Uncategorized

I DAG ER JEG FEM ÅR. SERR.

13. september 2012

At the office eating some healthy lunch, getting skinny, you know… Kødda. Kjøpte denne dritten fordi den så god og sunn ut, men den smakte gress og isopor, så jeg kastet den med en gang jeg hadde tatt bilde til bloggen. Blog life as we know it.

Etter at jeg hadde kastet lunsjen min, drakk jeg fire energidrikker. Så hoppet jeg litt rundt som en ape på kontoret, og så gikk sjefen på do. Facebooken hennes var så ensom, så jeg bestemte meg for å dra på med litt vaskeekte HUMOR!

Så ble jeg sendt på gangen. Hade.

15 Comments

 • Reply tina 13. september 2012 at 17:21

  haha, humoren din ida! digger den:D

 • Reply aneveltaa 13. september 2012 at 17:58

  Haha, du er sykt genial! Du aner ikke hvor godt humør jeg blir i etter å ha lest bloggen din, digger dæææ

  Svar fra Ida: DIGGER DEG OG!

 • Reply Marita 13. september 2012 at 18:00

  Haha! Godt at dere kan tulle litt på jobb da :p Den yoghurten så jo veldig god ut! Dumt den smakte så ille da, hehe..

 • Reply Marte 13. september 2012 at 18:05

  Hahaha, herlig! Ida, digger bloggen din for tiden! Stå på, søta 😀

 • Reply Linn 13. september 2012 at 22:08

  Haha, ler! Liker at du blogger så mye om dagen!
  Har savnet det veldig, begynte å lese bloggen din da du bodde i Tønsberg på pikerommet:) caffelatte bloggen, minner!

 • Reply silje 13. september 2012 at 22:20

  digger bloggen din!! fulgt den i hvertfall 4 år. hvor mye har du gått ned? vet at du sikkert kommer til å nekte på dette, men du har jo gjort det:) Jeg har selv fått glutenalergi, men jeg har ikke blitt slankere. For ved å kutte ut brød (jeg er vegetarianer fra før) blir jeg ikke mett og tyr ofte til usunn snack.

  Svar fra Ida: så hyggelig! 🙂 Når det gjelder vekta, så har jeg rett og slett ikke vekt. Så jeg veier meg ALDRI. Det eneste jeg vet er at jeg veide 65,9 kilo på mitt meste, noe som er for mye til min høyde. Var veldig ulykkelig og sørget for at det ikke syntes blant annet her på bloggen.

 • Reply Maria Isabell 13. september 2012 at 22:28

  Hahahahahhahahahah! Jeg dæver!!!!

 • Reply trine Grung 14. september 2012 at 10:45

  Du skal sendes på gangen oftere. Og ha forbud mot å drikke Crystal. Bare nevner det.

 • Reply Therese 14. september 2012 at 16:03

  Hahahaha! 😀 Bra at sjefen din er såppas sporty da 🙂

 • Reply Jeanette 14. september 2012 at 19:25

  Haha, herlig 😛

 • Reply Jørn 14. september 2012 at 19:31

  Haha, den der var intet mindre en kostelig, Ida! Der lo jeg så hele kroppen ristet og tårene sprang ut av øynene. Jeg synes at du er en kul dame, Ida, det skal du vite. Du har guts, og du er urokkelig i dine høyverdige overbevisninger, med andre ord; du lar ikke affisere av de andre misunnelige, smålige menneskene der ute som vil deg vondt. Og det er beklageligvis blitt slik i den verden vi lever i.
  Misantropien lurer bak hver krinkelkrok, i dunkle skygger, langsmed bardisker i lurvete sidegater. Janteloven får frie tøyler og harslerer grovt og infamt med mange stakkars sjeler i kalde, store Norge.
  Jeg legger inn en protest her! La oss ikke trekke hverandre ned i søla (puerilt er det også!), men la oss heller transendere til et bedre og mer aksepterende samfunn, hvor innbyggerne ikke fråtser i bakvaskelser og slenger dritt hit og dit, i alle retninger. Har vi ikke kommet lengre i evolusjonen enn det, spør jeg med harmdirrende røst som har et antrøk av apokalypse over seg, og hytter med pekefingeren mot de som kjøper SeogHør for å meske seg med kjendisenes blameringer. Slike billigkjøpte blader fører bare til degenerering! La meg illustrere det med et bilde: Se for deg en hårete og apelignende homo sapiens som rett og slett snur snute mot de bak ham i utviklingen, de som er lavere og mer hårete og har mindre hjerne.
  Paradise Hotel er et prima eksempel på åndsnedsløvende tv, som villeder de unge og usikre, de med formbar identitet, til å oppføre seg prangende og barnlig, og det som er i fokus er meg-meg-meg, og forsoffen sex og plump grisesnakk og solbrune kropper.
  Nei, dette går over stokk og stein! Nå avsporer jeg.
  Jeg er ferdig!
  Poenget var bare å sende en liten hilsen til deg, Ida, og si at jeg synes du er kul og vakker.
  Stå på videre!

 • Reply Caroline 14. september 2012 at 21:02

  Haha. Lenge siden jeg faktisk har ledd høyt av en blogg!
  Digger deg!

 • Reply Ida 14. september 2012 at 21:21

  Hahahhaa, du er super! du er utrolig flink på å blogge nå, elsker humoren din

 • Reply Camilla 14. september 2012 at 22:20

  Hahaha, humoren din er priceess.

 • Reply Kristina Horpestad Hansen 19. september 2012 at 07:14

  Hahha digger deg Ida! Bloggen din er ikke som alle andre. Din er EKTE og får meg til å le 😀

 • Leave a Reply