Uncategorized

NYTTÅRSKJOLEN

20. oktober 2012

Woop woop! Har spist herlig middag, sett på søppel-tv og hatt kilekrig i hele kveld. Fantastisk! Men nå har jeg fått nok av å leke med de gamle, så jeg har gjemt meg under dyna med litt nettshopping. Har vel egentlig brukt nok penger i dag, men må jo ha en kjole til nyttårsaften. Selv om det er en stund til. Viktig å være tidlig ute, ellers er jo all the good stuff borte!

Den koster bare 399,- HER! Fin, sant?

(adlink)

7 Comments

 • Reply Andrea 20. oktober 2012 at 01:25

  kan ikke du fortelle hvordan den passer etter du har kjøpt den ? 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!) 20. oktober 2012 at 06:57

  Den var bare helt nydelig! Kunne virkelig ønske det ikke var så grusomt med regninger denne måneden, ja!

  ? Lizbethosnes.com – Hverdag, mote, spiseforstyrrelser, angst – og alt imellom.

 • Reply benedikte 20. oktober 2012 at 12:00

  Du har femdelses virus, veldig dumt å kipt å ikke kunne lese ;(

  Svar fra Ida: det er ikke virus, det er en reklamekampanje.

 • Reply therese kristina 20. oktober 2012 at 16:47

  Så kul 😀

 • Reply Stine 21. oktober 2012 at 09:48

  For en nydelig kjole! Kan jeg spørre hvilke størrelse du kjøpte den i? 🙂

  Svar fra Ida: str M 🙂

 • Reply Charlotte 21. oktober 2012 at 17:32

  Hei Ida! For lenge siden tok du en behandling som frøs(?) fettet av magen. Da du gjorde dette skrev du at du skulle lage et innlegg senere om hvordan det fungerte, har lett i arkivet, men finner ikke, lurer på om du kunne skrevet? Om du ikke vil lage blogginnlegg så kanskje sende meg en mail? Jeg har vurdert dette sterkt da jeg har et problemområde jeg virkelig trenger hjelp med! Håper du får en fin søndagskveld, Hilsen Charlotte:))

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg har ikke laget et eget innlegg om det, men har svart på spm om det flere ganger. Jeg var slækk etter at jeg hadde gjort det, trente ikke på flere måneder. Så da gikk magen ganske fort tilbake. Men hvis jeg hadde vært streng mot meg selv, tror jeg det ville blitt et kjempebra resultat 🙂

 • Reply hilde 29. oktober 2012 at 20:33

  Hei Ida! På bursdagsfesten hadde du en nydelig svart kjole! Jeg lurer på hvor du har kjøpt den? 🙂 Liker bloggen din utrolig godt! Hilsen hilde:))

  Svar fra Ida: den var fra Bik Bok! 🙂

 • Leave a Reply