Ida tipser

JULEGAVETIPS: COSMETIC ORGANIZER

9. oktober 2012

Til å være en person som bruker relativt lite sminke, eier jeg ekstremt mye av det. Jeg har faktisk så mye sminke at jeg ofte både kaster og gir bort – slike produkter holder seg jo ikke i all evighet.

I dag var jeg så heldig og mottok noen helt geniale nyheter fra Makestyle, nemlig; Cosmetic Organizers! Så da var det bare å sette i gang og sortere sminken, for så å sette alt på plass i mine nye sminkehyller. Jeg så slike på Kardashians for litt siden, og etter det bare; sånn MÅ jeg ha…

Jeg sitter fremdeles igjen med mye sminke, men jeg har i hvert fall kun beholdt det jeg bruker hver dag – og av og til.

Mitt lille jålehjørne på rommet, ser det ikke fint og oversiktelig ut? Nå har hver eneste øyenskygge, eyeliner, sminkekost og pudder fått sin egen plass – for ikke å snakke om neglelakker som jeg kanskje er heldig og får brukt èn gang i året. Det gjør seg jo fint som interiør uansett!

Vil virkelig si at dette er et av årets heteste julegavetips! Og det beste av alt er at prisen er så lav at det gjør seg på budget julegaveshopping også. Dere finner alle Cosmetic Organizer’ne på nyheter HER, fra 79 kroner og opp til 299 kroner. Hvis dere vil ha èn av dem, vil jeg anbefale den med 3 skuffer + oppbevaringsplass på toppen, den finner dere HER.

//Reklamebasert innlegg

8 Comments

 • Reply Renate 9. oktober 2012 at 10:01

  Di var jo dritkule 😀

 • Reply Victoria Madeleine 9. oktober 2012 at 15:49

  åh, den der MÅ jeg kjøpe til mamma.
  Burde vel kanskje hatt en selv også….Meeen det ligger så fint i skuffen atte :p

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 9. oktober 2012 at 17:08

  Det ser utrolig bra ut, jeg har SÅ lyst på det selv 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote, tips – og livet med spiseforstyrrelser og angst.

 • Reply therese kristina 9. oktober 2012 at 18:33

  Har veldig lyst på dei 🙂

 • Reply Isabell 9. oktober 2012 at 19:24

  Veldig fine! Tenker å bestille noen selv. Vet du hva koster det å få dem sendt? 🙂

  Svar fra Ida: mener at det koster 49 kroner 🙂

 • Reply Stine 9. oktober 2012 at 20:48

  Jeg finner ikke neglelakkholderen :O er denne også fra makestyle??

  Svar fra Ida: ja, alle er fra Makestyle! 🙂 Her er en direktelink til deg, tror det var denne du mente?
  http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/5051

 • Reply Elise 10. oktober 2012 at 15:01

  Åh, herlig! Har alltid lett etter en bra løsning på dette, fantastisk tips. Kommer garantert til å være enten i julegaven eller julekalenderen til lillesøster, i tillegg til på sminkebordet mitt 🙂

  Værsåsnill og fortsett med julegavetips framover!

 • Reply Eline 14. oktober 2012 at 13:10

  GENIALT!! Da blir det gave til meg selv og alle venninnene mine ;-D

 • Leave a Reply