Uncategorized

VI VANT KONKURRANSEN

2. oktober 2012

Æææææ! Vi vant! Vi vant konkurransen hos Kirkens Nødhjelp hvor det var om å gjøre å samle underskrifter til kampanjen vår! Jeg har ikke ord for hvor glad og takknemlig jeg er. Vi skal til Brasil med Kirkens Nødhjelp!

Og for det takker vi DEG. Ikke deg som i «alle dere», men deg. For vi vant med TO STEMMER over det andre laget, så om du hadde ignorert bønnen vår om en underskrift, hadde vi mest sannsynlig ikke vunnet.

Tusen millioner takk til venner, familie, Facebook-venner, Twitter-følgere og blogglesere som har skrevet under – og som i tillegg har samlet underskrifter fra sine venner og familiemedlemmer.

Det eneste som pirker litt i gleden, er at jeg de siste 3 minuttene var så desperat at jeg lovet noe fælt på Twitter. Jeg lovet at om følgerne mine klarte å skaffe meg de 80 underskriftene vi manglet, (nevnte jeg at det var 3 minutter igjen av konkurransen?) skulle jeg skaffe meg en Twitter-tatovering – altså den lille fuglen. Jeg er ikke sikker på mye her i livet, men jeg har alltid vært sikker på at jeg aldri skal tatovere meg. What to do. 

Tatovering eller ei, jeg gleder meg veldig til å ta dere alle sammen med på reisen til Brasil. Den er like mye deres som den er vår. TUSEN takk.

PS. Jentene (og jeg, da) har så innmari lyst å takke dere ordentlig, så tror de jobber med en liten surprise til dere!

51 Comments

 • Reply Jeanette 2. oktober 2012 at 00:39

  Gratulerer så mye, fortjent 🙂

 • Reply Guro 2. oktober 2012 at 00:43

  Wiii 😀 gratulerer, gleder meg til å bli med på reisen!

 • Reply maria 2. oktober 2012 at 02:13

  tenkte i går jaja er sikkert ikke no forskjell om jeg stemmer eller ei.. mn siden hun maser så fælt, ok!:P
  wow med 2 stemmer! d gjorde jo en FORSKJELL! 😀 happy 4 u:)

 • Reply jeanette 2. oktober 2012 at 03:13

  Åååh nå ble jeg glad!! 🙂 Gratulerer såå masse! Da hjalp kanskje den siste stemmen jeg faktisk sendte fra katten (!) min i det siste minuttet da! GØY 😀

 • Reply Julia 2. oktober 2012 at 06:56

  GRATULERER!

  Er superglad for at dere vant, da jeg synes dere fortjener det! Men, woow, to stemmer!

  Jeg har troen på at dere kan utrette noe 🙂 Gleder meg også til å følge med på turen gjennom bloggen din!

 • Reply Iselin 2. oktober 2012 at 07:37

  Jeg har aldri vært fan av kjente bloggere som vinner alt av konkurranser fordi de har ett så høyt lesertall at vi andre ikke har en sjanse. MEN, denne gangen stemte jeg på dere i både mitt og min datters navn. Dette fortjener dere, og som du sier, du spør oss aldri om noe (i hvertfall utrolig sjeldent, så når du først gjør vet jeg at dette er noe du virkelig ønsker) Så GRATULERE til dere jenter, jeg gleder meg til å lese om hva dere opplever. Stå på!

  Svar fra Ida: tusen takk, det setter jeg utrolig stor pris på <3

 • Reply Regine 2. oktober 2012 at 08:13

  Hurra! <3 Så utrolig gøy, det blir kjempespennende å følge dere på reisen! …og veldig spennende med twittertatovering, hihi.

 • Reply Terese 2. oktober 2012 at 08:35

  wohoo 😀 heiet (og stemte) på dere 😀

 • Reply Tonje 2. oktober 2012 at 08:39

  HÆÆÆÆÆRLIG, IDA:-)

 • Reply Ellen 2. oktober 2012 at 08:39

  Til vanlig stemmer jeg aldri på de store bloggerne fordi de har så mye fra før og tener sick med penger. Men jeg synest ikke du faller inn i den kategorien, du virker ikke bortskjemt, og jeg tviler på at du tjener 30 000 kr i måneden bare på bloggen som mange andre. Og du virker oppriktig interessert i reisen og i Kirkens nødhjelp. Så gratulerer og god tur! 😀

 • Reply Jonas 2. oktober 2012 at 08:43

  Dette var virkelig noe å rope hurra for ja – eller ikke!

  Smått rørende å se jentegjengen som aldri forlater vestkanten skulle bidra med litt engasjement… Hvor lenge skal det vare? Inntatt siste mojitoen og børsta sanda fra de nye pedikyr tærne, skrevet et innlegg eller to om hvor flott det har vært, og vips tibake til materialismens hverdag… Men, såklart du må ha et Ipad merkecover til mange hundre kroner, skulle bare mangle…

  Men barna i Brasil klarer seg sikkert videre, mens dere fortsetter å drukne i Spa, sprudlevann og kosmetikk! Syns jeg ser dere ligge på dagspa når dere kommer hjem, mååå jo ha litt etterlengtet ro og pleie etter en slik strabasiøs tur, leende av de andre stakkarene med ekte engasjement som dessverre ikke fikk noen tur….

  3*3 hurra for mye-vil-ha-mer.

  Svar fra Ida: svært dømmende og veldig usant det du skriver.

 • Reply June 2. oktober 2012 at 09:30

  Hurra, vi så jo at du ble et forandret menneske etter at du var på tur med Plan Norge. NOT. Idiotisk og 100 % ufortjent, noen med virkelig engasjement skulle fått en slik tur.

 • Reply Rita 2. oktober 2012 at 10:32

  Gratulerer så mye til deg og de andre jentene :))

  Stemte med alle tre e-post adressene mine, og er glad for at dere vant.

  Jeg vil også legge til at jeg synes engasjement skal applauderes, og at de som skriver stygge ting som kun kan tolkes som misunnelse, må du rett og slett heve deg over. Hadde de brukt like mye tid på å gjøre godt for andre og engasjere seg i veldedighet som å kritisere, ville mye vært gjort. Det ville jo vært mer en sært om veldedighetsarbeid kun skulle være forbeholdt brunetter feks.

  Som «voksen» dame og mamma – stå på videre Ida, jeg har tro på at du vil utgjøre en forskjell med ditt engasjement. Hadde du vært min datter, hadde jeg vært kjempestolt over det du får til,og din evne til refleksjon.

  Svar fra Ida: Først og fremst: tusen takk for stemmen din! Og takk for hyggelige ord, det varmer.

 • Reply Marte 2. oktober 2012 at 10:38

  Gratulerer!! Vel fortjent! Gleder meg til å følge dere på reisen 😀

 • Reply Anna 2. oktober 2012 at 10:44

  du får ta tatoveringen veldig liten under foten hehe 🙂

 • Reply ingvild 2. oktober 2012 at 10:58

  haha, twittertatto! Var vel forhåpentligvis ikke så mange som tok akkurat den kommentaren seriøst, og forventer en! 😛 Men om du virkelig føler du «må», så får du ta den et sted hvor det ikke synes. Hodebunnen, under foten, eller noe sånt! 😛

  og, gratulerer med seieren! Gleder meg til å lese mer om turen dere skal ut på. 🙂

 • Reply Therese 2. oktober 2012 at 11:00

  Hennatattis 😉

 • Reply Edyta 2. oktober 2012 at 11:15

  Gratulerer så mye!:)

 • Reply Camilla 2. oktober 2012 at 11:15

  GRATULERER! Blir veldig gøy å følge med, lov at du oppdaterer oss mye! 🙂
  Vet du når dere reiser?

 • Reply camilla w 2. oktober 2012 at 11:40

  Gratulerer 🙂

 • Reply gjest 2. oktober 2012 at 12:26

  JIÅFÅ jentene, eller «det andre laget» som du kaller det, skal også til Brasil i februar 🙂

 • Reply julie 2. oktober 2012 at 12:30

  gratulerer så mye til dere!! nå ble jeg fantstisk glad! har lurt lenge på hvordan det gikk, og smilet spredte seg over ansiktet mitt da jeg så overskriften på innlegget!!! Gratulerer!!
  Jippi jahoo

 • Reply Tonje Marié 2. oktober 2012 at 13:54

  Åh! Herlig!

 • Reply Karoline 2. oktober 2012 at 14:28

  Hurra!:D

 • Reply Signe 2. oktober 2012 at 15:16

  Gratulerer!
  Ta tattoveringen under foten da! Der forsvinner den etter en stund uansett 😉

 • Reply Lena Marie 2. oktober 2012 at 15:45

  Så gøy! Du spammet twitter noe veldig en periode, men det var for en god sak så jeg måtte bare retweete deg for å få frem budskapet, for dette er jo fantastisk! 🙂

 • Reply marte 2. oktober 2012 at 16:27

  Der viser det bare hvor despo du var, og at hvordan du håndterte situasjonen var feil. Du som har så masse penger kunne jo fint klart å tatt denne turen, noe som ikke har vært aktuelt å betale for alene går jeg ut ifra? men når det blir gratis, ja da skal du hjelpe til!!

  Svar fra Ida: for oss handler ikke dette om penger, men om å få dra med Kirkens Nødhjelp og være med på deres prosjekter som vi vanligvis ikke fått mulighet til.

 • Reply Ingeborg S. 2. oktober 2012 at 16:51

  så bra at jeg stemte to ganger da!! gratulerer så mye 😀

 • Reply Lise 2. oktober 2012 at 16:52

  Gratulerer med seier!

 • Reply Stine 2. oktober 2012 at 17:08

  Så bra!! Jeg stemte i siste liten, etter at jeg skjønte hvor desperat du var. 🙂 Gratulerer!

 • Reply Astrid 2. oktober 2012 at 17:10

  Åååh så fantastisk å høre Ida! Gratulerer SÅÅ mye. Gleder meg til å følge dere på reisen! og forresten, lykke til med tattisen. Haha, tidenes!! 😛

 • Reply Sofia & Ida 2. oktober 2012 at 17:23

  Gleder meg til å følge dere på turen! 😀 Håper du vil ta en tur på vår nye blogg.
  Vi digger ærligheten og bloggen din

 • Reply Marianne 2. oktober 2012 at 17:38

  Må bare kommentere kommentaren til Ellen over her. Jeg tror nok Ida tjener mye mere enn 30 000 på bloggen sin, hun er jo en av de store bloggerne i landet 🙂

  Hurra for dere, syns det var kjempe bra at det var dere som vant. Selv om bloggen din har vært kjent i mange år, så har du fortsatt beina godt plantet på jorda, og det liker jeg! Så jeg gleder meg til å følge med videre 🙂

 • Reply Lisa Isabella 2. oktober 2012 at 17:39

  Gratulerer så mye : )) Det var virkelig en velfortjent seier : D

 • Reply Iselin 2. oktober 2012 at 18:07

  Gratulerer så mye Ida! Vel fortjent 🙂
  Ang. tatoveringen. Du sa aldri hva slags type tatovering, du kan jo f.eks. ta en henna tattoo som ikke sitter i evig tid eller et annet alternativ som ikke varer for alltid 😉

 • Reply Hege 2. oktober 2012 at 18:08

  Så gøy at dere vant! Gratulerer så mye 😀 krysset fingrene for at dere skulle vinne. Gleder meg til å lese om alt dere skal gjøre og oppleve 🙂

 • Reply Kine 2. oktober 2012 at 18:21

  Gratulerer så masse Ida! Det er kjekt å kunne hjelpe når du blir så glad 😀

 • Reply therese 2. oktober 2012 at 19:22

  Jeg er så glad på deres vegne 🙂

 • Reply Thea 2. oktober 2012 at 20:03

  YEY! nå ble jeg glad. gratulerer!

 • Reply Ine 2. oktober 2012 at 20:26

  Gratulerer så mye!

 • Reply Helene 2. oktober 2012 at 21:11

  Gratulerer så mye med seieren! Jeg stemte på dere i siste liten, veeeeeldig sjeldent jeg stemmer på noe som helst, så se på det som en ære!

  Et tips angående løftet ditt om twitter-tattis, ta den på den harde huden under foten. Da blir den slitt bort igjen med en gang! Lykke til;)

 • Reply Emilia 2. oktober 2012 at 22:23

  Jeg digger deg og bloggen din og det har jeg gjort i snart fire år, så klart jeg måtte hjelpe deg og dine venninner til å vinne denne konkurransen! Gratulerer så masse, velfortjent, vet dere vil gjøre en god jobb der borte 🙂
  Gleder meg til å høre om turen og opplevelsene deres der borte 😉

  Svar fra Ida: tusen takk for stemmen din!

 • Reply Birgitte Skogseth 3. oktober 2012 at 00:19

  Jeg syns ikke noe særlig om at bloggere som ligger på topplisten får muligheten til å vinne alle konkuranser pga leserene vinner noe av å stemme på de. (lager konkuranse om at hvis dere stemmer så får en av dere sminke fra f.eks bare minerals). Mens i dette tilfellet syns jeg at det er veldig fint at du/dere vant, ettersom bloggen blir med på turen. Så lærer kanskje jeg og de «jegvetalt-mødrene» noe mer om hva som faktisk skjer i verden.

  Selv syns jeg at stort sett hele Norges befolkning er kvalm angående pengebruk, inkludert meg selv. Som også har det fine MARC JACOBS etuiet både til macen, ipadden og iphonen. Tenk hvor mye penger det blir for alle de tingene! Jeg skal virkelig ikke dømme deg, Ida. Men håper du setter pris på alle leserene dine som hovedsakelig utgjør lønnen din.

  Av de som klager over Mulberryen din eller de andre fine tingene dine. Så kan du vell spørre de om de har hest eller hus? Hesten er nemlig bare for deres egen del, slik at de kan gå rundt å piske på den fordi de syns det er gøy å ri. I tillegg koster hester overaksende mye. Det samme med hus, de fleste trenger nemlig ikke et stort dyrt hus. Veldig fåtall i norge har 4 eller fler barn, så de fleste kunne bodd i leilighet. Med andre ord: disse som klager over at dere er vestkantjenter med chanel og mojito i hånden(som er fra helt egen lønn), burde først og fremst tenkt på seg selv.

  GOD TUR IDA! Gleder meg til å lese om denne turen!
  Stor klem fra Birgitte (en sekstenåring fra Bergen som har lest bloggen din så lenge jeg kan huske!)

  Svar fra Ida: Hei! Så hyggelig at du syns vi fortjente å vinne 🙂 Jeg er enig i deg ang pengebruk, og vet at jeg er ille selv. Selv om iPad-coveret var en bursdagsgave, bruker jeg alt for mye penger på slike ting. Bør begynne å bruke mer på ting som betyr noe – for de som ikke har noe. Takk for at du leser bloggen min!

 • Reply Lisa Marie 3. oktober 2012 at 06:42

  Så gøy ! woooh, føler faktisk jeg bidro med litt jeg også nå :O hehe! 🙂 Gratulerer iallefall 🙂

 • Reply Marita 3. oktober 2012 at 12:37

  Gratulerer! Vel fortjent! Jeg var en av de som skrev under, nesten bare på grunn av tatoveringen 😛 Et løfte er et løfte mrs.Wulff! Hehe.. Gleder meg til å være med dere på reisen, men gleder meg enda mer til å se tatoveringen :)!!

  Svar fra Ida: eeeeheee, TAKK skal du ha! 😀 haha. Får vel bare kjøre på og tatovere meg da….

 • Reply malin 3. oktober 2012 at 15:28

  haha, hvis du tatoverer den under foten, blir det mest sannsynlig slitt bort i løpet av et par år, maks. Ikke er den spesielt synlig heller. Så, for å holde løftet uten å måtte få en fugl som trampstamp på rumpa, er det en mulighet, haha.

  Uansett, Gratulerer så mye!

 • Reply Marianne 3. oktober 2012 at 16:22

  Gratulerer! Gleder meg til å lese om hva dere opplever 🙂
  Du kan jo ta twitter tatoveringen kjempeliten et sted den ikke syns så godt da. under stortåa eller noe hehe

 • Reply rebecca 4. oktober 2012 at 13:46

  Syns det er veldig stygt og slemt av dere som bare kommenterer nedlatende ting fordi de faktisk vant turen. Alle unner seg vel noe fint i blant om det er noe som koster mye eller rimeligere.
  Pass på dere selv og ikke fortell andre om hva andre skal bruke sine penger på. Regner med at ikke dere hadde likt vis andre kom og fortalte dere om hvordan dere skal bruke sin inntekt, levestand, kosthold osv.

  Jeg syns dere fortjente vel turen Ida og stemte flere ganger ved å opprette flere email kontoer. Nå har jeg ihvertfall 15 forskjellige 😛 Gleder meg masse til å følge med å reisen deres 😀
  – Gratulerer igjen så mye !!

 • Reply LH 4. oktober 2012 at 15:28

  Vel fortjent 🙂 det er så sjeldent du ber oss lesere om å stemme for deg, så dette var ingen sak. Blir spennende å følge reisen deres, og også kanskje se om det blir noen endringer i levevaner etter opplevelsene dere får. Det forventes ikke, men blir interessant likevel.

 • Reply Mari H 8. oktober 2012 at 11:15

  Congratz! Vel fortjent 🙂 Stemte på dere, jeg hihihi 😉

 • Reply LMS 11. oktober 2012 at 09:41

  Flaks at dere vant, selvom ingen store bedrifter på Facebook ville legge ut link til å stemme på dere via sin Facebook-side – tiltross for at dere spurte så pent om det.

  Husk å ikke ta den tatoveringen like før du drar, du kan jo ikke få sol på den.

  Svar fra Ida: har da ikke spurt noen store bedrifter om å legge ut link til å stemme på oss?

 • Leave a Reply