Hverdagsliv

THIS IS LOVE

27. september 2012

Jeg DØR av dere! Dere er så skjønne. Og herregud, så mange av dere som har lest bloggen min lenge! Jeg ler meg i hjel av at dere husker alle de kleine videobloggene og headerne mine, måtte jeg aldri bli så innmari teit igjen. Neste gang jeg lager en videoblogg av at jeg rydder rommet mitt. Eller en musikkvideo… Pang.

Nå sitter jeg ferdig pakket og venter på å bli hentet av mor og far. Vi tre skal kjøre til Larvik og ta båten over til Larvik. Vi har bestilt bord i restauranten og skal spise buffet, og jeg gleder meg som en gal til å bruke spillemaskin-budsjettet mitt i kasinoet. HAHAHA. Dette blir verdens mest harry dag! Men gøy, da. Husker sist vi gjorde det, det var den bursdagen jeg fikk min første mobiltelefon. Verdens beste dag.

Men over til noe helt annet! Mange av dere har spurt om de nye smykkene mine fra Second Female. Det er helt sprøtt, for jeg ble helt obsessed med disse smykkene, og fant ut at jeg måtte ha dem. Så jeg løp Oslo rundt for å få tak i dem, men det var utsolgt alle steder. Så jeg satte meg på venteliste, og gikk hjem for å gråte fordi jeg ikke kunne ha på meg det fine smykket på bursdagsfeiringen min. Mens jeg satt der og furtet som et lite barn, fikk jeg MMS med bursdagsgave av en venninne: smykket! Og dagen etter fikk jeg enda et, bare i andre farger av en annen venn! Så jeg tok like gjerne på meg begge to, det er verdens fineste smykker.

Dere har spurt hvor dere kan kjøpe disse smykkene, og jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke kjenner til alle salgssteder. Men dere kan kjøpe det som er i sort og sølv HER!! Skynd dere før de blir revet bort. Og bare for å toppe hvor fantastiske smykkene er: de koster kun 399,-

Og nei, jeg har ikke tenkt å merke dette innlegget med reklame, for det er faen ikke reklame. Bare hyggelig!

9 Comments

 • Reply ida 27. september 2012 at 16:44

  Du vet at øyenbrynene dine ikke er like?

  Svar fra Ida: hvilket syns du jeg bør gå for? 🙂

 • Reply Emma 27. september 2012 at 19:54

  Din perfekte faen!
  Du blir bare penere og penere for hver dag som går du!
  Og når vi snakker om det der hvor lenge man har lest bloggen din, så har jeg faktisk lest den så lenge at jeg ikke lenger har oversikt… Tror jeg kan gå under kategorien «fulgt Ida Wulff gjennom hele bloggkarrieren».
  Du har alltid vært mitt store «bloggforbilde», og jeg har alltid sett opp til deg. Høres litt.. freaky ut sikkert, men det er faktisk helt sant. Håper du aldrialdrialdri slutter å blogge. Ser for meg at jeg sitter på gamlehjem, og fortsatt leser bloggen din! 🙂

 • Reply Kevin 27. september 2012 at 22:17

  Damn, så fint smykke! 🙂 Forresten; «Norges mest omtalte blogger Ida Wulff tok med seg David Bechham i papp på vei hjem…» tidenes.

 • Reply Tina 28. september 2012 at 22:19

  Kan ikke du lage et innlegg om åssen sminke du bruker? Eller bare svare her:) Du så sykt bra ut på detta bildet;) Sant som de sier over. penere og penere for hver dag!

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 SÅ fint sagt! Lover å lage innlegg om det snart!

 • Reply Andrea 28. september 2012 at 23:32

  Marc O’Polo Trekanten i Asker selger disse i flere varianter:) Jobber der, og de er ikke utsolgt hos oss!

 • Reply Andrea 28. september 2012 at 23:33

  Selger generelt Second Female, klær og smykker!:)

 • Reply Andrea 29. september 2012 at 08:57

  Du skal ta båten fra larvik til larvik? 😛 Søta!

 • Reply Malin 30. september 2012 at 16:03

  Second female klær og smykker selger vi på Close2Home i Vika 🙂

 • Reply e-commerce 11. mars 2024 at 15:49

  Wow, fantastic weblog layout! How long have you been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The full
  look of your website is fantastic, let alone the content!
  You can see similar here e-commerce

 • Leave a Reply