Uncategorized

TROLL I SENG

9. oktober 2012

Det er langt over leggetid, og her sitter jeg og jobber. Kjempedumt. Men jeg har jo på en måte to jobber – den vanlige jobben min, og blogge-jobben. Selve bloggingen ser jeg ikke på som noe yrke lengre, i motsetning til før gjør jeg det jo bare når jeg syns det er gøy, og når jeg har lyst. Men i kulissene er det jo jobb med mailer som skal besvares og fakturaer som skal videresendes – takk og lov for at jeg har en regnskapsfører som gjør selve regnskapet.

I kveld har jeg hatt besøk av gode venner, og vi har selvfølgelig sett på Farmen. Vi gledet oss som små unger, og da den skumle Farmen-vignetten rullet over skjermen, måtte jeg nesten bite i sofaen. Så utrolig nervepirrende. I motsetning til visse andre der inne på gården, syns jeg Jon gjorde en KJEMPEGOD figur på skjermen, og han imponerer allerede med sine heste-skills. Nå har jeg kjøpt meg Sumo for å kunne følge med på Farmen hele uka. Gooo Jon!

Nå skal bustetrollet straks klappe sammen arbeidet, og legge kråkereiret på puta. Men først skal det skrives lister og planlegges for morgendagen. Blir en lang dag på jobb før jeg skal rett på innspilling av reklamefilm, puuh, trenger all søvn jeg kan få!

God natt 

3 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 9. oktober 2012 at 17:09

  Så nydelig du er =) Blogg ER faktisk en jobb, utrolig mye bak det å skrive en blogg 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote, tips – og livet med spiseforstyrrelser og angst.

 • Reply therese kristina 9. oktober 2012 at 18:32

  Æææ går Farmen kvar dag?

  Svar fra Ida: mandag, onsdag og søndag hvis jeg ikke tar helt feil 🙂

 • Reply Frida 12. oktober 2012 at 16:28

  Heier på din stylist-Jon!

 • Leave a Reply