Konkurranser

KONKURRANSE: BRYT BARRIERER

19. september 2012

Nivea har et samarbeid med Cecilie Skog, hvor man kan vinne en helt syk opplevelsestur for seg selv og en venninne. Da jeg fikk høre om det, tenkte jeg; hmm, det ringer en bjelle, men hvem er den dama? Etter en rask svipptur innom Google, skjønte jeg at det ikke var så rart at jeg ikke kjenner godt til Cecilie Skog. For mens jeg har sittet på kafè eller fått fikset neglene, har hun vært på turer til Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen. Hun er den første kvinnen som har gått til Nordpolen! Damn, skulle hatt litt av det der i meg. 

Her ser dere en oversikt over premiene. Ser det ikke ut som en fantastisk opplevelsestur? Overnatte i snøhule på Finse? Det er i hvert fall noe jeg ikke har opplevd før.

Du kan delta i konkurransen på to måter:

1. Du kan sende en sms med «FINSE» til 2030…

2. … Eller du kan gå inn på nettsiden til Nivea og delta der.

//Annonse

3 Comments

 • Reply Anette 19. september 2012 at 23:44

  Det heter forresten PÅ Finse 😉

  Svar fra Ida: aahaa, skal rette 😉

 • Reply E 20. september 2012 at 01:44

  Synes hun er utrolig lik J. Aniston på dette bildet!

 • Reply Ann 20. september 2012 at 16:30

  Heei! Av nysgjerrighet så lurer jeg på hvorfor det virker som fotballfrue og Annette Haga tjener syyykt bra på blogg1. Gjør du også det og bare skjuler det litt, eller hva er forskjellen? Vil jo vite hvor pengene jeg klikker på går hen!

 • Leave a Reply