Uncategorized

DA VAR DET OVER

1. oktober 2012

Jeg har mistet 100 Facebook-venner. Og jeg har sikkert mistet flere tusen blogglesere. Men jeg har jo ikke mistet noen ekte venner, så jeg gråter ikke. 

Jeg har blogg-angst. Facebook-angst. Twitter-angst. Jeg vet ikke engang hva jeg har skrevet de siste døgnene, det eneste jeg har hatt i hodet er å sanke underskriften til kampanjen vår. Vinne konkurransen.

Vant vi? Jeg tror det. For vi ledet med 10 stemmer da konkurransen var over. Problemet er bare at det andre laget også tror at de vant, så vi må bare vente og se når vinnerne annonseres 2. oktober. Hvis vi ikke vinner, ønsker vi konkurrenten vår en fantastisk tur.

Men vi håper håper håper så inderlig at det blir oss.

Tusen takk til alle som har skrevet under på kampanjen vår. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt det riktig, eller hvordan jeg skal få sagt det nok. Bare i dag har vi fått over 2000 underskrifter.

Jeg er helt svimmel. Takk til blogg, takk til Facebook og takk til Twitter. Selv om jeg ikke vet om jeg kan se dere i øynene noen gang igjen. Lover at det blir lenge til neste gang jeg spammer dere med konkurranse. Kanskje.

La oss bevege oss bak kulissene.

I går kveld løp jeg rundt som en ape hos farmor og farfar, og rev meg i håret fordi jeg ikke klarte å skaffe nok underskrifter. Hva er det som skjer! iPhonen funker ikke, Facebooken funker ikke, steinalder-dataen deres har kræsjet, jeg får ikke kontakt med verden. 

I dag kom jeg hjem til Oslo igjen, og før jeg satte fra meg baggasjen, var laptopen oppe, og gamet i gang. Samboeren; skal vi gå ut og spise, og kose oss litt? Ida: er du GAL! Jeg har en konkurranse å vinne! 

400 underskrifter senere ringte det på døra, og plutselig måtte jeg spise? Hadde jo ikke tid. Men presset to vårruller ned uten å tygge dem, og fortsatte kampen.

Hello China! Og så gjemte jeg meg på rommet mitt resten av kvelden, hvor jeg vekslet mellom å stupe kråke og å bite i puta mi. Er dere klar over hvor stor puta mi er? Den er like stor som meg.

Drit i sliten-looken, og drit i klesstativet som holder på å velte bak meg. Se på puta. Den er så fantastisk. Og jeg har fått mange spørsmål om den! Den kan kjøpes med trekk i resepsjonen på alle Clarion-hoteller for sånn cirka 450 kroner. Jeg elsker den.

Men mest av alt, elsker jeg fortsatt alle dere som har gitt meg underskriften deres. Herregud, jeg er så skada nå. Må bare sove.

13 Comments

 • Reply TheaKH 1. oktober 2012 at 09:42

  Håper dere vinner! 🙂

 • Reply Marte 1. oktober 2012 at 10:07

  Hahah, Ida <3 Håper dere vinner!!

 • Reply jeanette 1. oktober 2012 at 11:49

  Krysser finger og tær for dere!!

 • Reply Mariann 1. oktober 2012 at 12:55

  Kan også få tak i slik pute på KID til 229 kr.

  Svar fra Ida: nei, det er nok ikke den samme 🙂

 • Reply Me 1. oktober 2012 at 13:10

  Hvor stor er puten? såg deilig ut:)

  Svar fra Ida: 1 meter lang – eller bred, eller hva det nå blir 🙂

 • Reply camilla w 1. oktober 2012 at 16:30

  Herregud, det skulle da bare mangle om du ikke maser littpå folk om å redde verden, det går jo til en god sak! 🙂 Syns ikke du burde ha angst for dét, du er et godt menneske

 • Reply Astrid 1. oktober 2012 at 19:40

  Håper laget ditt vinner Ida! 🙂 Du er fantastisk!

 • Reply Henriette 1. oktober 2012 at 21:39

  Håper du vant, det fortjener du virkelig!! Jeg har gitt deg min, uten noen tvil, selvfølgelig! 🙂 Du har ikke mistet meg som bloggleser hvertfall, og det kommer du ikke til å gjøre heller 🙂

  Svar fra Ida: åå, det var hyggelig

 • Reply tonje 2. oktober 2012 at 14:00

  Hej vi har samme pute! skal hamstre nr to så fort sjangsen byr seg. Eneste teite er at jeg ikke får den med meg overalt. Kunne ikke verden bare bestått av hotellputer? haha klem

  Svar fra Ida: det hadde vært en drømmeverden!

 • Reply Hanne 3. oktober 2012 at 22:36

  Åh, deilig pute! Jeg og har slik, kjøpt på Kid da 🙂 😀 De har forresten forskjellige trekk og, kanskje de passer til din pute og? 🙂

 • Reply Liaula 7. oktober 2012 at 11:39

  Kid har pute som er 70×100 😉 Finnes en konseptbutikk i Trondheim som kun har hotellputetrekk 🙂

 • Reply gdradytaku 25. november 2023 at 21:23

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Reply vghewlwfzx 28. november 2023 at 02:44

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Leave a Reply