Uncategorized

CHOCOLATE & PAINKILLERS

23. oktober 2012

TUSEN hjertlig takk for mange gode Warszawa-tips! Skal definitivt bla dem fram i helgen. Dere hadde mye positivt å si om byen, så nå gleder jeg meg bare enda mer.

Jeg har kommet meg til sengs for lengst, har fremdeles vondt bak øynene etter gårsdagens migrene, eller hva det nå enn var. Men litt piller og 70% sjokolade mens jeg ser på Pretty Little Liars er medisin nok for meg, hurra! Kakao Pekan & Havsalt er bare helt sinnsykt god, den må dere smake på.

Trøster meg med litt 70%

6 Comments

 • Reply ida 23. oktober 2012 at 23:30

  Hei 🙂

  Vil bare gi deg et lite tips hvis det var migrene du hadde igår, for da vil jeg fraråde deg å spise sjokolade for det kan hos noen trigge migrenen slik at den kommer tilbake/ utløses generelt. Håper ikke det er migrene du hadde, for vet akkurat hvor jævelig det er.
  Vil ikke være bitch å nekte deg sjokolade altså, men tenkte bare å tipse om det.

  mvh Ida 🙂

 • Reply http://anna-and-klaudia.blogspot.com/ 24. oktober 2012 at 02:38

  I adore chocolate 🙂

 • Reply Geah Marie 24. oktober 2012 at 12:33

  Herlig at du skal til warszawa. Driver å poste om det nå!

 • Reply Adriana 24. oktober 2012 at 13:38

  B-Kompleks ( altså, en boks som inneholder alle b vit i riktig mengde ) hjelper. Alle som sliter med migrene bør ta tilskudd. og magnesium.
  Maten du spiser har også mye å si.

  sjekk linken under 🙂

  http://www.dinmat.no/Temasider/Artikler/Mat-og-helse/plussMat/Spis-deg-fri-for-migrene

  God bedring 🙂

 • Reply Ingeborg 24. oktober 2012 at 14:20

  ja, sjokolade gjør eventuell migrene verre! 🙁

 • Reply camilla 24. oktober 2012 at 18:21

  Det kan være forskjellig type mat som utløser migrene, så du bør være obs med hva du spiser, som sjokolade og rødt kjøtt. Sliter med en ekstrem migrene som gjør at jeg har det opp til 4-5 dager i uka når jeg er inne i min dårlige periode.

  – Når det gjelder Polen, vil jeg anbefale deg å ta ut penger i minibanker på kjøpesentre eller der det er en del folk. Og også heller ta ut og bruk enn å bruke bankkort. Valutaen er ca 1 zl = 2 kr, altså halvparten av norske krona. Når dere tar taxi, som er det beste fremkomstmiddelet, bør dere avtale ca pris til det stedet dere skal til, og betale kontakt i taxien.
  – Når dere er ute på kveldene, så hold dere sammen, det er mye lureri og tyveri der, rumenerne vet når de skal oppholde seg ute blandt fulle folk.
  – Shopping bør dere gjøre på shoppingsentre, det finns basarer, men det er ikke god kvalitet på ting der, så med mindre dere skal ha suvernirer bør dere holde dere på sentre. Hvis dere skal handle på gaten eller basarer er det mulig å prute, kan jo gjøre det til en lek og se hvem som klarer å prute mest.

  Ellers god tur, håper du trives! Er et veldig hyggelig folkeslag, så du kommer til å ville dra tilbake, om ikke til bare Warszawa, så til Polen 🙂

 • Leave a Reply