Hverdagsliv

HAPPY BIRTHDAY BABE

18. september 2012

I dag hadde min kjære bestis/samboer/partner in crime BURSDAG! Det er helt latterlig at folk skal ha bursdag på ukedager, for da er man jo så sliten, og det er tiltak å drikke vin og hele pakka. Men vi gjorde det beste ut av mandagssituasjonen, og har kost oss både på restaurant og med filmkveld.

Følte meg som en mann da jeg hadde vært og kjøpt blomster til samboeren min. Men hva kan man gjøre, liksom. Hun var så klar for å få blomster at hun kjøpte TRE vaser før helgen…..

Mariabestis og Idabestis. Ikke hver dag vi feirer bursdag med vann og salat, men det burde vi jammen gjøre oftere.

Siden jeg spiste så sunt, var jeg nødt til å ta på meg en pels som får meg til å se åtte ganger så stor ut. Jeg er jo snart så skrapa tynn at det ikke er mer igjen av meg……. Og alle som vil kjefte på meg for at jeg har på pels: den er arvet, og dere er mye mer dyremordere enn meg.

Slapp helt av… Vi feiret ikke FAKTISK bursdagen med salat og vann. Vi skal jo feire ordentlig på lørdag! Maria og jeg har – som nevnt, slått bursdagene våre sammen, og vi skal feire storslagent. Hvis dere vil komme, så starter kvelden på Emil & Samuel allerede kl 21:00, og alle som kommer før 23.30 kommer gratis inn! Det er 20 års aldersgrense, og dere finner eventet på Facebook her. Det skal være en bikinikåring på utestedet samme kveld, så derfor eventet er all about it. Men mer om det senere! Jeg må hoppe i køya. 

5 Comments

 • Reply Anniken 18. september 2012 at 12:40

  Jeg syns ikke at det rettferdiggjør pelsbruken ved å si at den er arvet, du har mange som ser opp til deg og bloggen din som sikkert kommer til å løpe ut for å kjøpe ny pels.

  Menmen, ditt liv, dine valg!

 • Reply therese kristina 18. september 2012 at 14:33

  Så koselig 🙂 Gratulere til ho!

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 19. september 2012 at 06:01

  Så koselig, da! Gratulerer med dagen til henne =) Haha, må le av det at andre kommer til å kjøpe pels bare fordi du gjør det.. Ærlig talt :p

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 • Reply Carina 19. september 2012 at 19:49

  Anniken, jeg er helt enig at pelsdyroppdrett er helt forjævlig og at vi derfor bør unngå bruken . av det. Når det er sagt, synes jeg det er helt idiotisk lite bærekraftig å kaste klær som allerede er produsert, og for eksempel arvet. Da er det mye bedre å gjøre nytte av plagget enn å hive det på det gigantiske søppelberget som bare vokser og vokser i dagens bruk-og-kast samfunn.. Menmen, ditt liv, dine valg! 😉

 • Reply Ingelin 27. september 2012 at 12:58

  Hvis du ikke støtter pelsdyrnæringen, så bruker du det ikke heller – arvet eller ei. Du gir ut signaler om at du syns det er greit å gå med pels, uansett hva argumentene dine for, er. Og til deg Carina: Hvis man absolutt skal være så fornuftig, så kan man heller gi pelsen sin til noen som faktisk trenger den – en hjemløs, for eksempel. Jeg mener nå iallefall at en som har påvirkningskraft på andre – som kjente bloggere, burde tenke gjennom temaer som dette, og handle deretter. Men for all del, hvis man støtter pelsdyrnæringen, så må man gjerne bruke det, og. Men kom ikke gående i pels og si at du er imot det.

 • Leave a Reply