Uncategorized

I DAG HAR JEG BLOGGET I 6 ÅR

26. september 2012

Først og fremst; tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som har skrevet under på kampanjen vår som jeg linket til i innlegget under. Vi setter så stor pris på det at dere aner ikke! 

Og så til overskriften. Jeg satt begravd i et glutenfritt kakestykke (verdens beste mormor og morfar hadde forhånds-bursdagselskap for meg i dag), da jeg kom på hvilken dag det er når jeg har bursdag dagen etter. Jeg opprettet jo blogg dagen før jeg fylte 16! Og i morgen fyller jeg 22. Så jeg har søren meg blogget i 6 år. Vet ikke om jeg skal le eller gråte, det verste er vel at jeg ikke husker hverdagen min uten blogging.

Husker dere dette bildet? Haha. Det var min første «ordentlige» header. Min daværende kjæreste og jeg fikk låne fotostudioet på skolen vi gikk på, og knipset sånn cirka tusen bilder som jeg deretter voldtok i Photoshop. Dette var headeren min da bloggen begynte å «ta av» med sånn cirka tusen lesere. For en staselig tid!

Hvor lenge har DU lest min blogg? Jeg er virkelig nysgjerrig!

144 Comments

 • Reply A 26. september 2012 at 22:37

  Ca. 4 år vil jeg tro, og liker den fortsatt like godt! 🙂

 • Reply ingrid 26. september 2012 at 22:41

  Jeg har lest bloggen din sånn ca hver dag i 4 år og leser den fortsatt hver dag!:)

  Svar fra Ida: det setter jeg stor pris på 🙂

 • Reply linn 26. september 2012 at 22:49

  hmm troor jeg har lest den i 3 år, du var en av di første bloggene jeg begynnte å lese, morsomt 🙂

 • Reply Anette 26. september 2012 at 22:49

  Lest bloggen siden 2007:)

 • Reply Kristin 26. september 2012 at 22:51

  Gratulerer! Startet vel å lese bloggen halvåret før du var russ 🙂

 • Reply Lise 26. september 2012 at 22:59

  Særr?? Lenge hadde du headerm der da? For det bildet der såeget kjent ut, så da har jeg vel lest den i.. 5-6 år. Nå ble jeg dritstressa, tida går aalt for fort!!

  Svar fra Ida: tror du JEG er stressa eller…. 6 år! Hehe 🙂

 • Reply Line Lemika 26. september 2012 at 23:01

  Er omtrent fire år siden æ begynte å lese bloggen din! Fortsatt like gøy 😀

 • Reply Karoline 26. september 2012 at 23:04

  Husker godt headeren, så er vel 5-6 år jeg har lest bloggen da !

 • Reply Camilla 26. september 2012 at 23:05

  Du må virkelig aldri slutte!! hehe 🙂 Jeg har vell fulgt deg i 4-5 år. sykt og tenke på!

  Svar fra Ida: Jesus, ja det er veldig lenge!! 😀

 • Reply Ada 26. september 2012 at 23:08

  I 3 år ca:)

 • Reply Siri Støi-Hanssen 26. september 2012 at 23:15

  Jeg har lest bloggen din i 2-3 år. Det er den bloggen jeg har fulgt med lengst, uten tvil. Og jeg har både ledd og lidd med og av deg, mest med 🙂
  Liker humoren din og den er vel hovedgrunnen til at jeg fortsatt leser 🙂
  Men har også irritert meg over deg… Spes husker jeg under ski-vm når du klagde over mye folk på trikken og i byen og fikk det til å høres ut som du og ditt velvære var mye viktigere enn både vm og turister! Men for deg så er det sikkert det 😉

  Keep up the good work og gratulerer til både deg og bloggen!

  Svar fra Ida: mener dessverre det samme fremdeles, når det gjelder ski-turister som tar over Oslo by. Hehe. Men takk for at du leser bloggen uansett!

 • Reply Kamilla 26. september 2012 at 23:15

  Husker jeg leste bloggen din da du hadde kjæreste, men så mistet jeg bloggsiden din. Tror du byttet fra blogg.no! Husket ikke hva du het etter en stund, men så ble jeg kjempeglad for å finne deg igjen på denne siden! Du har alltid vært favorittbloggeren min, og jeg kan nesten ikke huske hverdagen min uten å titte innom hverdagen din. Haha 🙂

 • Reply Madelen 26. september 2012 at 23:21

  Jeg har lest din blogg helt siden begynnelsen da den het caffelatte.blogg.no. 😉 Elsker fortsatt bloggen din 😉

 • Reply Ida 26. september 2012 at 23:24

  Jeg kommenterer aldri, men la gå da. Jeg har lest bloggen din i ca. fem år, det var den første bloggen jeg begynte å følge. Husker den headeren godt, særlig ettersom jeg kopierte den for moro skyld (hadde det som «profilbilde» på msn…). Good times!

  Uansett, når du skriver på ditt beste vil jeg si du er den beste bloggeren. Du er virkelig god til å skrive, og jeg ler meg skakk til tider. Så, tusen takk!

  Svar fra Ida: ååå, så hyggelig at du tok deg tid til å skrive en kommentar da 😀 Hehe, og så bra at du likte det….fine….headerbildet.

 • Reply Ida Johanne 26. september 2012 at 23:54

  Gratulerer! Jeg har faktisk fulgt med deg hele veien jeg, sånn ca!

 • Reply Silje 26. september 2012 at 23:57

  Jeg har lest bloggen din fra starten, og husker veldig godt da du fikk den headeren 🙂 husker godt videobloggene dine (noe du bør gjøre mer av), de var sykt morsomme. Husker også da du begynte å ta intervjuer til avisen og slikt, det var jo stas 🙂 Du er en flink blogger , er kreativ og skriver bra tekster. Savner litt de gode tekstene dine, men ser at du har skrevet noen i det siste. Stå på! Du er god 🙂

  Svar fra Ida: såå hyggelig! 🙂 Tusen takk for at du leser bloggen, skal prøve å bli litt flinkere med tekstene mine, hehe. Klem

 • Reply eff 26. september 2012 at 23:59

  Har jeg virkelig lest bloggen din så lenge… Oi oi. Husker dette headerbildet! Må vel ha vært med som leser fra den tiden det begynte å ta av da, kanskje. Still going strong! 🙂

 • Reply Lene 27. september 2012 at 00:22

  Tror jeg har lest bloggen din i nesten 6 år faktisk!
  Husker så godt de gamle videobloggene dine!
  Gratulerer med bloggdagen og takk for mange år med latter, glede og tårer:))

 • Reply Julia 27. september 2012 at 00:23

  Gratulerer med dagen, og med Norges (uten tvil) beste blogg!!

  Jeg har fulgt bloggen din i 4-5 år, og du var den aller første bloggen jeg begynte å følge med på. Det er noe ved deg, ved bloggen, og ikke minst ved skrivingen din som fenger. Du er ærlig, menneskelig – og ikke redd for å «drite deg ut», det er nok også derfor du har så mange lesere.

  Fortsett med dine morsomme, ærlige, og gode tekster!

  Jeg kommer til å følge bloggen din i (forhåpentligvis) mange flere år 🙂

 • Reply Elisabeth 27. september 2012 at 00:29

  Sykt! Jeg husker jeg begynte å lese bloggen til 30 november (på bursdagen min, HAHA) Vi hadde vært ute noen jenter å spist på brygga, også husker jeg hun ene fortalte om deg og bloggen din. Så når jeg kom hjem sjekket deg ut, og husker jeg syntes du lignet så på Christina Aquilera!! Trur det var rundt den tiden du vel den eneste bloggeren, og selve bloggern. Og «kjendis i Tønsberg» . Og husker det stod i TønsbergsBlad at du var den norkse Hannah Montana. Og jeg var så stolt, for jeg følte jo at jeg kjente deg 😛 haha

 • Reply Silje 27. september 2012 at 00:30

  Jeg tittet innom bloggen din en gang da du var russ! Husker du hadde lagd en video om at du skremte broren din, syns det var så morsomt! Etter det har jeg vært innom både titt og ofte:-) har virkelig sansen for måten du skiver på!

  Forresten, gratulerer med dagen!

 • Reply Maria 27. september 2012 at 01:21

  Ca. 4-5 år 🙂

 • Reply Camilla 27. september 2012 at 01:29

  Lest bloggen din siden 2008. har sånn ca vært innom hver eneste dag siden det. det er egentlig litt sykt å tenke på, haha! har kjent meg så igjen i mye av det du har skrevet om. Du er en person jeg ser opp til. Favoritt bloggern!
  vet ikke om du kan se det men kommenterer egentlig aldri på bloggen din selvom jeg er innom hver dag. følt at det ikke har betydd noe for deg om jeg kommenterer, men hvis det er ønskelig begynner jeg gjerne å gjøre det?:)

  Svar fra Ida: kommentarer betyr masse, for da føler jeg ikke at jeg blogger for meg selv, men for alle dere. Tusen takk

 • Reply Martine 27. september 2012 at 02:13

  Ganske sikker på at det er fire og et halvt 🙂 gratulerer til deg og bloggen!

 • Reply Maria 27. september 2012 at 02:57

  Hmm, har vel lest i tre og et halvt år ca..

 • Reply Stina 27. september 2012 at 03:03

  Siden 2008 🙂

 • Reply maria 27. september 2012 at 03:31

  Du er den første bloggen jeg begynte å lese for ca 4 år siden, og du er forastt dn bloggen som for meg til å filosofere over mitt liv, og dra på smile båndene ;):))

  Happy b day ida! 🙂

 • Reply Martine - studying in Australia 27. september 2012 at 04:39

  Jeg begynte å lese bloggen din høsten 2008, haha, kan ikke skjønne at jeg husker det.. Men du var faktisk den første bloggen jeg begynte å lese, etter anbefaling fra en jente i klassen 🙂 Rart å tenke på hvor lenge det er siden nå!

 • Reply Belinda 27. september 2012 at 05:26

  Rart å tenke på, men da har jeg faktisk fulgt bloggen din 5-6 år, uten å gå lei. Føler meg litt som en «stalker» 🙂

 • Reply Nina 27. september 2012 at 06:01

  Jeg har lest bloggen din nesten hver dag helt siden du jobba på Posten og gikk på VGS! Husker du skrev mange morsomme innlegg om jobben der, og jeg hadde så lyst til å jobber der jeg også, haha 😀 Tror dette er andre eller tredje gangen jeg noensinne kommenterer. 🙂 Men ja, bra blogg – du er flink! :))

 • Reply Linda 27. september 2012 at 06:17

  Jeg husker de første blogginnleggene dine, og da jeg leste detvar de ganske ferske. Så har nok fulgt med siden starten. Linken din har havna på sida over mest besøkte sider….vet ikke om det sister mest om bloggen din…eller meg.
  Gratulerer med dagen!

 • Reply Silje 27. september 2012 at 06:41

  Gjett om jeg husker det bildet! Da må jeg ha følgt deg lenge da? 😀 Det var vel egentlig du som fikk meg inn i denne bloggverden tenker jeg 🙂
  Gratulerer med 6 år på bloggen, og ikke minst, gratulerer med dagen din i dag 😀 <3

 • Reply linn 27. september 2012 at 06:48

  Lest bloggen i fire-fem år! Tida flyyr, herregud:o

 • Reply Cecilie 27. september 2012 at 06:48

  Da må du ha hatt den headeren der lenge! Ellers kan det jo tenkes at det var fem år siden jeg fant den første gang, begynte nok ikke ordentlig å følge den før jeg ble dumpa, du ble singel omtrent samtidig og jeg husker jeg syntes at selvom vi hadde vært sammen i seks måneder og dere i seks år så var min hjertesorg MYE verre enn din, haha! Sånn kan det gå!

 • Reply Solveig 27. september 2012 at 06:56

  Jeg har lest bloggen din siden du fikk den rosa kofferten din av familien til Benjamin! Husker ikke helt når det var, men det begynner å bli en stund siden. Selv om du kanskje ikke åpenlyst drev med produktålasseting osv da, kjøpte jeg søren meg den samme kofferten rett etter deg og ser fortsatt like fjollete ut når jeg drar på hyttetur etc med en knæsj rosa plastkasse på slep..
  Takk for latter, gråt og tidsfordriv de siste årene!

  Svar fra Ida: hehe, den rosa kofferten bruker jeg fortsatt! Men vurderer å kjøpe meg en svart en snart… 😀

 • Reply Katrine 27. september 2012 at 07:22

  Ca. 4 år vil jeg tror, tror du var rundt 18 da jeg oppdaget bloggen! Begynte vel å lese den fast i den perioden du var russ til du flyttet til Oslo 🙂

 • Reply silje 27. september 2012 at 07:52

  Hurra for bloggen! Blir bare bedre og bedre med årene! Vet ikke helt hvor lenge jeg har lest bloggen (teller desverre ikke, hehe), men husker dette bildet veldig god! Det er hvertfall alt for lenge! hihi

 • Reply Thea 27. september 2012 at 07:59

  Hm, i hvertfall siden du gikk på Melsomvik siden en av mine beste venninner gikk på samme skole og fortalte meg om bloggen din. Så sikkert siden du var litt over 16:)

 • Reply Marte Kristina 27. september 2012 at 08:13

  Jeg har lest bloggen din i litt over fem år. Like underholdende når du kommer med type innlegg som «kjøpe-agurk-i-butikken-og-gå-ut-av-butikken-uten» 🙂 Gratulerer med dagen!

 • Reply Martha Antonie 27. september 2012 at 08:14

  Tror jeg har lest bloggen din siden cafelatte-tiden. Det er en hel evighet siden, spør du meg, samtidig som det føles som at det var i går. Veldig rart! Håper du fortsetter i samme gode stil, gleder meg til mer! 🙂

 • Reply Maren 27. september 2012 at 08:19

  JEg husker ivertfall det der bildet, så jeg har vel lest bloggen din i 5/6 år! Sykt lenge, haha, ble litt overrasket, trodde ikke det var så lenge! Men jeg husker ivertfall russetiden din veldig godt, og den videobloggen du og Lasse lagde, der han skulle drikke den der «drikken» med majones, spagetthi osv!

  Jeg kommer ivertfall aldri til å gå lei av deg, så keep up the good work! Ida er bloggdronningen unseat!

  Svar fra Ida:

 • Reply Sara 27. september 2012 at 08:21

  Siden jeg også kommer fra Tønsberg så har jeg vel visst om deg siden cafe latte, men ble en fast leser et par måneder før du sluttet på blogg.no. Du var en av de første bloggene jeg begynte å lese og du er den eneste som jeg er fast leser av i mer enn et halvt år av gangen.. Du inspirerer meg til mye, og jeg gleder meg til vi får høre noe mer om forfatterplanene dine 🙂 jeg har selv lyst til å skrive en bok en gang, jeg har bare ingen historie som folk vil høre..

  Svar fra Ida: Har man ikke en historie folk vil høre, så finner man på en. Er det som er så bra, i bøker trenger ikke noe å være sant 😉 Lykke til med det uansett hva du går for!

 • Reply ingvild 27. september 2012 at 08:45

  Heeelt siden caffelatte-bloggen! Hehe. Og den headeren så veldig kjent ut og, så det begynner vel å bli noen år ja 😛

 • Reply Rikke 27. september 2012 at 08:53

  Den headeren husker jeg kjempegodt! Har fulgt deg siden du het caffelatte på blogg.no. Tiden flyr 🙂 Gratulerer med både blogg og vanlig bursdag 🙂

 • Reply Marie 27. september 2012 at 08:59

  Jeg begynte i 2008 tror jeg.. lenge siden i alle fall! 🙂

 • Reply Marita Ø 27. september 2012 at 09:08

  Oppdaget bloggen din for 2-3 år siden kanskje, men de siste 1-2 årene har jeg fulgt deg gjennom denne bloggen hver eneste dag, opptil flere ganger om dagen 🙂 Og jeg elsker den! Syns du skriver fantastisk bra 😀

  Svar fra Ida: tusen takk, det var hyggelig å høre

 • Reply Vilde 27. september 2012 at 09:09

  Herregud!! Er det SÅ lenge?? Har lest den hver dag i nesten 6 år jeg da.. Wow. Nesten litt stalker-ish..

  Svar fra Ida: neida, blogg er til for stalking 😉

 • Reply Marte 27. september 2012 at 09:10

  3-4 år, og liker den bare bedre og bedre. Grattis med bloggdagen 🙂

 • Reply Marita 27. september 2012 at 09:15

  Husker godt den headeren, ja! Shit, kan ikke tro at jeg har fulgt bloggen SÅ lenge 😮
  husker så godt en videoblogg der du ringte andre «kjente» bloggere og fortalte dem at du var stor fan! haha, hadde vært rått å få sett den videoen igjen! 🙂

  Svar fra Ida: ååå nei du, den videoen skal nok aldri se dagens lys 😀 Får lage en ny 😉

 • Reply Nora 27. september 2012 at 09:24

  Å, 6 år er ikke bare bare! Jeg har lest bloggen din i 4-5 år, ca hver dag 🙂 haha nå ble jeg nesten litt stressa over at tiden går så fort, er ikke såå lenge siden jeg trykket meg inn på caffelatte.blogg.no føler jeg haha 😀 gratulerer med dagen til bloggen jippi

  Svar fra Ida: wææææ, tenk det! Men så kult 🙂

 • Reply Victoria Hellerud 27. september 2012 at 09:24

  Hmm.. jeg har lest bloggen din i kanskje .. to år? Nå føler jeg at jeg har gått glipp av masse 🙁

 • Reply martine 27. september 2012 at 09:28

  jeg har lest den siden du blogget på caffelatte.blogg.no 🙂

 • Reply trine Grung 27. september 2012 at 09:43

  Jeg husker både denne headeren og caffelatteheaderen. Ergo lenge. Men jeg er så smart at jeg ansatte deg…fordi du er du. Gralla m jubileum!

 • Reply Kathrine 27. september 2012 at 09:47

  Jeg har lest bloggen din i nesten 4 år.. 🙂
  haha, og jeg tar meg selv i å være veldig så fasinert av livet ditt 😛
  ganske spesielt, og gubben bare ler av meg 😛

  I perioder leser jeg ganske mange blogger, men så går jeg litt lei..
  din leser jeg alikevel alltid(og først) uansett..
  Det er deg, Lene Orvik, fotballfrue og Ulrikke Lund..
  (og selvfølgelig Linniiie, når den var i drift)

  det som er så bra med bloggen din Ida, er at selv om du viser fram ett ganske så staselig liv, så sugercoder du det aldri.. Det er ikke BARE fryd og gammen liksom…

  Stå på videre, jeg håper du koser deg med bloggen, like mye som vi lesere gjør 🙂

  Svar fra Ida: drit i gubben! Haha 🙂 Så koselig at du leser bloggen min, tusen takk for det

 • Reply camilla 27. september 2012 at 09:50

  Jeg har lest hvert eneste innlegg i fem år snart 🙂

  Svar fra Ida: det setter jeg stor pris på!

 • Reply Cecilie Lykke 27. september 2012 at 10:08

  Gratulerer med både bloggbursdag og bursdag, Ida!
  Har lest bloggen din i ca 2 år, liker den like mye nå som da 🙂

 • Reply Henriette 27. september 2012 at 10:10

  Har lest bloggen din i fem år, for da fikk jeg min første pc, HAHA!
  Ler så jeg griner noen ganger av bloggen din, og kommentaren din om at du datt ut av senga gjorde så jeg datt ut av sofaen! Gratulerer med så «få» år i bloggbransjen, og gratulerer med den store dagen <3 Synd at feiringen ble litt ødelagt, men håper du koste deg alikevel 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk

 • Reply Birgitte 27. september 2012 at 10:13

  OJ. Det bildet der husker jeg godt. Og jeg husker at bloggen din het caffe latte før? Herregud, det er skremmende å vite at jeg har lest alle innlegg siden den gang. Må få meg en hobby ass 😉 Hehe. Men du er morsom da 😉

  Svar fra Ida: yees, caffelatte-bloggen! Haha 🙂

 • Reply katarina 27. september 2012 at 10:22

  Kommentere også svært sjeldent, men sett pris på at du hold bloggen igang, for du e kjempe flink! 🙂 Å du e også den eneste av dem «toppbloggeran» som æ fortsatt les av alle dem som har vært gjennom åran! stå på 🙂

  Svar fra Ida:

 • Reply Kamilla 27. september 2012 at 10:25

  Jeg leste bloggen din når du hadde den headeren! Da har jeg lest lenge altså! Av en eller annen grunn husker jeg at ett av de første innleggene jeg leste på bloggen din handlet om selvbruning 😉 Mora di hadde sprayet deg. Hehehe.

 • Reply Ingrid 27. september 2012 at 10:25

  Gratulerer så mykje med bursdag og blogg-jubileum!!

  Eg har lest bloggen din i 4-5 år sånn cirka. Gjennom
  den tida har eg ledd, grått og blitt underholda av din
  måte å skrive på. Eg likar deg utrulig godt Ida,
  og har gjort det heile vegen. Du er den einaste bloggaren
  som får meg til å lese eit langt innlegg utan bilde, du skriv så
  utrulig bra og tekstane dine er ærlige og levande 🙂

 • Reply K. 27. september 2012 at 10:43

  Har fulgt den overraskende lenge, men dette er første gang jeg kommenterer. Velvel, jeg har fulgt bloggen siden den het «caffelatte», og du videoblogget fra pikerommet. Haha. Du kan egentlig «takke» Marie Amanda for meg som leser, for jeg leste hennes først. Men en dag kledde hun seg ut som rare mennesker og tulleringte til deg OG videoblogget om det. Dere hadde «bloggfight», og det var slik jeg begynte å lese din. Good times. Kan du ikke lage mer videoer? Får et mer personlig og annet inntrykk av deg da, altså.
  – Jente 23

  Svar fra Ida: haha, så gøy! 🙂 Kan selvfølgelig prøøøøve å bli flinkere på video. Hjelp, det er så kleint!

 • Reply LH 27. september 2012 at 10:47

  Lest bloggen siden du startet 🙂 Altså 6 år!

 • Reply Anine Kristin 27. september 2012 at 10:49

  Oi, jeg har lest bloggen din i seks år jeg da! Hjelpes… Men jeg liker bloggen din like godt i dag som den gangen, hvis ikke bedre ! 🙂 Ha en fin dag, og gratulerer med dagen !

 • Reply Camilla 27. september 2012 at 10:51

  Hei,
  Jeg har lest bloggen din fast i 4 år, og jeg blir virkelig aldri lei. Du skriver så utrolig morsomt og bra at jeg kan ikke gå glipp av et innlegg når jeg setter meg foran pc-skjermen. Du er faktisk en av de bloggene som sluttet å blogge på blogg.no jeg har fulgt videre. Du har virkelig lyktes med bloggen, og håper du gjør like bra jobb i fremtiden. Gratulerer med dagen forresten. 🙂

  – Camilla

  Svar fra Ida: TUSEN takk

 • Reply Elisabeth M. 27. september 2012 at 10:51

  Har i alle fall lest den i tre år, om ikke mer 🙂
  Husker russetiden din blant annet, og var så misunnelig på deg, hehe.

 • Reply Hege 27. september 2012 at 10:52

  Jeg husker denne headeren så godt! Herremin så fort tiden går, jeg må ha lest bloggen din i hvertfall 5 år da! 🙂

 • Reply Kristine 27. september 2012 at 11:32

  Tiden går veldig fort! Wow, gratulerer med 6 år. jeg har fulgt bloggen din ihvertfall 5 år daglig, husker godt den headeren der. 🙂

  Gratulerer igjen, og slutt aldri å blogge!
  Gratulerer med dagen din idag, nyt den til det fulle. Er ikke hver dag man fyller 22 🙂

 • Reply ragnhild 27. september 2012 at 11:46

  caffelatte-Ida! skummelt at du har blogget i seks år og jeg har fulgt deg nesten like lenge! tida flyyyr. husker den headeren der ihvertfall! jeg falt for at du hadde så kult design og.morsomme videoblogger, det må vel være noen av dem som fortsatt tåler dagens lys? hadde vært moro å se igjen 🙂 hahah spesielt en slags musikkvideo om deg som kjendis? haha. lykke til med de neste 6 åra <3

  Svar fra Ida: haha, åååå ikke minn meg på det! Spilte inn sang og lagde musikkvideo på jenterommet…..hahahaha!

 • Reply Silje 27. september 2012 at 12:00

  Jeg husker også dette bildet, så da har jeg nok fulgt deg i 5-6 år 🙂

 • Reply Malin 27. september 2012 at 12:01

  Jeg har også fulgt deg fra begynnelsen.. og det er kjemperart. Føler vi har vokst sammen. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg traff deg på gata. Jeg hadde nok blitt kjempeklein, eventuelt bare glemt at jeg egentlig ikke kjenner deg og bare «hei ida! så hyggelig å se deg!», og du hadde ikke skjønt en dritt.

  Jeg har alltid sett på deg som bloggdronninga, men 6 år?!!! Du er bloggbestemora du! :p haha

  Gratulerer!

  Svar fra Ida: Hehe, håper jeg møter deg på gata! 😀 Bloggbestemor ja, takk for den!

 • Reply Sophia 27. september 2012 at 12:15

  Gratulerer med dagen!
  Oii, har det virkelig godt 6 år? Utrolig at jeg har lest bloggen din så lenge! Ingen blogger som deg Wulff, du overrasker alltid og humoren din har fått meg igjennom mange grå dager. Takk:)

 • Reply vilde 27. september 2012 at 12:17

  jeg troor jeg har lest bloggen din i rundt 5 år. Du var den første store bloggeren jeg hørte om så det var også den første bloggen jeg begynte å lese. og den eneste før Blogger begynte å ta helt av. syns du skriver på utrolig bra måte og syns det var veldig morsomt å lese før, men så syns jeg det ble litt dårligere etter noen år. men i det siste syns jeg det har blitt mye bedre 🙂 Følger deg jo fortsatt og er innom flere ganger om dagen! Gratulerer med bloggdagen igår og gratulerer med din egen dag idag! kos deg i danmark 🙂

 • Reply Anne Katja, fotografi 27. september 2012 at 12:44

  Tror jeg har lest bloggen din i to eller tre år! Stå på 🙂

 • Reply Cecilie 27. september 2012 at 12:49

  Blitt et par når nå! Husker jeg fikk sms på telefonen hvor det stod du hadde kommet ut med nytt blogginnlegg,haha 😀

 • Reply Marita 27. september 2012 at 13:22

  Har nok lest bloggen din i seks år :p

 • Reply Silje Sophie 27. september 2012 at 13:27

  Å herregud, sitter her som nybakt 19-åring og har da lest bloggen din siden jeg var 14 år…
  Koselig å tenke på at jeg har «vokst opp med deg» 🙂

  Gratulerer så mye med dagen og som blogger i 6 år! Fortsett med det du driver med og ikke forandre deg!

  <3

  Svar fra Ida: shit, tenk på det… WOW! 🙂 Tusen takk!

 • Reply jeanette 27. september 2012 at 13:28

  Hmm.. Er det virkelig sålenge siden?? Begynte vel å lese bloggen din for 4-5 år siden jeg da! Første bloggen jeg leste fast, og som inspirerte meg til å lage min egen! 🙂 Du kommer alltid til å være den store Bloggdronninga med stor B, i mine øyne 🙂

  Svar far Ida: åh, så hyggelig! 😀

 • Reply TONE-LISE KALVO 27. september 2012 at 13:29

  Hahaha, herlig!

  Har lest bloggen din i 4 år nå, vil jeg tro! Omtrentlig 😀 og leser fremdeles!

 • Reply Emilie 27. september 2012 at 13:39

  Jeg har lest bloggen din fast i ca 4 år. Du er den eneste bloggeren som jeg har fulgt fast i så lang tid og som jeg er innom hver dag. Håper du har en fantastisk bursdag og fortsetter og blogge i hvertfall 6 år til:)

  Svar fra Ida: Skal prøve!! 🙂 Tusen takk

 • Reply mari 27. september 2012 at 13:48

  Jeg har lest bloggen din siden starten av, ææææ 6 år. Det har søren meg gått fort. Syntes du nettopp feiret 18årsdagen din jeg………

 • Reply tine 27. september 2012 at 13:50

  Har fulgt bloggen din i hvertfall 4 år, og kommer til å fortsette med det fremover 🙂 Syns virkelig bloggen har tatt seg opp det siste halve året igjen, og er en fryd å lese 🙂

 • Reply Ine 27. september 2012 at 14:08

  Ikke dårlig å «hold ut» så lenge. Jeg oppdaget bloggen din i 2007, og har siden den gang fulgt med her ca 5 dager i uken i gjennomsnitt:) dine ord har vært med på stranden og i sykehussenga. Artig å tenke tilbake på. Håper det blir mange flere år.

 • Reply Cathrine 27. september 2012 at 14:14

  Herlighet som tiden flyr. Jeg husker veldig godt headeren, og jeg husker når aviser og nettaviser begynte å skrive om blogger generelt. Og at du var en av de «store», haha. Morsomt! Veldig gøy å følge deg gjennom så mange år 🙂 Håper du får en flott bursdag! 🙂

 • Reply Camilla 27. september 2012 at 14:21

  Går vel inn i sjette året nå Ida! Shit, I have no life.. Neida! Du sprer glede. Btw tror jeg typ aldri har kommentert. En gang må være den første! Grattis 🙂

 • Reply Toyni (: 27. september 2012 at 14:39

  tja, vi er like gamle, og jeg begynte å lese den når jeg var 17.. rart hvordan tiden har gått så fort ! :O

 • Reply Kari 27. september 2012 at 14:44

  har bare lest bloggen din i 2 måneder eller noe sånt, men jeg digger deg:)

 • Reply Johanne 27. september 2012 at 15:09

  Gratulerer med dagen som var, og bloggdagen som.. også var. Tror det er en 3-4 år siden jeg begynte å lese bloggen din… husker spesielt godt innlegget «sexamen», det gjorde tydeligvis sterkt inntrykk på meg… og en videoblogg der du sang pepsi max-sangen, hahah

 • Reply Rebekka 27. september 2012 at 15:18

  I ca 4 år 🙂 syns du er like flink og fantastisk enda!

 • Reply Anniken 27. september 2012 at 15:51

  Jeg har lest bloggen din i mange år, første bloggen jeg begynte å følge. Fulgt bloggen din siden da du hadde blogg.no, og da du var kjæreste med Benjamin. Dette var før det store blogg oppstyret startet.
  Har ikke lagt igjen noen kommentar til deg før, men bedre seint enn aldri 😛 Greit at du faktisk får vite at jeg også er en av de som har fulgt deg helt fra starten av. Vi hadde noen felles bekjente i Tønsberg, så var vel nesten derfor jeg startet å lese bloggen din. Jeg er forresten 26 år, så har da lest bloggen din siden jeg var 20 år , rart å tenke på. Hilsen fra Anniken,bor i Horten 🙂

 • Reply Lovise 27. september 2012 at 15:55

  Kan ikke huske når jeg begynte å lese bloggen, men var rundt russetiden din og/eller når planen din var å reise til New York. Hva skjedde egentlig med den idéen?
  Russetiden var kanskje før New York planen?

 • Reply hannahh 27. september 2012 at 15:57

  Jeg begynte å lese bloggen din da du hadde caffelatte.blogg.no (eller noe i den dur) og da blogging var et sjelden fenomen! Må jo ha vært i snart 5 år eller noe? Sykt hvor tiden går 🙂 Du er topp, Ida. Ingen er så jordnær, morsom og fantastisk blogger som klarer å beskrive hverdagen så godt som du! 🙂

 • Reply malin 27. september 2012 at 16:06

  Jeg husker ikke når jeg startet å lese bloggen din, men den headeren husker jeg! Så det må ha vært en stund.

 • Reply Hanne 27. september 2012 at 16:31

  Oi, hjelp.. hmmm, hvor mange år er det siden du og shæst’n gjorde det slutt a?Tror jeg begynte å lese bloggen din fast omkring den tiden der..Så hjelp meg, hvor lenge er dette siden? Nå følte jeg meg gammel gitt! Men i mine øyne er og forblir du bloggdronningen, haha! Ingen over, og ingen ved siden <3

 • Reply Monica 27. september 2012 at 16:37

  Photoshoppet du bort det ene øret ditt ? Hihi…

  Fortsett med bloggingen som du har gjort i det siste. Liker det.
  Har selvfølgelig stemt på Team Wulff. Lykke til 🙂

 • Reply Isabelle 27. september 2012 at 16:46

  Jeg startet å lese bloggen din høsten 2008! Og siden jeg er litt kontrollfreak og liker å ha system i ting, så måtte jeg lese den helt fra start! Så, en kjip søndag i oktober 2008, leste jeg gjennom alle innleggene fra start, og jeg lo masse. Så, dagen ble ti ganger bedre 😉

  Fremdeles leser jeg bloggen din hver dag, og syns du er awesome! Det er ikke så stort alderssprang på oss, så kjenner selv at jeg blir stressa over at du har blogget SÅ lenge.

  Keep up the good work!

 • Reply Iselin 27. september 2012 at 16:50

  Jeg er en av de som nesten aldri kommenterer, men jeg husker at når jeg begynte å lese bloggen for rundt 5 år siden bladde jeg meg så langt bak i arkivet jeg kunne og leste i mange timer. Siden har jeg vært fast leser =)

 • Reply Elisabeth 27. september 2012 at 17:04

  Har nok lest bloggen din i 5 år. Shit, det føltes lenge…

 • Reply Cathrine Pettersen 27. september 2012 at 17:41

  Jeg har lest type alle innleggene dine i 4 år nå! 🙂 wow, tiden flyr, er det sånn det føles når man begynner å bli gammel (20)…

 • Reply Tora 27. september 2012 at 18:10

  4 år! og jeg er 15, så det sier litt. du er forbildet

 • Reply Christina 27. september 2012 at 18:13

  Jeg har lest den siden jeg var over deg på topplisten! Hehe, så det må vel ha vært siden.. slutten av 06 eller begynnelsen av 07. Shit, det er lenge. Merkelig hvordan det på internett kun virker som et par år, men utenfor cyberspace kunne det nesten vært et liv siden.. 😉

 • Reply Mina N 27. september 2012 at 18:44

  Kommenterer aldri, men 4 år ! <3

 • Reply Anneli 27. september 2012 at 19:52

  Har lest i flere år, husker ikke hvor mange. Men du jobbet på postkontoret i Tønsberg, du var sammen med Benjamin og du elsket rosa juicy et eller annet kosedress 😀

 • Reply Linda Hagen 27. september 2012 at 20:03

  Jeg har lest bloggen din i 5 år! creds!

 • Reply Janne 27. september 2012 at 20:04

  Herreguud, nå føler jeg meg så gammel at det gjør VONDT. Jeg husker da den headeren der var ny, jeg. Tenkte kanskje det var 2-3 år siden, maks. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, men jeg var ihvertfall veldig tidlig ute 🙂

  Ha en fin bursdag, Ida!

 • Reply Veronika F. Hansen 27. september 2012 at 20:10

  Den headeren husker jeg, så tipper jeg har fulgt deg i seks år. Litt syk egentlig!

 • Reply TrineBL.com 27. september 2012 at 20:16

  Herreguuud… Jeg har lest bloggen din i 6 fuckings år! Det er ganske sykt. Jeg var jo en av dine første lesere, fra før bloggen din «tok av». Jeg kjenner deg bedre enn halve Facebook-kontaktlisten min, jo. Hahahah. Det høres kanskje skummelt og creepy ut… Uansett – jeg digger deg!!

  Love love love fra TrineBL.com

 • Reply Christine 27. september 2012 at 20:27

  I 3 år tror jeg! heheh

 • Reply ragna 27. september 2012 at 20:35

  fire år! husker du hadde videoblogg hvor du ble bedt om å vise hvor tjukk du var, og det gjorde du…gratulerer med dagen:)

 • Reply Dua 27. september 2012 at 21:00

  Tror jeg har lest bloggen din i ca 5 år. Sykt å tenke på egentlig. 🙂

 • Reply Ida 27. september 2012 at 21:18

  Har lest blogge din siden starten! Fremdeles absolutt favoritt! 🙂 Må ikke gi deg! Gratulerer med overstått bloggbursdag og 22 års dag! 😀

 • Reply Natalie 27. september 2012 at 21:27

  Husker ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din. Men jeg husker at jeg fant bloggen din på 1.plass på blogg.no for lenge siden. Jeg prøver å huske noen gamle innlegg for å vite sånn ca hvor lenge jeg har fulgt bloggen din. Mener å huske jeg leste et innlegg fra da du slo opp med Benjamin og et trist innlegg fra når du hadde reist til Gran Canaria og var der for første gang uten han og alt føltes helt merkelig og tomt.

  Hvor lenge siden er det egentlig…?

 • Reply Marthe 27. september 2012 at 21:44

  Gratulerer så mye med 6 år.
  Tror faktisk jeg har lest bloggen din litt av og på i 4 år 🙂

 • Reply Aagot 27. september 2012 at 21:45

  Jeg har lest bloggen din i ca 4 år!

 • Reply Pernille 27. september 2012 at 21:47

  Hei Ida
  Jeg er to år yngre enn deg, men har likevel fulgt bloggen din siden jeg var ca 15!
  Haha, husker du var helten min med alle videobloggene, og morsomme innleggene. Haha, dette er flaut men jeg husker til og med da du slo opp med Benjamin(?). Husker jeg skrev et innlegg om det på min egen blogg(tror jeg hadde 5 poster før jeg skjønte at jeg ikke hadde teken i det hele tatt). Føler liksom jeg har vokst opp med deg. Du er et fantastisk forbilde for utrolig mange mennesker.

  Haha, jaja! Du er hvertfall en utrolig flott, morsom og inspirerende jente!

  Keep up the good work!!

 • Reply Kathrine N 27. september 2012 at 21:52

  Jeg begynte å lese bloggen din da den var på tur opp blant topp 30 på blogglisten, tiden går så fort! Stå på, kunne ikke huske min hverdag uten å lese din blogg heller 😉

 • Reply Ida Marie 27. september 2012 at 22:00

  Lest bloggen din siden du gikk på media&kommunikasjon og var deep-in-love med Benjamin! Du er rå, digger deg.

 • Reply Elise 27. september 2012 at 22:40

  Oi, 6 år? Virkelig?! Jeg har vel lest den i… nesten 6 år. Mer eller mindre hver dag! Du er definitivt den aller beste, Ida, helt ærlig. Dine fantastiske tekster om alt mulig rart som flertallet av bloggerne formulerer drepende kjedelig. Du er nok bloggdronningen for evig og alltid. Jeg kommenterer ekstremt sjeldent, men er det noen som fortjener ros(er) og skryt er det absolutt deg! Ene og alene. Har fulgt deg siden caffelatte-tiden og kommer nok til å følge deg til du legger opp. Headeren husker jeg også utmerket godt! Den og flere andre som har prydet toppen av kaka i årevis! Takk for 6 fine år med deg!! 🙂

 • Reply a n n e t t 28. september 2012 at 00:04

  Litt skremmende at det er seks år siden du begynte å blogge, for det er vel omtrent så lenge jeg har lest bloggen din. Du hadde i hvert fall den headeren da jeg klikket meg innom bloggen din for første gang 😛

 • Reply S 28. september 2012 at 11:26

  Hei Ida Wulff

  Jeg har aldri kommentert. Men mimring er gøy i blant, og du er jo en god bloggdronning, så nå bryter jeg ut av anonym-tilværelsen. Jeg har lest bloggen din siden dagen før du fyllte 18 år, og gruet deg til å bli voksen. Du ville heller ligge mellom foreldrene dine i sengen og være liten så lenge som mulig, i de få timene som var igjen før du vokste opp. .

  Husker at jeg reagerte på hvor åpen du er. For eksempel da du skrev om en kveld du var på vei hjem på strømpelesten etter en fest, med de høye hælene i hånden, da det kjørte en bil opp på siden av deg, og du publiserte på bloggen klar melding om hvor redd du var for slike folks hensikter. Jeg tenkte at hvem som helst kan være lesere av bloggen din, og kjenne igjen bilder av deg, så tenk at du turte å skrive slik..!

  Jeg må bare få henge meg på alle de andre som skryter av din skrivestil, og si at jeg faller for fine formuleringer og fortellerevne. Selv om du delvis er av dansk ætt, viser du kjærlighet til det norske språket siden du bruker det med flid 😉 Jeg kunne ha likt å lese boken din når du blir forfatter 😉

  Du er tøff, stå på og gratulerer med 22-årsdagen!

  Hilsen en på 28.

  Svar fra Ida: åååh, tuuuusen takk! Hehe, morsomt at du husker det 🙂

 • Reply Marie 28. september 2012 at 12:26

  Ida! Du er herlig! Jeg må alltid inn å sjekke bloggen din før jeg setter meg ned og leser pensumbøker. Bloggen din er jo hundre ganger mer interessant. Som det empatiske menneske jeg er, kan jeg ta meg selv i å si høyt ; «Ånei, nå virker det som om Ida har det litt leit igjen» eller » Shit, så flink Ida er til å trene om dagen» haha, samboeren min bare ler, akkurat som om du er en av venninnene mine.

  MEN det jeg skulle si var: Hipp hurra for deg, og for bloggen!
  Cyberklem!

 • Reply Susanne 28. september 2012 at 12:37

  Jeg har lest bloggen din i fire og et halvt, fem år ca 🙂
  Gratulerer med både bloggbursdag, og bursdag!

 • Reply Amalie Sivertsen 28. september 2012 at 15:17

  Har lest hvert eneste innlegg siden 2008! Og jeg elsker både den og deg fremdeles. Føler du er så EKTE, i motsetning til veldig mange bloggere der ute.

 • Reply Elisabeth 28. september 2012 at 17:57

  Begynnte å lese bloggen din for noen år siden, rett før du sluttet å blogge pga kjæresten din mente dere ikke hadde et privatliv, også startet du å blogge igjen 😀 !

 • Reply Marte 28. september 2012 at 18:00

  Har lest den nesten fra begynnelsen av, hørte om bloggen din første gang det ble skrevet om deg i avisen 🙂 stå på Ida!

 • Reply Henriette 28. september 2012 at 23:24

  haha, jeg husker faktisk at jeg leste bloggen din mens du hadde denne headeren! og jeg glemmer aldri de morsomme videobloggene du lagde, eller når du lagde et innlegg om fanbrevet jeg sendte på mail for flere år siden!!

 • Reply Linda 28. september 2012 at 23:36

  Jeg tror jeg har lest bloggen din ganske fra starten. Bloggen til Ida Aas og deg var de to første norske bloggene jeg begynte å lese. Husker at du hatet skolen din og jobbet på Postbanken 🙂

 • Reply Vanja 29. september 2012 at 11:46

  Det var din blogg (daværende caffelatte) som fikk meg til å begynne å lese blogger. Du var den aller første jeg kom over, og elsket deg med en gang. Jeg gikk igjennom hele arkivet ditt den første kvelden jeg fant bloggen din (satt relativt ganske lenge, kan du si), og både lo meg skakk og gråt av innleggene og videobloggene dine. Herlige tider! Og vet du, jeg er fortsatt trofast leser – tenk, i hele 5 år! Stå på videre, Ida! Gleder meg til å følge deg fremover, og ser frem til å lese alt du har å by på! 😀

 • Reply MaritBE 29. september 2012 at 14:18

  JEg har lest bloggen din i flere år 😉 Du skriver så utrolig bra og morsomt 😉

 • Reply Hege 29. september 2012 at 22:54

  Startet å følge deg kanskje 3-4 mnd før du byttet fra caffelatte. Nå er jeg innom i ny og nè for å misunne Oslo-livet ditt 😉 Gratulerer med dagen som var!
  Hilsen AurskogHøland bondejente………..

 • Reply Hege 29. september 2012 at 22:55

  Forresten, alltid lurt på hvordan du ble ‘populær’ blogger. Spesiell hendelse, eller bare ballet det seg på sakte, men sikkert?

  Svar fra Ida: tror det begynte med at ordet spredde seg på skolen jeg gikk på, der fikk jeg mine første 100-ish lesere 🙂 Og så linket Nettavisen til meg når de la ut en artikkel om «kjendisenes private nyttårsbilder», vet ikke helt om jeg passet inn i den artikkelen, men. Da fikk jeg mine første 1000-ish faste, og så ballet det på seg 🙂

 • Reply Mari 30. september 2012 at 16:13

  Har lest bloggen din siden man måtte skrive caffelatte.blogg.no

 • Reply Julie 30. september 2012 at 20:01

  Haha, har lest hvert eneste ord siden november 2009:) keep it up<3

 • Reply Kristin 1. oktober 2012 at 16:58

  Hei Ida!
  SOM jeg har kost meg med bloggen din igjennom snart 4 år. Det var din blogg jeg startet og lese først også. Takk for at du er den du er; ærlig, underholdende og jordnær. stå på 😀

 • Reply Ingeborg 1. oktober 2012 at 20:59

  Hei Ida!
  Jeg hugser den headeren veldig godt, og du var en av de første bloggerne jeg fulgte fast, og da hadde du adressen caffelatte.blogg.no.

  Keep up the good work Ida, jeg digger deg og åpenheten din!

 • Reply Lisa Marie 3. oktober 2012 at 06:31

  Føøør du var russ iallefall, tror det var når Madde linket deg 🙂

 • Reply A 3. oktober 2012 at 10:05

  Hmm, er ikke sikker på hvor mange år jeg har lest bloggen din. Men du bodde i allefall i Tønsberg, du var kjæreste med Benjamin, jobbet på Posten(?) og gikk på vgs. Så det begynner vel kanskje å bli noen år? 😉 Fortsatt fast leser av bloggen din, Ida! Imponert over at du fortsatt holder koken etter så mange år i gamet! Ikke slutt å blogge er du snill 🙂

 • Reply Stine 4. oktober 2012 at 15:58

  Husker ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, men hukser det bilde så har lest den en stund 🙂

 • Reply Amanda 7. oktober 2012 at 01:57

  Begynte å lese bloggen din i 2008 , altså 4 år!

 • Reply Nina Yasemin 11. oktober 2012 at 20:47

  jeg har lest den helt siden den headeren der! morsomt å følge med deg 🙂

 • Reply undress vip 17. januar 2024 at 04:07

  Thanks so much for the blog post. Keep writing.

 • Reply Lizzie Lee 25. mars 2024 at 03:07

  When I initially commented I clicked the «Notify me when new comments are added» checkbox and

 • Reply anchor fastener manufacturer in india 25. mars 2024 at 10:02

  Thank you ever so for you blog article. Cool.

 • Reply valve manufacturing companies in india 25. mars 2024 at 15:01

  Fantastic article.Really thank you! Great.

 • Leave a Reply