Hverdagsliv

MOVE THAT BUS

22. september 2012

Alle bare; ææææ, drikker du appelsinjuice når du spiser egg og bacon, det er jo IKKE lavkarbo! Hello. Jeg spiser ikke low carb, jeg spiser maten jeg liker og prøver å unngå gluten fordi det gjør meg syk.

I don’t care if I’m det biggest fuckin bitch in town.

Med  dette fine bildet vil jeg gjerne informere mine relativt nye lesere om et par ting de kanskje ikke har fått med seg:

* Jeg spiser ikke riktig.

* Jeg kler meg ikke riktig.

* Jeg gjør ikke noe riktig.

* Men jeg er ganske happy.

Tidligere i dag var jeg jo litt bekymret fordi jeg hadde mye å gjøre, og for at jeg har lett for å bli sittende å tenke på at jeg har mye å gjøre når jeg har mye å gjøre. Så i kveld har jeg ligget i sofaen med min syke venn Kjetil, og snakket om at jeg har så mye å gjøre.

Kjetil sa til meg at jeg måtte begynne å gjøre noen av tingene jeg hadde planlagt å gjøre, og jeg syns det var greit, men først måtte jeg bare fortelle han noe veldig morsomt. Tidligere på dagen, stod nemlig samboeren min litt i veien på badet, og da sa jeg «MOVE THAT BUS»! Og det har jeg tenkt å begynne å si til folk som står i veien. Lo i over en time av min egen joke før jeg orket å begynne på alt jeg skulle gjøre. Var ikke det morsomt?

Jeg lagde blant annet partykrok på peisen. Velkomstdrikke i drinkfontenen! Når fontenen er oppe, da vet jeg at det blir bursdag. Den lyser til og med, og folk kan bare sette glasset sitt under, så får de drikke i glasset. Og som dere ser, så har jeg satt fram plastikkglass til gjestene. Det er sykt barnslig, men vennene mine knuser så mange glass. Dessuten eier jeg ikke 25 vinglass.

Nå skal jeg sove. Samboeren min har tenkt å vekke meg tidlig for å lage tapas, men jeg kommer ikke til å stå opp og hjelpe henne. Jeg tåler jo ikke maten vi skal servere, så ikke faen om jeg gidder å få så mye som en laksebit under neglene. Natta!

24 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 22. september 2012 at 07:44

  Kos deg MASSE i bursdagsfeiring, da 😀

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse.

 • Reply Ingrid Himberg 22. september 2012 at 08:40

  Hahahaha, ler så jeg griner av deg! MOVE THAT BUS, er jo genialt, det skal jeg også begynne å si!! Men faren er jo stor for at bare å tenke på å skulle si det så kommer jeg til å få sammenbrudd og le meg ihjel!!!

 • Reply martha 22. september 2012 at 11:50

  du er så sykt kul!!

 • Reply Mil 22. september 2012 at 12:53

  HAHHAAH DU er jo bare BEST! En av grunnen til at jeg hver bidige dag MÅ kikke innom bloggen din er den herlige ærlige holdningen din og den herlige politiske ukorrekte skrivemåten. O hellige IDA: DO NOT CHANGE!!! SKål for deg!

 • Reply Elisabeth 22. september 2012 at 13:37

  Du er så morsom !! ha ha ha 🙂

 • Reply Ida 22. september 2012 at 13:43

  Det er dette jeg digger ved deg – du driter i hva som er rett og galt innenfor den store fæle helseverdenen og spiser, drikker og gjør det du blir glad av. Altså nå er det mye mer jeg også digger ved deg, men et så langt innlegg orker jeg ikke å skrive. En ting er i hvert fall sikkert: du gjør den kjedelige arbeidslørdagen min veldig mye bedre!

 • Reply tina 22. september 2012 at 14:24

  du er så rå, ida!!! 😀 håper b-day partyet blir bra!!

 • Reply Daniel 22. september 2012 at 14:57

  Haha, høres ut som en artig kveld.

 • Reply Therese 22. september 2012 at 16:03

  hahaha, er liksom appelsinjuice farlig også nå! Folk, ass. Drikk det du vil du, appelsinjuice er digg 😀 og ha en herlig bursdagsfest:)

 • Reply Luksusdyret 22. september 2012 at 17:58

  Ha en fin feiring ;D

 • Reply Madde 22. september 2012 at 18:33

  Haha, den fontenen din… 🙂 Håper du får en konge kveld!

 • Reply Henriette 22. september 2012 at 21:40

  hahaha, du er så rå!
  Have a nice b day. Så episode 12 av PLL nå, jeg ble så irritert, den personen A liksom? kan ikke være riktig…

  Svar fra Ida: jeg veeeet! fikk så sjokk at jeg datt ut av senga!

 • Reply TONE-LISE KALVO 23. september 2012 at 00:35

  Hahahahaah, Iiiiida! Digger deg! Og det har jeg igrunn gjort helt siden du skreiv det blogginnlegget om Voe og han der «grunderen» av blogg.no. De fikk så hatten passet, alle mann!

  Goo Ida!;)

 • Reply Ibs 23. september 2012 at 01:30

  Hvor fikk du tak i fontena?

  Svar fra Ida: coolstuff.no 🙂

 • Reply martine 23. september 2012 at 03:27

  Hei ida. Flott blogg du har her! Men hvorfor var du og vennene dine så fulle i går? Når jeg spurte om å ta bilde med deg holdt du på å kaste opp på skoene mine.. men uansrtt, liker å lese bloggen din, og håper på enda flere blogg innlegg om dagen!! Klem Martine

  Svar fra Ida: jeg verken kastet opp eller tok bilder med noen i går?

 • Reply Elin 23. september 2012 at 13:10

  utrolig bra! Takk gud for at det finnes bloggere som deg!!

 • Reply Natalie 23. september 2012 at 14:30

  Vet du hvor man kan få tak i tilsvarende drikkefontener? Jeg skal feire 20-årsdagen min neste måned og MÅ ha en slik!

  Svar fra Ida: min er fra coolstuff.no, du kan jo sjekke der 🙂

 • Reply Elisabeth 23. september 2012 at 15:22

  Hehe, jeg lo godt av den kommentaren 🙂 Elsker bloggen din!

 • Reply Henriette 23. september 2012 at 16:20

  HAHAHAA! Move that bus…særiøst Ida, dør av deg! 😀
  du er den morsomste bloggeren jeg vet om, no kidding lzm <3

 • Reply TheaKH 23. september 2012 at 18:28

  Haha.

 • Reply Gud 23. september 2012 at 18:39

  Starter du på en glutenfri diett kan det senere bli umulig for deg å teste deg for om du faktisk tåler det eller ikke. Det virker jo som at dette er noe du tror selv men ikke har sjekket ut, vil anbefale å dra til lege å få svar først! så kan du jo fortsette glutenfri senere uansett hva svaret blir

 • Reply Guro 23. september 2012 at 19:32

  HA ha seriøst jeg elsker deg

 • Reply Benedicte 23. september 2012 at 21:49

  hahahah, ida <3

 • Reply Evelin 24. september 2012 at 09:35

  du er en inspirasjon <3 jeg koser meg og ler 🙂
  bare drit i hva andre mener, DU bestemmer sjøl!
  Du er superduper, leser bloggen hver dag .

 • Leave a Reply