Hverdagsliv

PARTY LIKE A LEMON

16. september 2012

HALLO. Nå må disse dumme vennene mine slutte å feire bursdag. Jeg vil helst bare sitte hjemme og spise taco, for jeg blir så innmari dårlig av å drikke alkohol.

I går feiret Selma bursdagen sin – som egentlig var for tre måneder siden. Bare for å få gaver. Sykt nørd! Men jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å stille opp, så jeg tok på meg den mest synlige kjolen i hele Oslo, og dro på fest.

Det jeg husker best fra feiringen, er at jeg tråkket en stakkars jente på foten i et forsøk på å danse pingvindansen. Med stiletthæler! Foten hennes ble dobbelt så stor, og det ble hull i den. Jeg gråt en skvett i stad fordi jeg har så dårlig samvittighet, no kidding. Det kunne i det minste vært en fremmed, og ikke en venn av en venn.

6 Comments

 • Reply Emilie 16. september 2012 at 23:09

  Du ser så bra ut! Hvor er kjolen fra? 🙂

 • Reply Johanne Magnus 17. september 2012 at 19:33

  Ida! Nå er du tilbake i den gode (sarkastiske) blogg-tonen din! Hahaha…jeg ler.

 • Reply Siri 17. september 2012 at 20:34

  Digger kjolen din & bloggen. Hvor er kjolen ifra?

 • Reply ida hansen 17. september 2012 at 23:55

  hvor er kjolen fra? kjempe fin !!

  Svar fra Ida: HM 🙂

 • Reply Marita 18. september 2012 at 00:11

  Du er nydelig, rett og slett! Hvor er kjolen fra? Den var rålekker 😀

  Svar fra Ida: den er fra HM 🙂

 • Reply Tone 18. september 2012 at 15:51

  så utorlig koselig! men ja hvor er kjolen fra????

  Svar fra Ida: HM 🙂

 • Leave a Reply