Uncategorized

LØRDAG MED MAMSEN

8. september 2012

Etter kvelden i går var jeg ganske sikker på at mamma Wulff kommer til å komme oftere på Oslo-besøk. Etter dagen i dag skal hun flytte hit! I hvert fall i hodet mitt. Vi må bare jobbe ganske hardt for å overtale pappa Wulff, for han ser ikke noe sjarmerende ved Oslo i det hele tatt.

I dag morges tok jeg med meg mamma til Artesia Spa, og som dere vet er jo Artesia et av mine favorittsteder i Oslo. Der får jeg ro i sjelen og pleie til kroppen. I dag har jeg plasket i bassenget som en frosk, mens mamma har kost seg med massasje. Prøvde å få henne ned i kuldestampen også, men hun bare; det er ikke plass til meg oppi her. Og ettersom det ikke var plass til mamma som er halvparten av min størrelse, gadd jeg ikke å prøve selv en gang. Fjooh!

Artesia har to avdelinger i Oslo. Jeg er veldig glad i å være på Grand Hotel også, men på Majorstua er det mørkere og en mer avslappende atmosfære – syns jeg. Dere finner dem på Facebook her.

Etter en fin morgenstund på spa, tok vi med oss samboeren på lunsj og shopping i Bogstadveien. Pasta Basta! Hva er det for et sted å gå på når man ikke spiser pasta? Heldigvis hadde de veldig god cæsar-salat! Og shopping ble det ikke mye av, ettersom man nærmest måtte gå i kø for å se på plagg i butikkene. Kan ikke folk bare holde seg hjemme, så jeg kan shoppe i fred? De kjøper jo ikke noe uansett, går bare rundt og roter til butikkene og lager alt for mye lyd. Hater dem. 

Jeg har verdenes beste mamma, og nå har hun dratt. Men som sagt; snart flytter hun hit! Med pappa i bur. Jeg har lovt at vi skal ut og spise og dra på spa hver eneste dag, og at vi skal stenge av Bogstadveien på lørdager sånn at hun og jeg er de eneste menneskene der 🙂

 

7 Comments

 • Reply ARTESIA Spa 8. september 2012 at 16:38

  Tusen takk for besøket, Ida og mammaen til Ida – vi håper dere koste dere hos oss idag og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 8. september 2012 at 18:38

  Ååhh, så koselig altså 🙂 Det så skikkelig herlig ut! Var besøket sponset? 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse

 • Reply klara 8. september 2012 at 20:34

  hvor er genseren til Maria fra? 🙂

  Svar fra Ida: H&M 🙂

 • Reply therese kristina 8. september 2012 at 20:40

  Hahah, heeerlig 🙂

 • Reply Carryes 8. september 2012 at 23:47

  vadåå, ta hit henne…

 • Reply Nina Longva 9. september 2012 at 03:06

  Hehe, herlig! Det høres fantastisk ut! Jeg skal gjøre det samme med min mamma, bare i Trondheim i stedet! 😀

 • Reply Marte HH 25. september 2012 at 20:46

  Hei Ida! Har hentet alle mine Oslotips fra deg, bl.a. Olivia og Lilleasia, og alt har vært toppers 🙂 Nå planlegger jeg neste tur, og lurer på å bo på Grand, fordi inngang på spaet er inkludert. Er jo ganske dyrt da, så tenkte jeg skulle høre med deg om det er bra? 🙂

  Svar fra Ida: så gøy at du har kunnet hente noen gode Oslotips her! 🙂 Og bra at du har vært fornøyd. Grand er et hyggelig hotell, litt gammeldags stil, men du er jo midt i Karl Johan, så sentralt og veldig greit. Og spaet er herlig! Hvis du ikke bestiller massasje ved siden av, er det ikke så alt for mange fasiliteter, men det er basseng, badstu og noe tyrkisk dampbad-ish! Og så er det veldig deilig å ligge på sengene der og slappe av, og bestille club sandwich opp fra restauranten på hotellet!!

 • Leave a Reply