Uncategorized

BESTEFORELDRELUKSUS

19. oktober 2012

Jeg er så trøtt at jeg stuper, men hadde så lyst å hoppe innom dere og si hei likevel. Noen ganger får jeg en skikkelig reality check, og innser at jeg forteller private detaljer om livet mitt til tusenvis av mennesker jeg ikke aner hvem er – jeg fikk det nå, da jeg skrev den første setningen der. Men så føler jeg jo at jeg blir kjent med noen få av dere i kommentarfeltet, og det hjelper meg å fortrenge galskapen.

Akkurat nå ligger jeg på gjesterommet hos mormor og morfar, og det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til å sove. Føler jeg har tatt alt for mye tog i dag, og at jeg har vært alt for lenge på jobb. Og at det har regnet alt for mye. Men det har vært en bra dag alt i alt, for jeg er i Tønsberg, og det samme er alle besteforeldrene mine! Det er luksus. Besteforeldre på farsiden bor i Danmark, og det er ikke mer enn et par år siden besteforeldrene på morsiden flyttet fra Kristiansund til Tønsberg. Så denne helgen skal jeg storkose meg.

*Bloggesmilet* får jeg nok ikke lov til å gjøre hele helgen, pappa blir så oppgitt. I virkeligheten vrenger jeg jo hele ansiktet når jeg smiler, mamma og pappa sier at det er utstråling……

…….

15 Comments

 • Reply Jeaneth 19. oktober 2012 at 05:19

  Du får kose deg masse 🙂 Å være hos besteforeldre er virkelig et luksus problem. Det er stedet man virkelig kan slappe av, bokstaveligtalt drite i alt, leve livet og ja, you name it. Skulle gjerne hatt besteforeldre så nærme! Timeshare?

 • Reply rodstilk 19. oktober 2012 at 06:48

  Jeg fikk passet mitt påskrevet av dattera mi på 3 år nå, i hvert fall! Hun syntes du var så fin, og lurte på om du ville være venninna hennes! For jeg, jeg var ikke særlig fin.. :p

  Svar fra Ida: hahaha!! Si at vi kan være venner alle tre <3

 • Reply Gud 19. oktober 2012 at 09:15

  Fader så annoying det er at all teksten forsvinner og at det kommer en reklame for barna i afrika. Unngår de bloggene som har dette frem til det slutter

 • Reply Karoline 19. oktober 2012 at 09:59

  Haha, trodde det stod besteforeldreKURS.. Du må kose deg utrolig masse i helgen, nyt den skikkelig 🙂

 • Reply Malene 19. oktober 2012 at 13:19

  You look smashing!

 • Reply Karianne 19. oktober 2012 at 15:46

  Kos deg masse! Synes du er kjempesøt, inntrykket jeg har av deg etter å ha fulgt deg i 4 år er bare godt! 🙂

 • Reply euro millions 19. oktober 2012 at 17:07

  BESTE FORELDRE <3 !!!

 • Reply Ida O 19. oktober 2012 at 17:15

  Det er jo derfor du er så morsom 😉 digger deg!

 • Reply therese kristina 19. oktober 2012 at 17:36

  Hahaha 😀
  Kooos deg!

 • Reply Lisa Marie 19. oktober 2012 at 23:47

  Haha, sier mamma også når jeg lager sånn bilde-smil, pyttpytt 😀 Får ha en fin helg da Ida 😀

 • Reply Malin 20. oktober 2012 at 01:53

  Gammel leser som endelig gir lyd fra seg: Halloo! Liker bloggen din veldig godt! smilefjeser,

  Svar fra Ida: helloo gamle leser 🙂 Ha en super helg!

 • Reply Kine 20. oktober 2012 at 09:58

  Jeg virkelig digger deg! 😀

 • Reply ragnhild 20. oktober 2012 at 13:58

  kjære Ida, du er kjempefin og jeg er en trofast leser. synes du virkelig har kommet tilbake på det nivået du var da jeg begynte å følge deg, tusen takk! 🙂 men har du vurdert en ny header snart? ingenting imot denne, men føler den begynner å bli litt oppbrukt 🙂 klem og god helg <3

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så hyggelig at du syns det, tusen takk

 • Reply Thea Emilie 20. oktober 2012 at 15:23

  Besteforeldre er koselig det :]

 • Reply Beate 22. oktober 2012 at 12:57

  Hei!
  Lurer på hva du har på leppene dine her! Har lett etter den perfekte rosalilla-aktige lipglossen el noe.. lenge! Men syns det er vanskelig å finne noe ute å se det på, men den der var veeeldig fin! Hva heter herligheten? 🙂

  Svar fra Ida: denne! 🙂 http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/5226-5267/SubProducts/5226

 • Leave a Reply