Uncategorized

GANSKE BLOGGETE

13. september 2012

Jeg er så glad i dere om dagen, kjære lesere! Fordi dere er så snille mot meg i kommentarfeltet. Og slemme. Jeg blir glad uansett hva slags spor dere legger igjen, det gjør ikke noe om dere sier at jeg er mongolid og trenger mer enn èn støttekontakt.

En støttekontakt kan vel alle trenge en gang i blant. Spesielt jeg. I dag. For jeg er så støl etter treningen i går at jeg ikke klarer å gå. Men gå må man jo, i hvert fall når man skal til butikken. Dere skulle sett meg. Eller så skulle dere ikke sett meg. Så sikkert ut som jeg hadde en pinne stukket opp i ræva og langt opp i ryggraden, det føltes i hvert fall veldig feil å gå.

Ettersom jeg ikke hadde andre gjøremål enn å lage middag og fjerne sminken, har jeg nå unnagjort alle dagens gjøremål. Så gjett hva jeg har gjort; jeg har tent levende lys og lagt meg i senga for å se på TV-serier. Hverdagslykke!

Bevis for at jeg har tent levende lys. Fine stjerner, hæh? Syns det var litt bloggete.

17 Comments

 • Reply Andrea 13. september 2012 at 22:06

  håper du snart skriver om den greia du prøvde for å forbrenne fettet på magen, som du sa du lovet du skulle skrive om. har ikke glemt det enda 🙂

  fortsatt god blogg etter 3 år som følger 🙂

 • Reply Maria 13. september 2012 at 23:35

  hvor er lysene fra? 🙂

 • Reply Helene Jonsmyr 14. september 2012 at 01:33

  Herregud, det glitrer på rommet ditt Wulff!

 • Reply Alice 14. september 2012 at 07:19

  Hahahaha, du er så søt Ida.

 • Reply Hege A 14. september 2012 at 07:31

  Godt det ikke bare er meg som har det som en stor hverdagslykke ;-))

 • Reply therese kristina 14. september 2012 at 09:47

  Koooos deg 🙂

 • Reply Nora 14. september 2012 at 09:51

  Haha du er bare best

 • Reply Linn 14. september 2012 at 11:57

  Skulle bare mangle at leserne er fornøyde når du blogger så bra som nå 🙂 De som mener du trenger støttekontakt er mest sannsynlig i behov av en selv 😉

 • Reply Katharina 14. september 2012 at 15:16

  Blir du sponset av lama? Alt interiøret ditt er lama og halvor bakke! 🙂

 • Reply s 14. september 2012 at 16:54

  Har alltid vært fast leser av bloggen din, men kommenterer så å si aldri. Må bare si at jeg digger deg Ida, du er helt rå! Skjønner meg virkelig ikke på de som rakker ned på deg. Funker liksom ikke.. det blir bare feil.

  Svar fra Ida:

 • Reply Eva 14. september 2012 at 17:04

  Hei Ida, så deilig det høres ut å tenne lys og slappe av 🙂

  Jeg har et par spm. til deg ang vippeextentions (har jeg skjønnte riktig, så har du dette). Jeg har bestillt time for å sette på selv på mandag.
  Hvor ofte fyller du på vippene, er det sånn at du setter på nye hver gang noe faller ut eller er det helt greit ut selv når noen vipper faller av?
  Bruker du masscara i tillegg til hverdags?
  Opplever du at det blir «bustete» noen dager etter du har satt på nye?

  Takk på forhånd 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så gøy at du har bestilt deg time!
  1. Det gjør absolutt ingenting at noen faller av, det synes ikke. De setter på veeeldig mange vipper på Neglhuset, så det syns like lite som hvis dine egne vipper faller av – noe de gjør hele tiden.
  2. Jeg fyller ca 1 gang i mnd.
  3. Jeg bruker ikke mascara på vippeextensions. Hvis du gjør det holder de nok ikke like bra.
  4. De pleier ikke å bli bustete, men jeg har en mascarabørste jeg børster med en gang i blant.
  Lykke til! 🙂

 • Reply Heidi 14. september 2012 at 18:31

  Digger bloggingen din for tiden:) stå på videre!

 • Reply Knut 14. september 2012 at 20:58

  Ganske bloggete? Syns du er ganske skjønn jeg! #vilgidegsussåklem

 • Reply Mari 15. september 2012 at 17:49

  hvordan får du til bildene slik? hvilket program har du brukt?

 • Reply Kathy 16. september 2012 at 13:13

  biotherm <3 babyrumpehud 😀

 • Reply Hanne 16. september 2012 at 21:33

  Stjerner er fint!! Lovely.

 • Reply MaritBE 29. september 2012 at 14:02

  koselig 😉

 • Leave a Reply