Uncategorized

MIN HELT EGEN ROBOT

3. oktober 2012

I denne travle og overfladiske 2012-hverdagen, er det mye man kunne trenge en robot til. Jeg ønsker meg en robot som tar klesvasken. En robot som rydder kjøkkenet. En robot som stryker klærne mine. En robot som skifter på sengen. En robot som sminker meg om morgenen. En robot som tar telefonen når det ringer folk jeg ikke vil prate med.

Nå har jeg endelig fått meg en robot. En robot som støvsuger. Det passer meg utmerket, for som jeg har sagt til dere før, er jeg redd for å støvsuge. Lyden er så høy, og jeg føler alltid at det står noen rett bak meg når jeg triller rundt på den tunge boksen og den kranglete ledningen. Har hatt det sånn siden jeg var liten, og det er jo dumt ettersom man må støvsuge mange ganger i uken.

Nok om mine særheter, tilbake til min kjære robot! Jeg føler nesten at jeg har fått hund. Menneskets beste venn, som triller rundt i stua og gjør Bella nysgjerrig.

Roboten min heter Samsung VCR8855L3B, men la oss døpe den noe annet, hva? Litt slitsomt å rope det hver gang jeg har smulet knekkebrød i teppet på stua.

Nei, men seriøst. Dette er helt syke greier. Støvsugeren har et innebygd digitalkamera som tar 30 bilder i sekundet av omgivelsene. Og så har den en hjerne som behandler disse bildene, og forteller den hvor den skal gå og støvsuge hen.

Støvsugeren betjenes med fjernkontroll eller direkte på maskinen. Det følger også med en liten ladestasjon, hvor støvsugeren selv går og setter seg når den merker at den trenger strøm. HÆ? Jeg elsker 2012.

Hvis du vil ha din egen robot, finner du den her. Sjekk ut resten av nettbutikken også, de har mye nyttig.

My robot! //Reklameinnlegg

18 Comments

 • Reply Charlotte 4. oktober 2012 at 00:29

  Danke schön!

 • Reply vilde 4. oktober 2012 at 01:52

  Den der har jeg og! Og den suger.

 • Reply Lisa Marie 4. oktober 2012 at 03:57

  Helt sykt :O

 • Reply Mona 4. oktober 2012 at 08:02

  ÅÅÅÅ perfekt . Denne ønsker jeg meg til jul av maen min . Travel 2 barnsmor som liker å ha det reint og ryddig.

 • Reply Linn 4. oktober 2012 at 09:02

  Hahaha, selvfølgelig skulle det bare mangle at ikke den travle husmora skulle ha en robot som støvsuger for seg…også koster den bare ca. 3.000, nesten gratis! Ikke mer enn en halv flybillett som du slapp å betale for Brasil reisen din….

  Dette passer jo ypperlig, den holder det rent og pent, mens du er på tur med Kirkens Nødhjelp og virkelig viser ditt sanne engasjement for de fattige barna. Et brennende engasjement i hele to uker, før alt er glemt når hverdagens slitsomme kafe-lunsjer tar overhånd…

 • Reply Sigrid 4. oktober 2012 at 12:22

  Tror jeg nettopp ble litt forelsket <3

 • Reply Ingrid-Alice 4. oktober 2012 at 13:14

  Herregud! Det med lyden og at det står noen rett bak har jeg også alltid følt! Så rart! Trodde jeg var den eneste i verden som tenkte slik.. :p

 • Reply Lena Marie 4. oktober 2012 at 14:09

  Dette er definitivt noe av det første jeg skal skaffe meg når jeg flytter hjemmefra! Har akkurat det samme problemet med støvstugere som deg, og har hatt det i alle år. Den grusomme følelsen av at noen står bak meg og at jeg ikke hører noe av det som skjer rundt meg kan jeg jo nå bli kvitt! Fantastisk 🙂

 • Reply Beate 4. oktober 2012 at 14:35

  Vi har den samme roboten her hjemme! Har blitt lite brukt i det siste, men men.
  Vi kaller den bare for dyret! Vi fikk den rett etter da min 13 år gamle katt gikk bort.. Så derav ble dette vårt nye «dyr».

 • Reply Victoria Madeleine 4. oktober 2012 at 16:09

  Jeg høres nok forferdelig teit ut akkurat nå, men sååå søt den var!

 • Reply Me 4. oktober 2012 at 16:25

  Siden du støvsuger så ofte, har du fått brukt den en del ganger i løpet av et par uker, kan du gi egen vurdering av den da, en ærlig mening, slik at vi som må betale for den kan høre hva du syns før vi hiver money rundt oss? 🙂

 • Reply Karina 4. oktober 2012 at 17:21

  Bitter much Linn?

  Vil og ha!!

 • Reply TheaKH 4. oktober 2012 at 18:57

  HAHA! Er helt lik selv, med at jeg blir redd når jeg støvsuger og er alene i leiligheta – må hele tiden se etter om noen står bak meg. Og hver gang kjæresten spør om jeg kan støvsuge til han kommer hjem fra jobb nytter det ikke å forklare situasjonen ettersom han tror det kun er en dårlig unnskyldning!

 • Reply Victoria Madeleine 4. oktober 2012 at 20:30

  Linn: Fy faen for ei jævla f… du viser deg å være. Damn, du burde være flau over deg selv.

  Er bare å ignorere slike tapere, Ida. Penger eller ikke, om man er engasjert i å gjøre verden noe bedre så får man det mye mer til med penger, enn uten 😉

 • Reply Jeanette 4. oktober 2012 at 22:23

  ÅÅ. sånn vil jeg ha også 😀

 • Reply TONE-LISE KALVO 5. oktober 2012 at 16:36

  Haha, så stilig! En slik vil jeg og ha!:D

 • Reply Anonym 7. oktober 2012 at 11:29

  Jeg er også redd for å støvsuge, av samme grunn som deg. Haha.

 • Reply Mariann 10. oktober 2012 at 18:02

  Vi også hadde en slik lignende støvsuger hjemme for noen år tilbake, men dessverre var den altfor glad i å støvsuge trappene. Heh, det gikk derfor ikke så bra.

 • Leave a Reply