Uncategorized

TJUKKAS-ANGST, MIGRENE OG LØPESKO

22. oktober 2012

Hoooh, for en dag. Jeg har jo fri på mandager. Og i dag våknet jeg langt utpå dagen – hvertfall i forhold til hva jeg pleier. Jeg fikk helt tjukkas-angst, så jeg løp rett på treningssenteret hvor jeg løp så mye jeg klarte. Noe som ikke var særlig mye – i forhold til hva jeg pleier. Så gikk jeg hjem og lagde en sykt god middag – i forhold til hva jeg pleier. Indrefilet, bakte grønnsaker, hjemmelaget saus og det hele. Og så smalt det. Jeg har nok aldri hatt migrene før, for det jeg opplevde i dag var så smertefullt at jeg ikke klarte å stå oppreist. Jeg krabbet gråtende bort til 7Eleven og hamstret smertestillende i lange baner. Og nå har jeg ligget i mørket i flere timer, det begynner endelig å lysne i hodet mitt. Jeg savner mammaen min så mye, jeg vil bare hjem. Men det er på tide å manne seg opp. Matpakke for morgendagen skal lages, og dagens episode av Farmen som jeg glikk glipp av skal sees 

Er forresten blitt sponset med noen helt nye løpesko. Fikk virkelig testet dem skikkelig i dag. De er lette som fjær, og jeg elsker dem. Dere finner dem + mange andre fine sko til nedsatte priser HER!

13 Comments

 • Reply g 22. oktober 2012 at 23:21

  Hvis du sliter med migrene burde du prøve en nesespray som heter imigran, den får du på resept hos lege. Migrenen blir borte i løpet av 15-30 minutter, jeg klarer ikke leve uten!

  Svar fra Ida: oi, det hørtes jo veldig bra ut. Hvis det skjer igjen skal jeg virkelig skaffe meg en slik. Takk for tipset! 🙂

 • Reply ingvild 23. oktober 2012 at 07:38

  Off, migrene er pain! Har heldigvis bare hatt et par anfall, men guuuud så vondt det er :S Har ikke noen gode tips, desverre :/ Håper du ikke får det igjen!

 • Reply Cathrine 23. oktober 2012 at 10:57

  Huff, typisk å få det på en dag der du har fått til så mye! Hatt migrene fra jeg var liten, så vet alt om det. Hvis du blir mye plaget, så kan du gå til legen og få ut resept på noe som heter Zomig. Helt fantastisk.. God bedring!

 • Reply Ano 23. oktober 2012 at 13:45

  welcome to my world. er 24 år og ekstrem migrenepasient med mine 10-15 anfall pr mnd… Noen ganger er jeg så egoistisk at jeg skulle ønske at alle kunne få bare ett migreneanfall slik at de kunne forstå… Bare litt!

 • Reply Sanne 23. oktober 2012 at 14:01

  Det er nok ikkje migrene, bare ein kraftig hodepine! Migrene må bli påvisst av nevroglog og du burde fått det før om det verkeleg er det. Du skal vere glad for at det ikkje er det (for meiner ikkje å trekke ned på smerten din, men er så mange som bruker migrene isteden for hodepine, men det er så stor forskjell). Har sjølv migrene og håper i ditt tilfelle at eg har rett, og at detta rett og slett berre var ein kraftig hodepine:)

 • Reply M 23. oktober 2012 at 15:10

  Digger at du alltid er så brutalt ærlig! Og du er ikke den første med tjukkas-angst;) Men tror heller ikke du er den som bør bekymre deg såååå mye for akkurat det der… Både du og venninnene dine ser veldig bra ut!

 • Reply kath 23. oktober 2012 at 15:54

  <3

 • Reply Silje 23. oktober 2012 at 16:46

  Pass på å ikke løpe for mye med de om de er lite demping i. Det skal ingenting til for å få beinhinnebetennelse, og da blir det vertfall ingen løping :))

 • Reply Ingrid 23. oktober 2012 at 19:46

  Kjempefine sko! Hvilke er det du har? Jeg ser dem ikke, eller har du bare skiftet snorer?:-)

  Svar fra Ida: Her! 🙂 http://www.baresko.no/Damesko/Sportssko/Adidas/Adidas-CC-Chill-W-Sort-V20265-p0000004095.aspx

 • Reply Camilla 23. oktober 2012 at 20:46

  Så fine sko! 😀

 • Reply Tonje 24. oktober 2012 at 06:43

  Om vanlig smertestillende funker på din hodepine er det ikke migrene. Sliter selv veldig med dette, bruker imigran nesespray. Da jeg ble utredet gjorde legen meg obs på at paracet, ibux ol ikke vil ta migrenen. Er så mange som sier de har migrene når de egentlig bare har vanlig hodepine.

 • Reply Linn Cecilie 24. oktober 2012 at 09:20

  Billig, jippi!!! 🙂

 • Reply CurtisPat 13. april 2024 at 09:36

  Вывоз мусора с грузчиками https://vivozmusora67.ru/

 • Leave a Reply