Ida tipser

PERFECT TEINT CONCEALER

22. oktober 2012

Ettersom jeg var så fornøyd forrige gang jeg testet produkter fra Artdeco, sa jeg ja til å teste enda et produkt. Denne gangen: concealer. Som et resultat av lite søvn, har jeg ofte blå ringer rundt øynene, og derfor er jeg avhengig av å ha en concealer som dekker over. Denne concealeren nevnte jeg da jeg ble intervjuet om must haves- i sminkepungen. Les det her! Jeg vet. Ligner ikke meg å være med på sånt.

* Ordet concealer kommer fra conseal, som betyr å dekke over. 

* Concealer brukes hovedsaklig rundt øyepartiet, og andre steder i ansiktet hvor man har rød- eller blåskjær. 

* En concealer bør alltid være litt lysere enn din egen hudtone. 

Concealeren jeg har testet over en lengre periode heter Perfect Teint Concealer, og jeg bruker farge 3 – Refreshing rose. Den er en Lysreflekterende og flytende concealer i en praktisk vri-penn, for ikke å snakke om et rimeligere (og like bra) alternaltiv til YSL-pennen som jeg vanligvis bruker. Perfect Teint Concealer dekker godt over blå/røde områder i huden, og er drøy i bruk. Terningkast: 5 

Fåes ikke kjøpt på nett, men dere finner oversikt over forhandlere her.

//Reklamebasert innlegg

5 Comments

 • Reply Hedda Ingeborgvik 23. oktober 2012 at 11:12

  YSL-concealeren er faktisk en highlighter og ikke en concealer. Fant det ut da jeg syntes den var så dårlig og at den ikke dekte noe som helst! Har prøvd maaange forskjellige concealere, og har til slutt endt opp med en fra La Prairie. Beste jeg har prøvd! Anbefales 🙂

 • Reply I 23. oktober 2012 at 17:31

  Håper du slutter med disse webcam-bildene snart. Jeg digger bloggen din og har fulgt den i mange år, men den taper seg mer og mer… skulle ønske du kunne by på litt mer kvalitet! Skriver godt gjør du fortsatt, men helhetsinntrykket mitt har blitt dårligere og dårligere, dessverre.

 • Reply Fride 23. oktober 2012 at 23:04

  Du er fin!

 • Reply frognerfitte 25. oktober 2012 at 02:21

  Jeg trenger virkelig en bra concealer! Har dessverre en del uren hud 🙁

 • Reply Vivian 20. juli 2024 at 19:29

  Hello, I enjoy reading all of your post. I like to write a little comment to support you.

 • Leave a Reply