Uncategorized

HÅNDSÅPE PÅ TANNBØRSTEN

5. oktober 2012

Maaan, jeg fungerer dårlig dagen derpå. Samme om det er to glass vin eller en flaske. Eller mer, så klart. Jeg har brukt hele dagen på å rydde leilighet og vaske rommet mitt – ting tar gjerne litt lengre tid når man tar håndsåpe på tannbørsten og setter fra seg vannglasset på hodeputa.

Men nå begynner jeg endelig å bli meg selv igjen, og i skrivende øyeblikk venter jeg på to av mine beste venninner som skal komme på sleepover. Vi skal kjøpe take out, og se på Norske Talenter og Senkveld. Lever i håp om å få se et livstegn fra Jon på Senkveld, ettersom deler av programmet skal handle om Farmen. Farmen begynner jo på mandag, og jeg har sommerfugler i magen!

Svarene på alle spørsmålene deres kommer til å komme i flere omganger, legger ut første runde i kveld! Ønsker alle en fin fredagskveld så lenge.

6 Comments

 • Reply Elisabeth 5. oktober 2012 at 18:44

  Sjæl ass, tåler ikke alkohol lenger ! Det blir værre jo eldre man blir :-/ haha, det er sikkert et tegn på at man skal slå seg til ro med mann og barn 😉 Ha en fin kveld Ida! Du er forresten supernydelig 😀

 • Reply Marte 5. oktober 2012 at 18:45

  Søt du er, Ida! Ha en fin kveld 🙂

 • Reply andreas 5. oktober 2012 at 21:21

  pen du er

 • Reply Kiki 5. oktober 2012 at 21:39

  Uuuhhhmmmm, sæbe på tandbørsten! 😐
  Jeg glæder mig til svarene kommer! 🙂

 • Reply SaraW 6. oktober 2012 at 09:55

  Haha! Typisk dagenderpå.. Gler meg til farmen 🙂

 • Reply agencja analityczno reklamowa 1. mars 2024 at 05:24

  It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

 • Leave a Reply