Uncategorized

ER DET IKKE LITT IRONISK

13. oktober 2012

Altså. Jeg har snart kommet til et punkt hvor jeg ringer alle disse karene og ber dem møte meg på samme sted, så kan de sitte der sammen og finne ut av livet mens de drikker øl og konkurrerer om hvem som kan rape høyest. Kan ikke alle bare la meg være, og slutte å sende tekstmeldinger med forespørsler om vin og film og tur og drink og fest og kortspill og «en liten prat».

Tror de jeg ligger på sengekanten med hånden på hofta og lager trutmunn, ikledd strømpeholdere og intet annet? Fuck you man, jeg ligger sminkeløs i joggedress og spiser hjemmelaget pizza som en hest mens jeg ser på Keeping up with the Kardashians. Jeg har mat i munnviken, håret festet i en dott på hodet, og det må vel for faen meg være greit en gang i blant.

Av en eller annen grunn ender jeg alltid opp med å føle meg veldig ensom som når jeg har brukt tre timer foran speilet, i håp om at i kveld, jenter! I kveld møter vi drømmemannen! Men når jeg ligger her som en dundre og fråtser: DA VIL ALLE MANNFOLK I HELE VERDEN HOLDE MEG MED SELSKAP!

Kanskje jeg bare skal begynne å gå rundt i joggedressen, med en pølse fra Seven i den ene hånda, og en 1,5 liters Cola-flaske i den andre. Da ville jeg jo vært gift innen en måned.

Hverdags-ironi, ass.

17 Comments

 • Reply TONE-LISE KALVO 13. oktober 2012 at 07:39

  Det er lov å ligge rett opp og ned å spise potetgull, pizza, smash, kinder maxi og drikke brus. Det bruker jeg å gjøre. 🙂 og jeg føler jeg nesten bare går med dott i håret for tiden. Har så vakkert hår at det må skjermes fra andre liksom…

 • Reply Lene Isabel 13. oktober 2012 at 11:10

  Haha, det er så sant! 😛

 • Reply marte pedersen 13. oktober 2012 at 11:51

  true story!

 • Reply Birgitte 13. oktober 2012 at 12:01

  FOR EI DAME DU ER! Haha, hysterisk!

 • Reply SWEET PETROLEUM 13. oktober 2012 at 12:28

  Haha kender følelsen.. Føler med dig 😀

 • Reply Camilla:) 13. oktober 2012 at 13:08

  Du er awesom Ida, pleier ikke kommentere noe serlig men tenkte at hvis det var en blogg jeg måtte gjøre det på så var det din! Elsker hverdags innleggene dine som er lett og kjenne seg igjen, og nesten alltid fyllt med ironi og humor. Stå på, du er fantastisk!:) <3
  Klem fra fast leser;)

  Svar fra Ida: det var veldig hyggelig av deg, tusen takk

 • Reply Kamilla Haaland 13. oktober 2012 at 13:38

  Amen!

 • Reply Jane 13. oktober 2012 at 14:07

  hva har skjedd?

 • Reply Anette Prestnes 13. oktober 2012 at 15:09

  Know that feeling siss . .

 • Reply Marte 13. oktober 2012 at 15:14

  Haha! fantastisk!

 • Reply Benedikte 13. oktober 2012 at 16:38

  hahahaha, du er best!!!!

 • Reply Vilde Kristine 14. oktober 2012 at 01:29

  Helt sant! Selv har jeg valgt sistnevnte og går sjelden med sminke. Ingen drømmemann i sikte, desverre.

 • Reply Malin Jeanette 14. oktober 2012 at 10:56

  Hei! På fredag var jeg en tur på det nye sjoppingsenteret i Trondheim, og på den ene butikken der hadde de de lysene du bruker og kjøpe (de til 400kr) og jeg må virkelig si at jeg skjønner hvorfor du bruker 400kr på et lys!! Falt jo nesten inn i en drømmeverden der jeg sto og lukta på lyset inne i butikken! OMG! Aldri vert borti et lys som lukter SÅ fantasktisk godt!! :p

  Svar fra Ida: jaaa, ikke sant? 😀 De er helt herlige!

 • Reply Bianca 14. oktober 2012 at 13:29

  Jeg ler meg ihjel av deg, Ida. Du får sagt det! Hahaha.

 • Reply therese kristina 14. oktober 2012 at 16:25

  Hahah, HERLIG innlegg 🙂

 • Reply Ida Nikoline 14. oktober 2012 at 17:28

  I KNOW!

 • Reply Caroline B 14. oktober 2012 at 22:46

  Jeg kommenterer sjeldent, men dette innlegget fortjente en kommentar! Herregud, kjenner meg så igjen, og jeg lo godt av dette her innlegget (som mange av dine andre innlegg). Du får virkelig sagt det! Du skriver så jordnært, og det er så lett å kjenne seg igjen i det du skriver; begynner å bli få bloggere igjen av den typen

  Svar fra Ida: glad for at innlegget falt i smak 🙂 Hihi

 • Leave a Reply