 19:16

  Har du fått deg kjæreste? 🙂

 • Reply therese kristina 4. september 2012 at 19:46

  Hahaha, eg elska deg 😀

 • Reply Ina 4. september 2012 at 20:10

  Du ligner så utrolig mye på Emily i PLL på headern din. 🙂

 • Reply Mil 4. september 2012 at 22:01

  Fellaway er hva som reddet meg da jeg var klar til å hoppe fra brua! Hormon saker de blir rolige av, koster litt men funker max! Det hjalp katten min da han hadde depresjon, så om den kan kurrere det tror jeg løptetid og kan roes ned med det! Lykke te!!! 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk for tipset 🙂

 • Reply Thea 4. september 2012 at 22:17

  Hvorfor gir du ikke katta bare p-piller? 🙂 Så bestemmer du jo selv når du eventuelt vil ha kattunger og hun får jo selvfølgelig ikke løpetid mens hun går på p-piller så.. Hva er problemmet med det? 🙂

 • Reply Helene 5. september 2012 at 12:28

  Vi har tre hannkatter som du godt kan få lov til og låne! Herregud, de har smelt den stakkars hunkatten vår på tjukka fire ganger før vi nå nettopp steriliserte henne.. De er vell og merke ikke perserkatter da, men nydelig er de uansett, og kattungene har alltid vært spesielle og nydelige

 • Reply JE 5. september 2012 at 12:58

  Ikke gi katten p-piller hvis du ikke er helt nødt. Katten kan få kreft av det.

 • Reply Mariell 5. september 2012 at 17:24

  Haha, sånn gjorde katten min og! Var helt forferdelig. Verste var jo at hun «tisset» på gulvet hele tiden når hun hadde det. Var jo klissete hele gulvet etter henne.. Du må gi henne p-piller, skal kun gis en gang i uka 🙂

 • Reply hege.d 5. september 2012 at 19:18

  problemet med p-piller til katt er at katten er garantert å få kreft,så det anbefaler jeg virkelig ikke.

 • Reply Helene 5. september 2012 at 22:54

  Jeg synes kattunger er en kjempe fin idè! Jeg kjøper gjerne en ihvertfall 🙂
  Tenk hvor nydelige de hadde blitt!!!

 • Reply Anne:-) 6. september 2012 at 13:41

  Du er så søøøøøøt :-)Lever du ?

 • Reply cathrine 6. september 2012 at 14:54

  Det er ingen grunn til å parre bella bare fordi du vil 😉 Det ligger i naturen for en katt å parres flere ganger, men de må ikke forde. Skjønner det er søtt, men tenk på alle de små stakkars kattungene som ikke har hjem fordi det er for mange av de? De trenger virkelig et hjem.. P-piller er bare dumt, du vil vel ikke at ho skal få kreft :(? Sterilisering er det beste alternativet, og bella vil få det så bra så 🙂 Hjelp heller de stakkars kattungene som virkelig trenger et hjem, med din innflytelse kan du vel hjelpe noen 🙂

 • Reply silje 6. september 2012 at 16:05

  er det ikke noe stress å snuse når man har bleika tennene? 🙂 jeg snuser også, og har ikke bleika tennene pga det, tenker å slutte først, men du vet vel hvordan der er… hehe..
  ha en fin dag!

  Svar fra Ida: jo, man burde vel ikke det 🙁 jeg snuser white og håper at det går greit

 • Reply Isabell 7. september 2012 at 00:47

  Hei! Angående det med sterilisering. Vil du vente til etter at hun har fått unger (for det er dét vår generasjon har lært er best) fordi det er det du har «lært», eller fordi du rett og slett vil at hun skal ha et kull først?

  For om det er det vi er innlærte med så trenger du ikke tenke no mer på det. Er nemlig en myte! :O
  Trodde de tulla med meg disse gale kattedamene, men det spiller vist ingen rolle ifølge veterinæren. 🙂

  BTW; Nettopp gjenoppdaget bloggen din. Keep it going! 😀

 • Reply Isabell 7. september 2012 at 00:50

  btw; Husk at siden katten din er perser, så må hun ha keisersnitt om hun skal ha kulll. Siden Persere ikke kan føde vanlig. 😉

 • Reply Thea 7. september 2012 at 01:40

  At katter får kreft av p-piller er faen så bullshit at jeg får vondt i hode. Største tullet jeg noen gang har hørt! Har en hun katt på 12 år som har gått på p-piller hele livet, Tror dere sånn helt seriøst at man hadde fått det om det var GARANTERT at de fikk kreft? Hva slags syke blader er det dere lese’a ?! Snakk om å være iqtroll…

 • Reply Ida 7. september 2012 at 06:56

  Om du er laktoseintolerant, vil ikke kroppen reagere på hvitostt, da det ikke er laktose i det. Uansett er det ikke bra å gå rundt med cøliaki eller laktoseintoleranse over lengre tid, så du burde få sjekket det ut 🙂

 • Reply Christina 5. januar 2013 at 05:21

  Jeg pimper gjerne ut perseren min om jeg får en kattunge xD

  Svar fra Ida: mailer deg hvis Bella vil bli mamma en dag 😀 hehe

 • Leave a Reply