Uncategorized

S.I.C.K

12. oktober 2012

Denne uken har jeg vært så mye dårlig at jeg… *trommevirvel* har bestilt legetime. På tide å finne ut hva som feiler meg. For alt jeg vet er det ikke sikkert at jeg er glutenallergiker i det hele tatt, men at det er noe annet som fucker seg opp i kroppen. Gleder meg til å finne ut av det, for det er slitsomt å være så mye dårlig.

Akkurat nå er jeg ikke bare dårlig, jeg er så dårlig at jeg ikke finner et bedre ord for å beskrive det. Så beklager fraværet, men bøtta frister mer enn Mac’en. Krysser fingrene for at dette ikke er omgangssyken, men at jeg bare har spist noe jeg ikke tåler.

XoXo (neida)

13 Comments

 • Reply Aina Catrine 12. oktober 2012 at 03:23

  Kan jo være proteinallergi også. Hurra for null kaffe latte og milkshake og ost i tillegg til gluten liksom. Håper ikke det på dine vegne, bare vet at det er litt likt omgangssyke i hvordan det føles på kroppen. Lykke til hos legen, og god bedring!

 • Reply Kristìn 12. oktober 2012 at 03:27

  Ååh, håpe det går bra me deg! Va sjøl hos lægen i fårrje uka og fikk en superfin beskje om att eg har en tilstand som kan utvikle seg tell kræft, vill helst ikke sei korleis da men.. «Du må jo ikke slutte å leve live ditt av den grunn, sia man vett jo aldri og det TRÆNG jo ikke å snu fra godarta..» Men me min maks uflaks og uten i det heile tatt bronsjehår i ræva så e eg vell rimeli fucked allerede..

  Så eg syntes du ska sei deg rimeli førnøyd vess du ikke får en sånn beskje værtfall, hadde tadd glutenallergi åver det anyday. Å leve i uvessheten og næsten bærre vente på det.. åh. 🙁

 • Reply Iselin 12. oktober 2012 at 09:40

  Hei Ida!

  Be legen ta en ordentlig matvarealergitest og be om en blodprøve som viser vitamin- og mineral status. Legene er desverre ikke alltid dem som engasjerer seg mest dersom du har magevondt eller sliter med andre ting du tror skyldes kostholdet. Jeg er ernæringsfysiolog og driver mitt eget foretak som heter din ernæring. Jeg er sikker på at vi kan finne et kosthold som fungerer for deg i lengden. Ta gjerne en titt på hjemmesiden min om du syns det hørtes interessant ut!

  God bedring!

 • Reply Iris 12. oktober 2012 at 11:16

  Har slitt med akkurat det samme selv og jeg anbefaler å ta en hårmineralanalyse. Har vært til utallige leger, men de har aldri funnet noe. Da jeg fikk svar på analysen fikk jeg beskjed om at jeg manglet flere næringsstoffer og fikk forklart hvordan det påvirket magen/fordøyelsen og ga meg mange falske matallergier. Fikk de vitaminene og mineralene jeg trenger og en kostplan med en oversikt over det jeg kan spise og ikke spise. Anbefales!!! Lurt å få gjort noe med det ihvertfall, ingenting som fungerer når man går rundt sånn! Lykke til 🙂

 • Reply Marte Veronica 12. oktober 2012 at 12:05

  God bedring 🙂

 • Reply Ina L 12. oktober 2012 at 12:46

  god bedring, Ida:)

 • Reply Therese 12. oktober 2012 at 13:51

  God bedring Ida! Håper du blir bra snart 🙂 Og god helg!

 • Reply Charlotte 12. oktober 2012 at 15:03

  Uff, så kjedelig! Jeg begynner også å bli verre, tror jeg snart får feber eller noe. Men det kan jo være at du har dårlig immunforsvar hvis du er mye syk? Da er det lurt å bygge det opp(:
  God bedring.

 • Reply Birgitte 12. oktober 2012 at 17:00

  Sånn hadde jeg det og, og her var det hveten jeg reagerte på, ikke gluten. Blir stor forskjell fordi mye glutenfri mat inneholder masse hvetestivelse! Så da får du problemer likevel. f eks er hovedingrediensen i glutenfritt brød gjerne hvetestivelse. gode nyheten er at veldif mange med hveteintoleranse tåler spelt, f eks på meny har de pasta og brød lagd av kun spelt:) Anbefaler deg å Google litt på hveteintoleranse, det er veldig vanlig!

 • Reply hanne 12. oktober 2012 at 17:46

  man blir kvalm av å være gravid…..LOL

 • Reply tonje marie - konditor 12. oktober 2012 at 17:50

  God bedring!

 • Reply Linda 14. oktober 2012 at 09:40

  bestill deg time på balderklinikken. Et legesenter som tenker litt utenfor boksen, i tillegg er det EKSPERTER på matallergier, magetrøbbel osv. Jeg har gått der selv, og nå er jeg frisk som en fisk (: god bedring

 • Reply Line 14. oktober 2012 at 14:48

  Si i fra når du vet hva som feiler deg! Sliter med det samme selv. Tror det er glutenallergi, men veit da søren jeg. Hilsen oppgitt! Savner Grandiosa,..

 • Leave a Reply