Hverdagsliv

JEG HAR BURSDAG!

26. september 2012

Vi har passert midnatt, og bloggbursdagen min er dermed over. Nå er det JEG som har bursdag! Jeg fyller 22 år i dag, og akkurat nå ligger jeg faktisk på pikerommet i Tønsberg. I tro tradisjon skal jeg stå tidlig opp (selv om jeg har fri…) og åpne pakker og drikke kakao. Alle bare; men.. Ida tåler jo ikke kakao lengre. FAEN, BURSDAGEN ER ØDELAGT! Neida. Det blir sikkert fint for det. I morgen reiser vi til Danmark for å besøke familien der. Farfar og jeg har jo bursdag på samme dag.

På bildet over feirer jeg min første bursdag. Og jeg måtte dele dagen med farfar. Man ser jo med et halvt øye at jeg ikke syns noe om å dele rampelyset – men han var tross alt på jorda mange år før meg.

Å begynne å bla i babyalbum er det dummeste jeg gjør, for jeg syns jo jeg var så innmari søt. Gleder meg til å få en baby som er prikk lik meg en gang! Kanskje jeg får en i bursdagspresang.

Gratulerer med dagen til meg, og gratulerer til familie og slekt som har gitt meg den beste oppveksten og det beste livet jeg kunne fått. Tusen takk 

28 Comments

 • Reply Hedda 27. september 2012 at 03:58

  Gratulerer med dagen!!!!!!!!!!!!1111 Hurra for deg!!
  Jeg har begynt å reagere på gluten selv, og kjenner mange andre som også har fått beskjed av legen om å holde seg unna. Blir vanligere og vanligere! Kan du skrive et innlegg om hvordan du takler det nye kostholdet, og kanskje noe om hva du faktisk må holde deg unna? Det er så utrooolig mye som inneholder gluten, og så vanskelig å holde styr på!

  Svar fra Ida: Takk! 🙂 Ja, det kan jeg gjøre. Må bare bli ekspert først, er veldig nybegynner 😉

 • Reply linn 27. september 2012 at 06:50

  Happy b-day! Håper den blir fin:)

 • Reply Sara 27. september 2012 at 08:13

  Gratulerer med dagen, Ida! Håper du får en fantastisk dag 🙂

 • Reply Martha Antonie 27. september 2012 at 08:16

  Koselige bilder! Gratulerer så masse med dagen, Ida 😀 Ha en gledelig dag!

 • Reply Elisabeth 27. september 2012 at 08:22

  Gratulerer så mye med dagen 😀

 • Reply ingeborg-anna 27. september 2012 at 09:24

  Gratulerer med dagen, verdens beste blogger 😀
  håper du får en super dag med den søte familien din!! 🙂

 • Reply Evelyn Henie Mohus 27. september 2012 at 09:33

  Gratulerer så masse med dagen – stoor B-DAY klem <3

 • Reply Maria fra Tickled Pink 27. september 2012 at 09:42

  Gratulerer med dagen:) Det første bildet var heeeelt fantastisk, et skikkelig blinkskudd:)

 • Reply Linda 27. september 2012 at 09:50

  Gratulerer med dagen!!
  Og gratulerer med overstått bloggbursdag! Jeg aner ikke når jeg begynte å lese bloggen, men første gang jeg kom innpå husker jeg at du satt på brygga i Tønsberg. Lurer på om du nettopp hadde slått opp med kjæresten? Du satt hvertfall på brygga med venner;) Begynner å bli noen år siden. Håret har hvertfall «vokst» en del;-) og du har forandret deg en del:)

  Svar fra Ida: ja, det stemmer ganske godt! 🙂 Takk og lov for at håret har vokst, hehe.

 • Reply Kathrine 27. september 2012 at 10:09

  Gratulerer med dagen kjære Ida 😀
  Håper du får en fantastisk dag 😀

 • Reply Marte 27. september 2012 at 10:37

  Gratulerer så mye med dagen Ida! Håper dagen blir flott 🙂 God tur til Danmark!

 • Reply Mariell 27. september 2012 at 12:33

  Gratulerer med dagen!! Håper den blir topp!

  Jeg har lest bloggen din lenge.. Husker videoer da du var irritert for din mamma kom inn på rommet og forstyrret deg. Da du omtrent midt på natten hadde rosa ansiktmaske på som varmet. Hjemmebleket håret. Ja, mange innlegg jeg husker, men går litt i surr i rekkefølge. Du er og blir bloggdronninga 🙂

  Svar fra Ida: mange minner! Hehe. Takk for at du leser bloggen min 🙂

 • Reply Frida 27. september 2012 at 12:41

  Gratulerer med dagen, vakre Ida! Har også lagt merke til at du har cøliaki, men har du kuttet ut melkeprodukter også? Jeg har nemlig blitt påvist melkeallergi og trenger tips til hva man kan spise til middag… Alle mine yndlings retter inneholder melkeprodukter så jeg er rimelig fortvila :p Noen tips? 🙂

  Svar fra Ida: Hei! Jeg har ikke fått påvist noe, bare funnet ut av på egenhånd. Jeg kan få i meg små mengder med melk, men f.eks ikke drikke et helt glass med melk. Ost kan jeg spise! Har dessverre ikke null peiling, men skal komme meg til legen, og deretter bli en PRO på å lage mat uten gluten og melk 😉

 • Reply Lena Marie 27. september 2012 at 13:24

  Gratulerer så mye med dagen! 🙂
  Forresten; Om du har lyst på kakao en dag og ikke tåler melk, jeg pleier å koke opp havremelk (fra oatly) med noen ruter kokesjokolade og litt vaniljesukker! Er en veldig god erstatning 🙂

  Svar fra Ida: ooh, tusen takk for tipset! Det skal jeg huske neste bursdag! 😀

 • Reply TONE-LISE KALVO 27. september 2012 at 13:30

  Gratulere så utrolig mye med bursdagen din, fine du! Må kose deg masse!! 😀

  Svar fra Ida: Tusen takk

 • Reply Kristin 27. september 2012 at 14:10

  Gratulerer med dagen!

 • Reply Sissel 27. september 2012 at 14:15

  Gratulere så mye med dagen kjære Ida! Håper dagen blir like fantastisk som deg <3

 • Reply Kristin 27. september 2012 at 14:27

  Gratulerer med dagen! 🙂

 • Reply Merete 27. september 2012 at 14:40

  Vil anbefale deg å ta gastroskopi før du slutter helt å spise gluten.
  Hvis du har cøliaki og slutter å spise gluten vil det etter en stund bli vanskeligere å oppdage 🙂 Har tatt det selv (siden ca. hele familien min har cøliaki og jeg er disponert for det), og det er absolutt ikke noe å være redd for. 🙂

 • Reply Erika 27. september 2012 at 15:11

  Gratulerer med dagen, Ida! 😀

 • Reply Guro 27. september 2012 at 15:27

  Gratulerer masse med dagen!
  Har vært fast leser siden du var på toppen av topplista på blogg.no, begynner å bli en stund siden. Hehe 🙂 Kjenner meg igjen i mye av det du skriver, og da blir det så gøy å lese 😀
  Forresten enig med Merete over her, hvis du skal testes for glutenallergi må du ikke slutte å spise det, du må ha spist gluten i minst 14 dager for at det skal være mulig å oppdage det på prøver 🙂

  Håper du får en flott bursdag! 😀

 • Reply Karoline 27. september 2012 at 17:14

  Gratulerer så mye med dagen Ida =). Håper du får en super feiring i Danmark. Jeg har forresten tatt en test på Norsk Cøliakiforening ,http://www.ncf.no/. For å se om jeg har noen symptomer. For hvis man har det i familien, er det stor sansynelighet for at man har det selv. Å det skader virkelig ikke å ta å sjekke seg for det. Ville bare tipse om det:). Ha en fin kveld videre.Hilsen Karoline

 • Reply Helle 27. september 2012 at 21:14

  Gratulerer så mye med dagen 😀 Har lest bloggen din i mange, mange år, og kommer ikke til å slutte med det første heller!

 • Reply Linn Cecilie 28. september 2012 at 06:49

  Gratulerer med dagen som var igår!
  Og bloggbursdag dagen før selvfølgelig 🙂

  Husker alle de gamle videobloggene dine, haha!

 • Reply MaritBE 29. september 2012 at 14:17

  Gratulerer så utrolig mye med overstått!

 • Reply Lisa Marie 3. oktober 2012 at 06:32

  Gratulerer så mye med dagen som var 🙂

 • Reply e-commerce 21. mars 2024 at 14:13

  Wow, superb blog structure! How long have you ever been blogging for?

  you make running a blog look easy. The whole look
  of your website is magnificent, let alone the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Reply sklep online 23. mars 2024 at 21:18

  Wow, wonderful blog format! How long have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The whole glance of your site is great, as
  neatly as the content material! You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply