Uncategorized

FROGNERFI##ER

21. oktober 2012

Høsten er så vakker, og det samme er området jeg bor i. Jeg elsker å bo på Frogner – så kan folk himle med øynene så mye de vil, fordi de tror at alle som bor på Frogner er fæle mennesker med lilla hår og veskehunder. Det er det samme som å si at alle som bor på Grønland er kriminelle utlendinger – noe som absolutt ikke stemmer. Jeg liker meg godt på Grønland også, det er så mange spennende butikker og ting å se på der. En spennende atmosfære, rett og slett. Men ingen steder i Oslo slår Frogner. I dag var jeg så begeistret at jeg gikk rundt med kamera rundt halsen, som en forvirret turist.

De fargerike bygårdene og hyggelige gatehjørnene har virkelig pyntet seg staselig med fargerike høstblader. Jeg elsker det! Er det noen Frognerfi# blant dere? 

21 Comments

 • Reply Maria 21. oktober 2012 at 21:41

  Bor ikke på Frogner, men går på skole der og ELSKET størket 🙂 Fineste stedet i oslo.

 • Reply Victoria Madeleine 21. oktober 2012 at 22:19

  Jeg hater Oslo, men jeg elsker Frogner. Kan man si det? Hehe

  Svar fra Ida: JA, det er lov å si! 😀

 • Reply Heidi 21. oktober 2012 at 23:29

  Frogner er hjertet av Oslo, ingen over og ingen under, er fra Tønsberg selv, men vet en ting og det er at jeg aldri flytter fra Frogner og tilbake til Tønsberg. Klem

 • Reply Mona 22. oktober 2012 at 00:06

  Jeg bare lurer..Hva er det som gjør Frogner til det beste stedet å bo i følge deg? 🙂 Jeg bor på Løkka, og trives med det:)

  Svar fra Ida: jeg elsker gatene, bygårdene, alle de små butikkene/restaurantene, den korte veien til Bogstadveien og Aker Brygge osv osv. Er jo mange små butikker og restauranter på Løkka også, men de som er her på Frogner snakker mer til meg. Syns det er mer idyllisk her, på en måte. Men det hender at jeg er på Løkka for å gå på kafè også, eller for å lete etter vintage 🙂

 • Reply amalie 22. oktober 2012 at 00:14

  Jeg elsker Oslo av hele mitt hjerte!! Synd jeg bare er 16 år, og bor på motsatt side av landet… FunFact om meg; jeg gråter ofte over at jeg ikke bor i Oslo, så mye elsker jeg byen! Haha. Ble riktignok født der, og føler jeg går på de mykeste, hviteste skyer når jeg trasker rundt i gatene. ELSKERELSKERELSKER Oslo og selvfølgelig, mitt fremtidige hjemsted, Frogner! Ahhhh

  Svar fra Ida: u should come back!

 • Reply I N G E B O R G 22. oktober 2012 at 00:38

  Ja, jeg er en ekte Frognerfi##e. Elsker arkitektur, og ingenting gir meg mer archigasm en Frogner. Bor i Hafrsfjordgata, planer om å flytte bort i Haxthausen gate da samboer og meg bestemte oss for å gå hvert til vårt og jeg trenger et litt mindre sted å bo. Tjener nemlig intenting på bloggen min desverre. Og nå er den nede til og med.

 • Reply Tina 22. oktober 2012 at 07:44

  Så fine bilder!!

 • Reply Linn Isabel 22. oktober 2012 at 10:58

  Ja, hösten er vakker, men bare når det er sol og ikke regn og surt!! 😀 fine bilder 🙂 🙂 elsker headeren din, du er så pen! 😀

 • Reply Stine Helene 22. oktober 2012 at 11:49

  Vikafi##e her!

 • Reply thea 22. oktober 2012 at 12:22

  Jeg bor på Frogner 🙂 Flyttet nettopp til Skovveien og er så superfornøyd og trives utrolig godt her! Nesten rett ved Solli plass, og rett ved alt annet. Det beste stedet å bo på Frogner er nede ved NIels Juels gate og Skovveien, synes jeg:) Elsker Frogner! Hvor på Frogner bor du?:)

  Svar fra Ida: bodde i niels juels først, så flyttet jeg til Bygdøy Allé, og nå bor jeg på Briskeby. Briskeby er definitivt best, selv om det var veldig praktisk å bo i niels juels også. Bodde på toppen av 7Eleven der 🙂

 • Reply thea 22. oktober 2012 at 12:22

  Jeg bor på Frogner 🙂 Flyttet nettopp til Skovveien og er så superfornøyd og trives utrolig godt her! Nesten rett ved Solli plass, og rett ved alt annet. Det beste stedet å bo på Frogner er nede ved NIels Juels gate og Skovveien, synes jeg:) Elsker Frogner! Hvor på Frogner bor du?:)

 • Reply Nora 22. oktober 2012 at 15:00

  Ah, jeg SKAL bo på frogner når jeg flytter til Oslo. Venninnene mine ler av meg når jeg sier jeg skal sitte i vinduskarmen med hvitvin i hånden. Må bare få min bestis til å flytte med.

  Svar fra Ida: du kommer ikke til å angre!

 • Reply Marita Ø 22. oktober 2012 at 16:27

  Bor ikke på Frogner, men hadde så absolutt ikke hatt noe i mot det! Ser fantastisk ut 🙂 Jeg bor i bartebyen Trondheim, ikke så aller verst det heller 😀 Ønsker deg en toppers mandag 🙂

 • Reply Renate 22. oktober 2012 at 17:48

  Bor nestn langt utpå landet, men kunne godtd bodd i byen 🙂

 • Reply Sofie 22. oktober 2012 at 22:30

  Syns du og Halvor bør komme innom Nissen en dag!

  Svar fra Ida: går forbi nesten hver dag da, hihi 🙂

 • Reply frognerfitte 23. oktober 2012 at 11:42

  Jeg bor faktisk på Frogner, men ikke i Oslo, men i Skien 🙂 Rart at de har samme navn..

 • Reply Anne Marte 23. oktober 2012 at 15:16

  Jeg bor i gata ved siden av deg:)

 • Reply Kirsti 24. oktober 2012 at 07:55

  Jaaa! Men flytter snart, hadde ikke råd til å kjøpe der. Kunne ikke leie i evig tid.

 • Reply Linn 24. oktober 2012 at 23:38

  Jeg har nylig flyttet til Oslo og blitt ei frognerfi##e, og stortrives med det! Tror ikke jeg kunne bodd ett annet sted enn Frogner. Bygningene, butikkene og kafeène er så hyggelige. Nå må jeg bare få noen av mine venninner til å flytte etter meg inn til Oslo så jeg får noen å gå på kafé med!

 • Reply Tiril 26. oktober 2012 at 11:36

  Haha, vet hva du mener. Jobber på Frogner nå, og jeg elsker det. Stemningen er så herlig. 🙂

 • Reply Anonym 9. desember 2014 at 12:56

  fy faen for noen jævla fitter

 • Leave a Reply