Hverdagsliv

FASTER, HARDER…

4. oktober 2012

iPhonen kom plutselig og uventet på døren. Lykke! Så nå kan jeg helt fint gå ut og ha et sosialt liv, og det skal jeg også. Jeg skal på guttekveld, og disse guttene skal tilfeldigvis på Scooter-konsert. Ta det rolig. De er overhodet ikke den type gutter, men tror de vil få med seg oppvarmingsbandet eller noe. Jeg blir bare med fordi jeg er forelsket i dem alle sammen. Dere ser meg sikkert på scenen i løpet av kvelden! Wulff-style.

5 Comments

 • Reply June 4. oktober 2012 at 17:55

  Haha for en burugle !

 • Reply Karoline 4. oktober 2012 at 20:59

  Hvor er den fine jakken fra? 🙂

 • Reply Goodetilbud 4. oktober 2012 at 23:38

  Hei. Jeg har lagd en blogg hvor du kan finne de fleste salgene fra nettet, blant annet salg fra Nelly, Zolando, Coverbrands, Ellos osv. Er det salg på nettet, legger jeg det ut på bloggen! Kunne du linket til bloggen? Da hadde flest mulig fått med seg salgene. Tusen takk! Hilsen GoodeTilbud

 • Reply Lillian 5. oktober 2012 at 12:10

  Oi, der var du litt smålik Lady Gaga ved første øyekast:)

 • Reply TheaKH 6. oktober 2012 at 22:45

  Lillian: Det er IKKE et kompliment når man ser ut som Ida Wulff.. Det er jo nedgradering :p

 • Leave a Reply