Uncategorized

GIRLS GOTTA EAT

4. oktober 2012

Jeg nyter dagene med hjemmekontor. Sjefen er bortreist, og når iPhone’n er ødelagt, er det egentlig best å holde seg innenfor sine fire vegger. Torsdag forrige uke (på selveste bursdagen min) svartnet det helt for Mr. iPhone, og ingen av Apple-folkene jeg har besøkt skjønner noe som helst. Så da har jeg kjøpt meg en ny, og den kommer forhåpentligvis denne uken. Så jeg kan få mitt «sosiale» liv tilbake…

Hjemmekontor er fremdeles jobb, og da er man avhengig av en god lunsj. Så i dag har jeg spist sushi med min kjære Thea, hun som flyttet fra meg for å gå på skole i Lillehammer. For en glede det er å se henne igjen, og kjenne på at ingenting er forandret. Akkurat som om hun fortsatt bor ti minutter unna med bussen 

På tide å kaste seg over det hjemmelagde kontoret igjen! Dere hører fra meg senere!

8 Comments

 • Reply Johanne 4. oktober 2012 at 20:32

  Utrolig fin på håret! Den lengden kledde du mye bedre enn slik du vanligvis har 🙂

 • Reply Kath 5. oktober 2012 at 01:04

  Halla wulff!
  2 spm.
  Hvem er den jakken sin som henger til venstre på det ene bildet????
  Har du brukt den nye krølltangen her?
  Ps. Du er fin! Bli sikkelig full i kveld a.. <3

 • Reply Ida 5. oktober 2012 at 21:02

  Hei! Hvor er jakken du har på deg fra? Superfin, kledde deg veldig bra 🙂

 • Reply Therese Bjørstad 6. oktober 2012 at 01:23

  leit å høre det om iphonen din! min pleier også å bli helt svart og død noen ganger, og da får jeg et mini hjertestopp også venter jeg litt og trykker på lås knappen og hjem knappen samtidig også vokner den til live igjen. og forresten, så pen du er!

 • Reply susanne 6. oktober 2012 at 11:05

  Går hun på Høgskolen i Lilmehammer? Der går jeg og 🙂

 • Reply susanne 6. oktober 2012 at 11:05

  Lillehammer*

 • Reply Charlotte 7. oktober 2012 at 07:24

  Hvor er kjedet fra? Elsker den typen og leter og leter, men finner ikke! Fin du er 🙂

  Svar fra Ida: det er fra Second female 🙂

 • Reply Silje 13. oktober 2012 at 11:54

  Hvor er jakken du har på deg kjøpt? Den var dødsfin!:)

  Svar fra Ida: second female 🙂

 • Leave a Reply