Ida tipser

YVES ROCHER: FLIRTY GLAMOUR

14. oktober 2012

I den anledning at det virkelig er HØST, har jeg testet en høstlook for Yves Rocher. Valgte looken som heter Flirty Glamour, ettersom jeg syns det gjør seg med masse rouge i kinnene og sterk farge på leppene når himmelen er grå og trist. Det eneste fine ute om høsten er bladene, og de har jo så sterke fine farger.

Jeg skal være ærlig nok å si at jeg ikke har peiling når det kommer til å sminke seg. Prøver jeg å gjøre noe nytt, ender jeg som oftest opp med å se ut som en klovn eller en karikatur av meg selv. Men det positive med å teste sminke likevel, er jo a man finner keepers, som blir nye sminkefavoritter og som passer inn i hverdags-sminken. Det gjorde jeg denne gangen!

Her ser dere produktene jeg testet. Alle sammen kan undersøkes nærmere og kjøpes på denne siden ♥  

Jeg nevnte en keeper! Og herregud, den sorte eyelineren er bare helt fenomenal! For en liten stund siden kjøpte jeg en eyeliner-tusj på Makeup Store som skulle være helt fantastisk, og det var den. Denne er bare enda bedre. Jeg er sikker på at til og med en blind person kunne fått det til å se fint ut! Fordelene med denne fra Yves Rocher, er at den tørker med det samme og ikke smudger utover øyelokket, OG den koster kun 79 kroner. Opp mot den andre som koster flere hundre, syns jeg den er et kupp.

//Reklamebasert innlegg

3 Comments

 • Reply T 14. oktober 2012 at 22:52

  Just as you know; så tester yves alle sine produkter på dyr!

 • Reply Camilla 15. oktober 2012 at 00:53

  Hva heter eyelineren ? 🙂

  Svar fra Ida: den heter bare «eyeliner -sort», du finner den på linken jeg har lagt ut. Jeg ELSKER den! :))

 • Reply Torunn 15. oktober 2012 at 11:06

  Elsker sort eyeliner og røde lepper! Du var helt nydlig med den looken! 🙂

 • Leave a Reply