Uncategorized

JEG ELSKER DANMARK

28. september 2012

Herregud, som jeg elsker å være hjemme i Danmark. Odense er en utrolig koselig by, og jeg føler meg så hjemme her. I dag har jeg hatt en «dansk dag» med mamma og pappa. Vi har kost oss i sentrum i mange timer, med lunsj, shopping – og en lunsj til. Pappa og jeg er så sykt fan av de danske pølsevognene (undertegnede ELSKER pølser i alle varianter), så da er det jo en selvfølge å henge litt ved en slik.

Lunsj nr 1; deilig cæsarsalat!

Shopping. Det er så sykt mye lettere å bruke penger her, for det er så mye fine klær. Hjemme syns jeg alltid at alt enten er for freaka eller kjedelig, men i dag fant jeg masse som jeg syns er… «meg». Blant annet en del plagg fra mitt nye danske favorittmerke; Second Female. Skal vise dere senere!

Her har jeg lurt med meg mamma i pølsevogna, haha. Hun er ikke like stor pølsefan som meg, men fikk da presset i henne en hot dog og en cokio.

Har dere smakt noe fra Summerbird? Hvis ikke MÅ dere! Jeg som ikke er så glad i godteri, stod til og med og siklet over hver eneste pose og eske med sjokolade i forskjellige former og farger. De på bildet er helt ekstreemt gode.

Og så bestemte jeg meg for å prøve ut Bubble Tea-konseptet, det derimot; falt ikke i særlig god jord hos meg. Siden jeg er så norsk og søt (ehe), fikk jeg prøvesmake på alt som var i hele sjappa, men det ble for søtt og syntetisk. Har dere smakt det? Hva syns dere?

Her står min skjønne farmor og lager dessert til gjestene sine. Vi har hatt en utrolig hyggelig kveld. Nordmenn, dansker og amerikanere rundt bordet; hva har man IKKE å snakke om? Jeg er jo ikke så glad i å snakke engelsk (spesielt med amerikanere), så er blitt en del rødvin.

Gjesp! Så nå skal jeg bare lese – og svare på kommentarene deres, og så hopper jeg til køys.

16 Comments

 • Reply Victoria 28. september 2012 at 22:29

  Jeg har så lyst til å dra til Danmark, faktisk aldri vært der.
  Vet åssen det er å føle seg skikkelig hjemme et sted, får den følelsen av å være i Tyskland av en eller annen weird grunn.

  Vet du hvilken produsent som produserer vippene dine?
  Jeg skal kurse meg i vippeextensions og det er så vanskelig å vite hvilket kurs jeg skal gå for, og hvilke vipper som er av kvalitet.

  Kos deg masse videre 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg vet at Neglhuset (neglhuset.no) henter dem inn selv fra utlandet, det er mink. De aller beste vippene, lover deg! Neglhuset holder kurs i vippeextensions også, så bare å ringe dem 🙂

 • Reply tb 28. september 2012 at 23:25

  Kan du lage en video der du snakker dansk? 🙂

  Svar fra Ida: hohooh, kanskje etter et par flasker vin!

 • Reply Eline 28. september 2012 at 23:38

  Haha åhh som jeg elsker deg og bloggen din! Lyser opp en hver dag:) God helg Ida!

 • Reply LH 29. september 2012 at 02:32

  Gratulerer med dagen som var 🙂

  Et spørsmål: snakker du dansk når du er hjemme i Danmark?

  Svar fra Ida: helst ikke, men hender at folk ikke forstår hva jeg prøver å formidle :p

 • Reply malin 29. september 2012 at 03:29

  greier du å snakke flytande dansk? 🙂

  Svar fra Ida: jeg var 4-5 år da jeg flyttet herifra, så jeg kan ikke alle vanskelige ord og høye tall 🙂

 • Reply Blipp 29. september 2012 at 10:27

  Rosengårdssenteret, just sayin’ 🙂

 • Reply Trude 29. september 2012 at 10:39

  Odense er herlig 🙂 jeg bor i Århus nå, men kjæresten min kommer fra Odense og jeg har selv bodd der i 3 mnd.. Liker Odense mye bedre enn Århus:) føler meg mye mer hjemme der. Ikke for stort og ikke for lite=) og Danmark er jo herlig! (om sommern hvertfall) Går på danskkurs nå, og det er søren meg ikke lett 😛

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 29. september 2012 at 16:35

  Så herlig! Jeg er selv født i Danmark (Nykøbing Mors) 🙂

  ? Lizbeth Osnes – Behind the scenes..

 • Reply TheaKH 29. september 2012 at 22:03

  DANMARK

 • Reply Kristine 29. september 2012 at 23:45

  Hvor har du kjøpt skoene du har på deg på shopping? 🙂

  Svar fra Ida: Baresko.no (merket heter sixtyseven) 🙂

 • Reply Benedicte 30. september 2012 at 00:06

  <3 Danmark! …Anyway, tenkte bare å nevne at de selger summerbird-serien(de har mye fra sortementet!) hos Gutta På Haugen, på St. Haugen… 🙂

  Svar fra Ida: REALLY????? Takk for verdens beste tips!!

 • Reply Becca Alexandra Farstad 30. september 2012 at 00:23

  Hei, fint innlegg og fine bilder!:-D

  Du må fortsette å få folk til å stemme på deg i konkuransen til Kirkens nødhjelp, du er enten på 1 eller 2 plass!!:D

 • Reply Therese 30. september 2012 at 09:52

  Hei Ida! Hvor får du kjøpt Second female? Har de egne butikker? Skal til Køben snart og skulle likt å kjøpt noen klær fra det merket.
  Fantastiske klær :))

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg kjøpte det i en butikk som heter Samsøe Samsøe, der hadde de mange andre merker også da. Men du kan jo google og finne en store locator, så finner du alle butikkene som har merket?

 • Reply Frøken Fake 30. september 2012 at 18:33

  De pølsene er gode! Du må også smake: «kim Larsen pølsa» skit god!

  Samtidig vil jeg takke for fantastisk blogg, du er en inspirasjonskilde for at jeg startet å blogge «naken».

  http://perfektfake.blogspot.no

  Ha en fin søndag!

 • Reply AK 1. oktober 2012 at 01:38

  Ta deg en tur til Odense den kvelden juleøllet slippes, da tar det fullstendig av.
  Vanligvis siste lørdag i november tror jeg.

 • Reply dobry sklep 12. mars 2024 at 16:32

  Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The entire glance of your site is fantastic,
  as well as the content! You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply