Uncategorized

MY NIGHT

12. september 2012

I dag dro jeg på trening etter jobb. Dro på med to gruppetimer rett etter hverandre, så nå sitter jeg i sofaen og skjelver i knærne. Herregud, jeg er sikker på at jeg så ut som en klovn på trening i dag! Men sånn er det vel når man prøver nye typer gruppetrening. Men jeg ble svett uansett, så da var det ikke så galt at det ikke var godt for noe.

Oh yes, jeg fikk kjøpt bananer! Det gikk helt fint. Så nå skal herr banan og jeg se Dokument2 på TV2 før vi hopper til sengs. Jeg hopper til sengs – uten bananen.

8 Comments

 • Reply tina 12. september 2012 at 22:17

  du blogger så bra for tiden, ida!!! 😀 og bra du fikk kjøpt bananer denne gangen, haha!

 • Reply Nadine 12. september 2012 at 23:03

  Hei Ida! Tro det eller ei men jeg var på begge timene du var på i dag og jeg syns ikke du så ut som klovn i det hele tatt. Ikke for å virke helt Stalker men på shape timen stod jeg faktisk rett bak deg. Men jeg så ikke at det var deg før langt utti timen da 😉 Jeg hadde på meg gul tskjorte og svart bukse. Du er pen!!

  -N

 • Reply Marte 13. september 2012 at 00:19

  Hahaha, måtte le av den siste setningen! Liker bloggingen din for tiden 😀

 • Reply Johanne 13. september 2012 at 05:49

  Hvilket senter trener du på, og hvilke timer foretrekker du?

 • Reply Linn 13. september 2012 at 09:20

  Hva slags gruppetimer prøvde du? Utrolig bra blogging for tiden!:D

  Svar fra Ida: i går var jeg på shape og core 🙂

 • Reply therese kristina 13. september 2012 at 13:38

  Flinke deg 🙂

 • Reply Catharina 13. september 2012 at 19:37

  Tommel opp for bra blogging!

 • Reply Marianne 14. september 2012 at 08:48

  Jeg bor i ei lita bygd hvor vi ikke har noen tilbud om treningsaktiviteter, så jeg vurderer å kjøpe meg et core utstyr å trene hjemme. Så da lurer jeg på hva din erfaring med core er, er det en god trening til kroppen? Har lest at man trener alle muskelgrupper, og jeg syns det hørtes svært bra ut 🙂

 • Leave a Reply