Uncategorized

SVAR, DEL 2

14. oktober 2012

Hva tenker du om framtiden? Skal du få deg en utdannelse?

For første gang i hele mitt liv har jeg lyst til å studere noe. Men jeg er litt i tankeboksen, så har ikke så mye mer å si om det. At jeg i det hele tatt tenker i de baner er.. Rart.

Hooket du opp med Jason Wahler da du var i USA?

Møtte Jason på et utested, og han ba meg på date i San Diego hvor han har et hus (tror jeg?). Men jeg holdt til i Redondo Beach i Los Angeles, noe som er en cirka to timers kjøretur unna hvis man er heldig med trafikken. Jeg turte selvfølgelig ikke å dra dit på egenhånd. Nok om det, haha!

I hvilke butikker kjøper du det meste av interiør?

Det meste interiøret vi har i leiligheten nå er fra Lama. Men kjøper også på Ikea, H&M Home, Home&Cottage..

Hvor høy er du?

167 cm høy og bred.

Nevn de kvalitetene du setter mest pris på hos venner og/eller kjærester?

Jeg er fullstendig avhengig av ærlighet. Føler jeg at noe skurrer, er det rett ut vinduet. Jeg er utrolig nådeløs. Nok alvor! Jeg setter stor pris på humor, at man er inkluderende, lyttende og… spontan? Jeg elsker f.eks å kunne bestille en flyreise på kvelden og dra avgårde morgenen etter på et lite eventyr. PS. Trenger flere venner som liker sistnevnte!

Jeg lurer egentlig på om dere toppbloggere hører mye sladder om hverandre?

Oh yes. Men jeg tar aldri noe av det alvorlig, for jeg hører mye rart om meg selv som ikke stemmer også.

Hva er det absolutt verste ryktet du har hørt om deg selv?

Jeg har hørt at jeg bruker angrepiller som prevensjon og tar abort mange ganger i året (altså, er det i det hele tatt mulig å overleve det?), og jeg har hørt at jeg har skadet meg selv for så å skylde på en kjæreste. Sånt gjør meg opprørt, for å være helt ærlig.

Du har krøller, hva er dine rutiner etter du har vasket håret? For å holde det så glatt og fint hele dagen?

Når jeg vil ha håret glatt og fint:

* Vaske håret med en god shampoo og conditioner.

* Sette i gang med børsting og føning med en gang, så håret ikke begynner å tørke i krøller.

* Føne håret «nedover» så håret legger seg, altså ikke i alle mulige retninger.

* Så glatter jeg med den største glattetangen til GHD. Den er veldig varm og gjør underverker.

Dersom du skulle sammenlignet dine beste venninner og deg selv med jentene i sex&the city eller Gossip girl, hvem ville vært hvem, og hvorfor?

Haha! Morsomt at du spør, for vi fordelte disse rollene for flere år siden. Barnslig, jeg vet. Men veldig gøy! Når vi ser på SATC i felleskap, blir det til at vi sitter og ler av hverandre og sier «det er sååå deg». Jeg er Carrie Bradshaw fordi jeg har krøller, skriver mye og tror på den store kjærligheten (ehe..). Samboeren min Maria er Charlotte, fordi hun har støv på hjernen og er veldig morsom uten å mene det selv. Idabestis er Samantha, bare fordi hun er helt rå. Og så er det jo bare Miranda med det korte røde håret igjen, så Selma må være hun. I evig protest!

Jeg lurer egentlig på hva som skjedde på Tusenfryd for ett par år siden i det spøkelsehuset? Et lite PR-stunt?

Ja, det stemmer at det var et lite PR-stunt. Ikke særlig vellykket spør du meg, for folk ble jo livredde. Får fortsatt mailer om det!

Jeg lurer faktisk veldig på hvilket parti du kommer til å stemme på ved stortingsvalget neste år?

Høyre.

Når mistet du jomfrudommen din?

Sommerferien før jeg skulle starte i 10. klasse. EHE, HEI MAMMA OG PAPPA!

Hvor gammel er Bella og hvor bor hun nå?

Bella fyller 3 år i november, og hun bor selvfølgelig sammen med meg i Oslo.

Jeg er ei jente på 20 år bor i oslo.Jeg kunne dødd for å være med deg å jentene på fors + byen en kveld, ville du tatt meg med? eller ikke?

Hvis du virkelig kunne dødd for det! Hehe. Spørs om de andre jentene hadde vært så begeistret, da.

Kunne vi fått noen bikinibilder av deg som vi kan “nappe løken” til?

Ok.

9 Comments

 • Reply :):) 14. oktober 2012 at 18:55

  Ser noen har skrevet om det spøkelseshusgreiene… Jeg husker det var noe. Men kan du fortelle hva som egentlig skjedde der?? Hehe, det er faktisk noe jeg enda lurer på.

  Svar fra Ida: kort fortalt så forsvant jeg i flere dager i det nye spøkelseshuset på Tusenfryd 🙂

 • Reply Ane 14. oktober 2012 at 19:41

  De aller fleste reisene mine har faktisk blitt bestilt mindre enn en uke før avreise. Helt syk frihetsfølse er det 🙂 Så jeg vil gjerne være vennen din!

  Svar fra Ida: wiihuu! 🙂 New York i morgen?

 • Reply therese kristina 14. oktober 2012 at 19:45

  Hahah, flotte svar 🙂

 • Reply Ingrid 14. oktober 2012 at 20:08

  Haha, det siste spørsmålet var jo saklig.
  Flott innlegg, Ida 🙂

 • Reply Mona 14. oktober 2012 at 20:59

  Hva heter hun i bunaden? Hun var utrolig pen! Perfeksjon! 🙂

  Svar fra Ida: det er min samboer Maria! 🙂

 • Reply Barbie 14. oktober 2012 at 21:43

  «Kunne vi fått noen bikinibilder av deg som vi kan “nappe løken” til?
  Ok.»

  Ler så jeg griner, du er genial.

  Uansett, leste denne morsomme lille setningen her: «Jeg elsker f.eks å kunne bestille en flyreise på kvelden og dra avgårde morgenen etter på et lite eventyr. PS. Trenger flere venner som liker sistnevnte!», og tenkte bare fortelle deg at du MÅ si fra til meg om du finner ut hvor slike mennesker gjemmer seg. Selv får jeg mark i ræva av å sitte i samma bobla over lengre tid, og kan plutselig finne på å si til vennene mine at: «døh, stikk hjem og pakk a, så bestiller vi oss en tur et sted, nå er jeg drittlei den samme gamle gata». Det er de selvfølgelig HELT imot, sånt må jo PLANLEGGES. Så blir jeg oppgitt, sur og gretten, og holder en lang nerdetale om å «leve livet mens man kan».

  Legger med bloggadr min, så kan du vræle ut om du finner noen skjulte «vi som er spontane»-forum eller tilsvarende, ok? 🙂

 • Reply Anonym 15. oktober 2012 at 01:55

  Hahaha herreguuud det siste spørsmålet.. Er det mulig?!

 • Reply Victoria Hellerud 15. oktober 2012 at 09:15

  Beundrer at du svarer så ærlig!

 • Reply Lisa Marie 19. oktober 2012 at 00:57

  Seriøøst jason wahler, åhh envy it!

 • Leave a Reply