Reise

BRASIL-FORBEREDELSER

16. oktober 2012

Noen ganger blir man veldig oppgitt når man sjekker postkassa. Andre ganger blir man veldig glad. Og for litt siden opplevde jeg sistnevnte, da en stor konvolutt fra Kirkens Nødhjelp lå og ventet på meg!

Det er bare helt utrolig at vi vant den turen – og det er pågrunn av dere. Tenk det.

Slik det ser ut nå, skal vi reise i slutten av februar og litt ut i mars. Tror vi blir borte i cirka ti dager, og vi skal oppleve veldig mye spennende. Forteller dere mye mer om det senere, nå må alt det praktiske ordnes først. Pass. Vaksiner. You name it!

Vil dere se noe sykt? Passbildet mitt! Da jeg skulle på språkskole i Los Angeles var vakten på flyplassen gaaanske så skeptisk. Og det skjønner jeg forsåvidt godt. Jeg ligner ikke på meg selv i det hele tatt.

Ville du sluppet meg over landegrensa hvis jeg kom med dette passet? Haha. Det verste er at jeg bare hadde brunt hår i en uke, og det var akkurat den uken det hastet å få seg nytt pass. Tror jeg skal spandere på meg et nytt!

15 Comments

 • Reply marte pedersen 17. oktober 2012 at 04:45

  Haha. Jeg hadde helt grusomt passbilde før! Men tok nytt i fjor og da ble det faktisk ikke så værst.. Selvom jeg hadde glemt sminken min på folkehøgskolen og måtte låne av mamma

 • Reply Kristin 17. oktober 2012 at 10:05

  Vet ikke om det bare er meg, men tror kanskje du har et lite problem på bloggen din? Deler av skriften på siden forsvinner plutselig, så det er bare bruddstykker som står igjen :S

 • Reply Marianne 17. oktober 2012 at 10:08

  Hehe sånn er det mitt pass også, ser helt annerledes ut! I usa måtte jeg vise bankkort i tillegg for å forsikre om at det faktisk var meg.

 • Reply Marita 17. oktober 2012 at 13:57

  Oi hjelpes så uvant å se deg med mørkt hår!

 • Reply eeverythingnice 17. oktober 2012 at 15:41

  veldig glad for at dere vant, og det blir nok kjempespennende å reise ned dit!

 • Reply l 17. oktober 2012 at 15:48

  det er umulig å lese bloggen din!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kommer opp sånn «tenk om du var blind»

 • Reply ingeborg-anna 17. oktober 2012 at 16:46

  det lignet ikke på deg!! hahah

 • Reply Inger - utveksling 2012/13 17. oktober 2012 at 17:28

  Det lignet ikke mye på deg, nei!

 • Reply therese kristina 17. oktober 2012 at 17:45

  Blir nok såå spennande å vere der 🙂

 • Reply Renate 17. oktober 2012 at 19:25

  Så spennende at dere vant! Gratulerer! 🙂

  Men du, jeg lurte på noe! Du skriver ofte om Ruhs salong, og jeg lurte på om det er sånn at de bare setter på løshår der, eller klipper og striper de hår også? Er «Kinky» i Tønsberg også å anbefale? Har lyst til å bli blondere og stripe bort kommunefargen som etterveksten min bærer preg av. Har du en anbefaling til hvor det er bra å gå? Er så redd for å ende opp med gul-gyllent hår (som jeg har gjort én gang for mye før..) En kald blondfarge? Ja takk!

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Takk for det! Jeg tror det spørs litt om de har fullt opp, men du kan jo alltids ta kontakt og høre. Hvis du får time der, bare si at du vil ha den fargekomboen jeg har, den blir nydelig på kommunefarge! Jeg har selv kommunefarget hår.. Jeg kjenner ikke til noen frisører som jobber på Kinky akkurat nå, så det kan jeg dessverre ikke uttale meg om.

 • Reply Tina 17. oktober 2012 at 20:26

  wow!! så utrolig fin du var som brunette

 • Reply Camilla 17. oktober 2012 at 21:20

  Kan vi få se noen bilder fra »brunt-hår» tiden? 😀

  Svar fra Ida: skal se om jeg kan finne noen, tviler på at det finnes så mange.. 🙂

 • Reply Tone-lise kalvo 17. oktober 2012 at 21:23

  Haha, det var ikke så veeeldig likt! :p men du var pen der og 😀

 • Reply Celina Camilla 19. oktober 2012 at 12:32

  Liker den effekten der teksten din forsvinner og det kommer opp en annonse om trengende barn som ikke kan lese. Det satte virkelig tankene i spinn.

 • Reply FS 24. oktober 2012 at 22:53

  Jo, jeg ser godt at det er deg, men WOW så nydelig du var i mørkt hår! :O

 • Leave a Reply