Uncategorized

SØNDAGSKOS

14. oktober 2012

Samboeren min er endelig hjemme, etter en uke borte. Jeg skal aldri mer bo alene i hele mitt liv, det er så trist! Vi skal ikke flytte fra hverandre før vi har hver vår mann, så kryss fingrene for at vi finner kjærligheten samtidig…

I kveld har vi ligget på alle fire og skrubbet gulvet i leiligheten, så nå er det rent og pent, og det lukter grønnsåpe i alle rom. Snakk om deilig søndagsfølelse.

Nå er det Tigerstaden og søndagsmiddag fra Mucho Mas som gjelder. What a lovely life! 

PS. I morgen skal jeg til legen og gråte over den forferdelige kroppen min, spent på hva jeg kan finne ut om allergier etc.! Holder dere oppdatert.

3 Comments

 • Reply Trine 14. oktober 2012 at 22:21

  Hei Ida!

  Liker bloggen din fordi du får meg til å le. Du virker som en kul jente, og skjønner ikke hvordan folk som er innom bloggen din kan få et annet inntrykk. Lykke til videre!

  Svar fra Ida: ååå, så hyggelig å høre!

 • Reply Oda 15. oktober 2012 at 12:45

  haha, det er akkurat sånn jeg føler det med min bestevennine, vi skal flytte i leilighet sammen, så vi må finne oss mann på samme tid, jeg skal IKKE bo alene:P digger bloggen og humoren:*

 • Reply Regine 15. oktober 2012 at 13:45

  Hei Ida 🙂

  Jeg har aldri vært noe særlig innom bloggen din tidligere, for jeg har alltid hørt forskjellige ting om den, om at du er en klassisk rosablogger, bare skriver om fyll og festing, og at det ikke er vits i å kaste bort tid på å lese den. For et par uker siden begynte jeg å lese den ganske fast, egentlig bare fordi jeg var lei av alle de andre bloggene jeg leste. Nå er jeg hekta!
  Du skriver så utrolig morsomt, og jeg sitter alltid igjen med et smil om munnen etter å ha lest dine komiske og til tider ironiske innlegg. Du virker som en utrolig kul person, med overraskende mye selvironi. Idag f eks, har jeg en ganske dårlig dag, men trøster meg selv ved å lese tidligere innlegg på bloggen din. Da blir jeg i bedre humør. Så ikke bry deg om hva folk sier, du er dødskul, og jeg digger bloggen din!
  Fortsett sånn :)!

  Svar fra Ida: TUSEN TAKK! Det varmer mitt hjerte

 • Leave a Reply