Hverdagsliv

INNSPILLING AV REKLAMEFILM

10. oktober 2012

Som jeg så vidt nevnte for dere, var jeg på innspilling for en reklamefilm i går. Reklamefilmen er for Cafè Christiania i Oslo, og jeg ante ingenting om hva jeg gikk til. Men det jeg trodde skulle bli superkleint og skummelt, ble til en helaften med champagne, vin og helt sykt god mat. For ikke å snakke om godt selskap! Vi var en jentegjeng som skulle «leke» at vi var ute og koste oss sammen – men vi glemte alt om kamera og menneskene rundt oss, og hadde rett og slett en skikkelig jentekveld. Snakk om å leve seg 100% inn i rollen! Jeg blir nesten litt nervøs når jeg tenker tilbake på alt vi pratet om, men lyden skal heldigvis klippes vekk. Haha! De som skal redigere videoen har i hvertfall et morsomt prosjekt foran seg. Legger ut videoen når den er ferdig – så lenge jeg ikke ser ut som en gris der jeg sitter og spiser 

Det ble så mye vin rundt bordet at jeg bestilte fly og hotell i Warszawa – men det får bli en annen historie. Ja takk til flere slike kvelder!

6 Comments

 • Reply Marita Ø 10. oktober 2012 at 18:34

  Hahaha, konge! Gleder meg til å se videoen 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 10. oktober 2012 at 22:24

  Åh, så moro! Men kødder du med den siste setningen der eller? :p

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote, tips – og livet med spiseforstyrrelser og angst.

 • Reply Siri 10. oktober 2012 at 23:51

  Var det Dröfn som filmet dere?:)

  Svar fra Ida: jeg er faktisk ikke sikker på hva de het 🙂

 • Reply therese kristina 11. oktober 2012 at 13:36

  Haha så herlig 😀

 • Reply Hjelp vi lager film! | Café Christiania 12. oktober 2012 at 12:49

  […] Her kan du lese om hvordan Ida Wulff hadde det som statist hos oss – http://www.idawulff.com/?p=10278# […]

 • Reply Dröfn 14. oktober 2012 at 18:36

  Så bra at dere koste dere på innspilling 🙂 Syns dere gjorde en god jobb 🙂 Siri: Ja, det er meg 🙂 Produksjonselskapet vårt Leave Me Alone productions jobber med reklamefilmen 🙂 Veldig morsom kveld 🙂

  Svar fra Ida: Jaa, vi koste oss så! 🙂 Tusen takk for det hyggelige brevet som dumpet ned i postkassen min!

 • Leave a Reply