Uncategorized

LILLEBROR PÅ BESØK

15. september 2012

HVA skjedde. Det var nettopp helg, og nå er det helg igjen. Akkurat som om jeg bare har knipset sånn som jeg gjør når jeg står på en flyplass på andre siden av kloden, og håper på at knipsingen skal gjøre at jeg plutselig ligger i min egen seng. Det funker aldri, men nå har det altså funket uten at jeg har knipset en eneste gang. Ukedagene flyr forbi, og plutselig er det tacotid, telys-tid og alt-for-sosial-tid.

Forrige helg var mamma den heldige vinner av audiens her i mitt Oslo-slott, og denne helgen er det lillebror sin tur. Den yngre, og litt mer mandige versjonen av meg, tok toget inn hit i dag, og vi har laget enchiladas og sett på TV til den store gullmedaljen.

Vi unnagjør familiekosen i dag, for i morgen skal jeg ta ham med på fest. Men ikke si det til mamma – av den enkle grunn at hun blir så misunnelig, hun fikk jo ikke være med på fest forrige helg. Når jeg tenker meg om, så inviterte jeg henne med meg på God Kveld Norge-fest, men hun bare måpte og sa at det ville hun hvert fall ikke på. Verdens beste mamma.

Kvelden er over. Vi har klappet katten, vist hverandre alt for mange videoer på Youtube, og begått Skruf-overdose. God natt.

8 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 15. september 2012 at 05:35

  Hihi, så koselig 😀 Husker når lillebror fikk bli med meg på fest, haha 🙂 Veeel, han var 12 og jeg 14, så det var ikke særlig velkomment når foreldrene våre fant det ut.. Hihi, memories 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 • Reply Martha Antonie 15. september 2012 at 10:36

  Deilig at uken din har gått fort! Koselig med besøk også. Kos dere masse! 🙂

 • Reply simone brattli 15. september 2012 at 15:23

  Haha, du skriver så utrolig genialt! Trykker inn på bloggen din FØR jeg logger på facebook, hver gang jeg åpner nettleseren min. You make my day, Ida ?

  Svar fra Ida: det med facebook tar jeg som et stooooort kompliment! 😀 haha <3

 • Reply vivian 16. september 2012 at 01:01

  Kjekke lillebroren din!!! 😀

 • Reply tone 16. september 2012 at 07:45

  Rart hvor fort ukedagene egentlig går men alltid koselig med helg! 🙂

 • Reply Kristin 16. september 2012 at 16:47

  Og nå er den slutt igjen 🙁

 • Reply ine 16. september 2012 at 18:15

  hvor mange pakker (evt. remser) har du med hairtalk ? håper på svar 🙂

 • Reply ingvild 17. september 2012 at 21:40

  HVA spiser dere? :O

 • Leave a Reply