Uncategorized

STRIKKER HELLER SJÆL…

19. oktober 2012

I dag tok jeg med meg min danske farmor på shopping i Tønsberg by. Jeg er veldig glad i farmoren min, som forresten er en veldig ivrig bloggleser, men herregud. Hun er verdens vanskeligste person å shoppe med. Hun roper gjerne utover hele butikken hvis hun syns at noe er dyrt. Hun påpeker ti ganger at «dette kan jeg strikke selv». Og det verste er de varene hvor både den danske og norske prisen står under – hun ville gjerne betale den danske prisen i stedet for den norske.

Men bortsett fra det, hadde vi en veldig hyggelig bytur. Vi satt lenge og pratet på kafè, og jeg fikk kjøpt mye nyttig som jeg har ønsket meg. Blant annet vinterjakke! Jeg har hatt så vanskelig med å bestemme meg for vinterjakke, men jeg fant en kjempefin fra Woolrich 

Nå skal jeg hoppe opp i sofaen med de andre, tid for eplekake og Norske Talenter! Jeg ser bare på Norske Talenter fordi det er koselig å se på noe sammen med familien. Tror egentlig det er et program for besteforeldrene til de som deltar i programmet. Turn, tryllekunstner og barnesanger? Herregud.

11 Comments

 • Reply Tonje 19. oktober 2012 at 20:16

  Høres bra ut! Har også vært i Tønsberg idag, for en herlig by! Tok en spontan tur med noen søte venninner – deilig 😛 🙂

  ha en super helg! 😀

 • Reply Thea 19. oktober 2012 at 22:33

  Men ÅH, Adil <3 <3 <3

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 20. oktober 2012 at 06:59

  Så koselig! 😀 Snakker du dansk med besteforeldrene dine/den siden av slekten, forresten? =)

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote, spiseforstyrrelser, angst – og alt imellom.

  Svar fra Ida: snakker norsk så langt det lar seg gjøre 🙂

 • Reply Ine Hågensen Jensen 20. oktober 2012 at 21:59

  haha, typisk dansker. Kjenner igjen min danske bestefar! High five for dansk blod!

  Svar fra Ida: haha, ja! Norge er et dyrt land :p

 • Reply Marte HH 20. oktober 2012 at 22:22

  Hei Ida! Snart tid for Oslotur for meg, og synes jeg husker at du en gang skrev om en amerikansk kafe du anbefalte..? Klarer ikke finne det igjen, og lurer veldig på om jeg husker helt feil 🙂

  Svar fra Ida: kan det være dette innlegget du sikter til? 🙂
  http://www.idawulff.com/?p=5520

 • Reply Inger 22. oktober 2012 at 13:04

  Hvilken type Woolrich hardu kjøpt:)?

 • Reply Jenny 22. oktober 2012 at 15:42

  Kan du lage et innlegg om den nye vinterjakka di? 🙂 Trenger tips til fine vinterjakker!

  Svar fra Ida: jepp, kan gjøre det 🙂

 • Reply Julie 22. oktober 2012 at 18:01

  Haha, for et morsomt innlegg! Du er en av mine absolutte favorittbloggere. Du skriver så utrolig morsomt 🙂

 • Reply Marte HH 23. oktober 2012 at 20:31

  Nei, det var dette! 🙂
  http://www.idawulff.com/?p=7046

  Men takk for link til det andre, det også var veldig nyttig 🙂

 • Reply Bogart Tønsberg 23. oktober 2012 at 22:05

  Så gøy du likte jakken 🙂

  Fantastisk varm og god!

  Svar fra Ida: love it! 🙂

 • Reply Allahuakbar 22. november 2017 at 13:38

  Noen i 2017?

 • Leave a Reply