Uncategorized

MANN,BARN,HUS

5. oktober 2012

Var på konsert i kveld, da. Hadde det jævlig gøy med mine guttevenner, selv om musikken var ræva og selv om mesteparten av folket som var der mest sannsynligvis er født med lightsticks i munnen – slik andre er født med ski på beina. Dere vet; hvit bukse, Jersey Shore-sveis og piercing i øyenbrynet.

Men så fant jeg ut av at jeg er ulykkelig fordi jeg ikke har mann, barn og hus – så jeg dro hjem. Jeg vil vanne blomster i hagen, stryke skjortene til mannen min og mase på mannen min om å fikse en murstein eller to på taket. Jeg vil ikke drikke øl på Youngstorget hvor mannfolka snakker i metaforer og leker smarte for å få deg med hjem, og jeg vil ikke drikke drinker på Solli plass hvor menn er  mer damete enn damene. Kan ikke alle bare gå hjem og legge seg.

I did.

21 Comments

 • Reply Maria 5. oktober 2012 at 06:54

  Murstein på taket…hihi 😀

 • Reply Wictoria 5. oktober 2012 at 07:10

  Du beskriver akkurat hva jeg føler ca annen hver uke 😛
  Men så vil jeg ikke ha mann og barn likevel! For det er ikke alltid så hyggelig å ha en mann/kjæreste. Til tider er det som om du har fått et barn for tidlig uten å helt være klar over det. Så får man et barn sammen da, og da har man 2 barn å passe på, da.

 • Reply Marthe 5. oktober 2012 at 08:32

  Usj, helt enig med deg!.. Gleder meg til å stifte familie og slå meg til ro, singellivet er ikke akkurat all that!

 • Reply Marita 5. oktober 2012 at 09:31

  Haha, ikke si sånn riktig enda da! Tiden flyr så fort :O Snart er vi jaggu der… Fin fredag til deg, flotte Ida! 🙂

 • Reply Synne 5. oktober 2012 at 10:58

  Herregud. Digger deg så mye som det er mulig og digge en person men ikke kjenner!!!!!1

  Svar fra Ida: right back at ya!!!!

 • Reply Christine Lövendahl 5. oktober 2012 at 12:19

  Du er søøøøt. Og ærlig. Og du fortjener både en supersexy mann, gullige og veloppdragne barn og et stylish hus. Ikke slipp den drømmen. Jeg er med deg på den drømmen. Drømmer om å stelle i hagen, komme hjem og legge meg i armkroken til min macho mann etter en dag på drømmejobben, lage mat til min herlige familie, og planlegge varme og romantiske ferier. Etc etc etc. Aah det hadde vært LIVET det <3 🙂 Don't stop believing, it's gonna happen to you 😀

  Svar fra Ida: <3

 • Reply Oda 5. oktober 2012 at 12:48

  Haha, elsker deg etter denne typen innlegg, Ida. Rett fra levra, ærlig – og litt «gi faen»-holdning. Leser bloggen din daglig, men kommenterer sjelden. Stå på! (Og god tur til Brasil…) 🙂

  Svar fra Ida: hihi 🙂 tusen takk

 • Reply Sara H 5. oktober 2012 at 13:31

  Å, kjære Ida! Nå har jeg lest bloggen din i over 3 år, og det er nesten litt flaut å innrømme at jeg klikker meg inn her før jeg både åpner facebook og vg, og det er akkurat sånne innlegg som dette jeg venter på. De dønn ærlige som jeg allikevel ler meg igjennom fordi du formulerer deg og skildrer så bra.

  Jeg beklager allikevel at jeg er så dårlig på kommentarer, du fortjener fler!

  Svar fra Ida: det er en ære å være foran Facebook og VG i sjekkerekken – virkelig! 😀 haha. Takk for at du leser bloggen min – og at du tar deg tid til å kommentere av og til selv om deg er kjedelig. Gøy for meg! <3

 • Reply therese kristina 5. oktober 2012 at 13:40

  Åååh, elska skikkelig Ida-innlegg! Det er søren meg ingen (bortsett fra Belinda kanskje) som er like ærlig på bloggen som det du er. Eg elska det!

 • Reply Tuva 5. oktober 2012 at 14:34

  Haha! I love you!

 • Reply Victoria Madeleine 5. oktober 2012 at 14:36

  Vet du hva, det der kommer fortere enn du rekker å blunke.
  Jeg er kun 21 år, og levde singellivets glade dager…Kanskje litt for glade?

  Uansett, jeg fikk meg kjæreste, vi flyttet sammen og nå er vi gift. Det er egentlig helt sinnsykt å tenke på!
  Bare nyt livet så kommer han tassende til slutt 🙂

 • Reply Julia 5. oktober 2012 at 14:44

  Kunne ikke vært mer enig i det du skriver! Liker de åpne og ærlige innleggene dine. Men ikke vær fotvilet. Du er så utrolig vakker, så drømmemannen dukker nok opp om ikke veldig lenge! 🙂

 • Reply Trine Grung 5. oktober 2012 at 15:31

  <3

  Svar fra Ida: veit hva du hadde lyst å skrive nå! <3

 • Reply Therese 5. oktober 2012 at 16:46

  You said it girl!

 • Reply Camilla 5. oktober 2012 at 17:18

  Sykt klisjé, men; du er ikke alene. Føler samme savnet som deg hver eneste dag

 • Reply Kine 5. oktober 2012 at 18:53

  haha, det er som å lese sin egen dagbok dette 😛

  Du er så kul, Ida! heldig han som kaprer deg! 😀

 • Reply SaraW 6. oktober 2012 at 09:54

  U go 🙂

 • Reply marte pedersen 6. oktober 2012 at 12:39

  Amen! Er akkurat sånn jeg har det

 • Reply TheaKH 6. oktober 2012 at 20:22

  takk

 • Reply blabla 7. oktober 2012 at 21:25

  Okey måtte bare kommentere dette siden jeg faktisk lo på slutten der. Skulle ønske jeg bodde i Oslo og vi kunne være venninner!! Eller at jeg hadde ei venninne som deg 😉 Ofte har jeg tenkt «Hvorfor har egentlig Ida vært populær så lenge, ho tar jo ofte pauser hvor hun ikke oppdaterer , er sur på henne!! skal slutte å følge med!!» Men greia er, det er du og KUN du av ALLE bloggene jeg faktisk kjenner meg igjen i. Og derfor kommer jeg alltid til å vende tilbake her 🙂

 • Reply Helton Whitehouse 24. mars 2024 at 23:42

  brno candé: un hombre ligero confinado por el homicidio de una comedia negra en españa

 • Leave a Reply