Ida tipser

VINTERJAKKEN MIN

24. oktober 2012

Var så mange som lurte på den nye vinterjakken min, så here it is. Den er fra Woolrich, og kan kjøpes på nett HER. Nei, jakken er ikke sponset.

Beste vinterjakken jeg noen gang har hatt! Varm, men ikke for varm. God og myk, lett å bevege seg i. For ikke å snakke om den fine, fine pelshetten. Skal man ha en stusselig liten tullepels kan man heller la være. De er helt normale i størrelsen, for de som måtte lure på det. Jeg har i str M, og fargen er mørkeblå.

76 Comments

 • Reply .. 24. oktober 2012 at 14:01

  Den var stygg

 • Reply Tori 24. oktober 2012 at 14:13

  Herlig pels!

 • Reply Silje 24. oktober 2012 at 14:23

  Ida, du Ida. Jeg ville aldri hatt pels selv, men jeg klarer faen ikke la være å le av deg. Du er ikke redd for å provosere, den skal du ha 😉 Må bare digge deg! 🙂

 • Reply Linea 24. oktober 2012 at 14:41

  Classy. Liksomprovoserende innlegg om pels med en tradedoubler-link. Begynner det å bli smått med kroner i lommeboka?

 • Reply Johanne 24. oktober 2012 at 14:53

  Trist at du holder på sånn her når alternativene er så mange! Ja, jeg prater om pelsen

 • Reply Mia 24. oktober 2012 at 15:23

  Noen liker å pynte seg med døde dyr, og støtter samtidig opp under en forferdelig industri. Skal ikke kommentere den pelskragen ytterligere, det er jo bra alle er forskjellige og tar ulike valg på grunnlag av ulike verdier. Ellers var det en fin jakke!
  Bra blogg forresten, får meg nesten alltid i godt humør 🙂

 • Reply Susanne 24. oktober 2012 at 15:41

  Nydelig jakke, men trodde du var i mot pels?

 • Reply kjolekrise? 24. oktober 2012 at 16:41

  har du mottatt kjolen fra Nelly som du viste frem i et innlegg under her (nyttårskjolen med paljetter)? Lurer bare på om du har fått prøvd den. Jeg mottokk min i dag og prøvde den på, hele badegulvet var fullt av paljetter og sorte tråder etter å bare ha tatt den på en gang. Lurer på hvordan kjolen vil se ut etter en hel kvelds bruk!

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg fikk den i går, og prøvde den for første gang i dag. Ingen paljetter som ligger og strør her, så da ville jeg klaget til kundeservice og fått en ny!

 • Reply Stine 24. oktober 2012 at 17:27

  6800 (!!) kr for en JAKKE? Fyfaen. Du kan jo få 8 jakker til denne prisen! 😉 Menmen. Jakken var fin den!

 • Reply Kristina 24. oktober 2012 at 18:54

  Hei
  Er pelsen på jakken din ekte pels?
  Da oppfordrer jeg deg på det sterkeste å se på Nrk nyheter nå!

  Forferdelig forholdt for dyr på pelsdyrfarmer!
  Mink med avspiste ben og store kjøttsår er noe av det man får se!

 • Reply Linda 24. oktober 2012 at 18:59

  Huff jeg får grøssninger. Se NRK.no nå…. Studerer husdyrvelferd og det er mange dyr som lider rundt omkring i de små burene sine. Selv om jeg vet du driver tynt i det. Kos deg med den nye jakken din.

 • Reply Helen 24. oktober 2012 at 19:31

  Jeg har lyst på extenisions, men vil ikke ha falskt hår. Kan ikke du bare barbere av deg ditt, og sende det til meg? Best å ha ekte varer.

 • Reply therese kristina 24. oktober 2012 at 19:33

  Råfin 🙂

 • Reply trude 24. oktober 2012 at 19:37

  og der kom innlegget om jakka 😀 tusen takk Ida! den var drit fin, tror eg må bestille meg en selv 😉

 • Reply Marianne 25. oktober 2012 at 01:22

  Vet du om pelsen er ekte? Den var liksom så fin i forhold til mange av de stusselige pelsene der ute. Men jeg vil ikke ha ekte….

 • Reply Iren 25. oktober 2012 at 01:33

  Jeg er offisielt avhengig av idawulff.com! Stå på!
  – håper du har det bra?

 • Reply Iren 25. oktober 2012 at 01:34

  *har du det bra? 🙂

 • Reply Line 25. oktober 2012 at 04:44

  Hei.

  Vil bare si at du er passe jævlig som skriver, «For ikke å snakke om den fine, fine pelshetten. Skal man ha en stusselig liten tullepels kan man heller la være». Bloggen din er på vei ned, og du prøver å provosere for å få lesere. Du fremstår bare som en egoistisk drittunge. Jeg vet du kommer til å lese denne kommentaren og bare le, fordi du bryr deg ikke om noen andre enn deg selv. Gratulerer med reisen til Brasil, så kan du late som du faktisk er et genuint bra menneske for en liten stund til. Takk for dette innlegget, ferdig med å gi bloggen din sjanser. Håper du vokser opp snart.

  Må være flaut for foreldrene dine slik du fremstår på denne bloggen. Må si de har oppdratt en flott datter 🙂 Du reflekterer ikke bare deg selv gjennom bloggen, men menneskene rundt deg. Men du bryr deg ikke om det jeg sier uansett.

  Perception is reality, så du kan gjerne si at jeg tar feil, men dette er slik jeg oppfatter deg gjennom sånn du velger å fremstille deg selv.

 • Reply Anita 25. oktober 2012 at 11:43

  Nå får du sikkert masse hets pga det med pelsen. Men herregud… Du har så rett, jeg har fuskepels på jakka mi, og den er ikke i nærheten så fin som ekte pels!

 • Reply supermarie 25. oktober 2012 at 12:40

  Så fin den var! Jeg trenger ikke vinterjakke i år, jeg. Hopper over både høst og vinter med tidenes verdensreise <3

 • Reply Isabell 25. oktober 2012 at 17:41

  Hahah, se http://www.kristinaandersen.no

  Jakka var fin. Du er VAKKER, Ida! Hilsen fast, inspirert og sjarmert leser <3

 • Reply Ann K 25. oktober 2012 at 18:28

  Hva synes du om at Kristina Andersen kaller deg en idiot, siden du bruker pels?

 • Reply Hanne 25. oktober 2012 at 18:52

  Hei Ida! Kommenterer sjelden blogger, men følte jeg måtte det nå. Har sittet en stund nå og lest gjennom kommentarer på bloggen din, og må si jeg er imponert og overrasket over deg! Du tar deg tid og svarer så hyggelig tilbake til leserne dine, som jeg har sett flere bloggere ikke gjør.. Dette endret totalt synet mitt på deg! Herregud, for ei bra dame du er 🙂 Ha en fin kveld og snaart helg 🙂

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så hyggelig, takk for fine ord! God helg til deg også!!!

 • Reply Mari 25. oktober 2012 at 20:47

  Du trenger jo ikke å provosere de som ikke liker at dyr blir torturert og drept for unødvendige, overfladiskeog kosmetiske årsaker, selv om du ikke er i mot pels. Det går an å ligge litt lavt. Pels er fint, det synes alle – sikkert de som er i mot ekte pels og. Men ekte pels er jo unødvendig.

 • Reply Thea Emilie 25. oktober 2012 at 20:59

  Fin jakke!

 • Reply Anna 25. oktober 2012 at 21:35

  Pass deg for Kristina Andersen, hun skal nemlig kaste syre på jakken din! Men skader jo ikke å kaste litt tilbake på både Celine vesken hennes og Svea jakken..

 • Reply eirin 25. oktober 2012 at 21:47

  Pass på jakka de. Kristina Andersen vil tenne på den og kaller deg idiot på bloggen sin.

 • Reply cath 25. oktober 2012 at 22:03

  Elsker den! har så lyst på den selv 🙂

 • Reply Ida 25. oktober 2012 at 22:47

  Fin jakke 🙂

 • Reply Ida 25. oktober 2012 at 22:47

  Fin jakke 🙂

 • Reply Ida 25. oktober 2012 at 22:50

  Bloggen din er til en viss grad underholdende, men så ødelegger du så til de grader ved ditt syn på pels. Du skriver at du ikke tar det til deg, men det sier vel mer om deg som menneske enn noe annet. Håper for din egen del at du tenker deg om. At du og den gjengen din skal til Brasil, når du ikke engang viser omsorg for levende skapninger på fire bein (eller to-tre, skal man tenke på pelsdyrene)? Det er faktisk ganske jævlig. Håper virkelig den rosa bobla di sprekker snart.

 • Reply Marie 25. oktober 2012 at 23:01

  Nydelig jakke! Ekte pels er helt klart det fineste, selv om det kanskje klorer litt i samvittigheten. MEN – man kan ikke klage med mindre man er doktor-dyregod selv. Til dere over: sjekker dere at alt av deres kosmetiske produkter ikke er testet på dyr? Spiser dere kjøtt? Aldri drept ei flue? Ikke? Nei, da har dere absolutt ingenting dere skulle ha sagt. Ida tør stå for det hun mener, uten å gjøre noen ting halvveis eller å bare være imot pelsindustrien fordi det er blitt »in». Takk for meg!

  Svar fra Ida: og alle som har kommentert ovenfor her bør lese denne kommentaren, for det er akkurat det jeg mener. Å oppføre seg som ville dyr fordi jeg har en pelskrage på vinterjakken min er helt latterlig.

 • Reply Marie 25. oktober 2012 at 23:03

  * »…. aldri drept ei flue? Jo?» Var vel heller riktig

 • Reply Hana 25. oktober 2012 at 23:03

  Du har virkelig valgt en flott sak å provosere med. Lavmål.

 • Reply Marie 26. oktober 2012 at 00:03

  Vet du hva! Jeg synes det er flott at du tør å stå for dine meninger å gå med pels om du vil. Jeg har selv en ekte pels jeg har arvet, og den går jeg stolt rundt med. Har også en saueskinnsjakke, men ingen reagerer når jeg tar på meg den riktignok.. Uansett, flott at du tør å stå for dine egne meninger, og gå med den jakken du selv vil!

  Svar fra Ida: takk for «støtten», selv om det kanskje blir litt feil å si. Jeg syns bare alle bør akseptere hverandres valg, og ikke blande seg opp i hva andre velger å gjøre. Jeg har ikke tenkt å ta avstand fra pels bare fordi det er «in» og forventes.

 • Reply Filippa 26. oktober 2012 at 00:34

  Bare fordi det er pels på jakken, betyr det ikke at dyrene har blitt torturert? Noen ganger blir dyr drept, men ikke fordi at de liker å drepe dyra, men fordi at det skal være balanse i naturen!

  Og til deg som skrev at fordeldrene hennes sikkert er flau over henne (eller noe i den dur), så vil jeg bare si at man kan fremstille seg selv på nett utrolig annerledes enn det du egentlig er! OG hvis jeg hadde en datter som tørte å stå for sine egne meninger og bruke det hun ville, så hadde jeg vært ufattlig stolt.

 • Reply Johanne 26. oktober 2012 at 06:05

  Ikke blande seg inn i andres valg?!? Ida du Ida, takk og pris at folk bryr seg om hva andres valg er på godt og vondt, ellers kunne jo folk løpt hodeløse rundt i verden. Du er en tapt sjel dessverre

 • Reply Maria 26. oktober 2012 at 07:39

  Ufattelig trist at levende vesener skal lide for folks dårlige smak. Helt utrolig at disse torturkamrene fortsatt eksisterer i Norge, og det er bare trist, trist, trist å se at du har satt på deg skylapper når det kommer til denne saken. Har du sett alle de fryktelige filmene som finnes rundt om kring?

 • Reply Kaja 26. oktober 2012 at 08:39

  Tror du helt seriøst at folk er i mot pels bare fordi det er «in»? Det sier jo litt om hvordan du tenker, da.. Og Marie, fint at du sammenligner det å torturere dyr med det å drepe en flue. Smart, du. Dessuten er det jo ikke sånn at dersom man er imot én ting, så må man være imot alt annet som også er moralsk feil. Det er jo egentlig umulig i praksis. Det er vel bedre å være imot pelsdyrindustrien og samtidig spise kjøtt, enn å være for begge deler?

  Men Ida, veldig kult at du går i mot strømmen, da. Det virker som om du vil provosere med det her bare for å «ikke være som alle andre». Du burde kanskje finne andre måter å gjøre det på, da du er ganske med på det som er «»»in»»»» i mange andre sammenhenger. Hvis du har lyst til å støtte pelsindustrien så er det greit det, det er hver enkelt sitt valg, men ikke kom her og si at de som er imot den gjør det fordi det er in eller sammenlign det med å drepe en flue. Seriøst..

 • Reply Marte 26. oktober 2012 at 10:17

  Liker vanligvis bloggen din, Ida, men dette var ordentlig lavmål.
  Fordi man ikke er helt gjennomført (les: veganer), så er det liksom ikke noe poeng i å prøve å bidra litt til å bedre dyrevelferden? Score!

  Dette med pelsbruk er noe av det som provoserer meg aller mest. Når jeg leser slike kommentarer som at «det er dobbeltmoral å spise kjøtt, men være imot pels» og «hvis man bruker skinn kan man jo like godt bruke pels», så blir jeg helt fortvilt. Kjøtt er mat, vi er øverst i næringskjeden, «the survival of the fittest» and so on… Mat er noe man trenger og det er viktig å spise kjøtt for å unngå mangelsykdommer. Det er dog ikke livsnødvendig å spise kjøtt, men det er en stor forandring og det trengs mye kunnskap og tid for å la være. Når det kommer til skinn, så er det et biprodukt av det kjøttet vi spiser. Når man allikevel skal ta livet av et dyr for å spise det, så bør man utnytte hele dyret og bruke skinnet til noe også. Brutalt å si det, men det er altså en vinn-vinn-situasjon. Når det kommer til pels, så er det dyr som mår, mink, rev, kanin, chinchilla osv. som får gjennomgå. Altså ingen dyr vi spiser til middag og dyr som mister livet sitt kun for å være en pelskrage på en grotesk jakke. Ikke nok med at dyrene kun blir drept til å et klesformål, men når de lever, så er det under elendige forhold! Håper dere tenker på dette neste gang dere hiver på dere den flådde minken deres som til informasjon kanskje levde da den ble flådd.
  Uansett hvor estetisk fint man synes pels er, så er den ikke fin lenger når man vet hva som ligger bak. Hvis du allikevel synes det og går rundt med pelsjakka di med stolthet, så har jeg bare en ting å si; du utstråler dumhet.

  Gidder aldri å kommentere på blogger, men nå klarte jeg ikke å dy meg. Fy faen jeg hater uvitenhet…

 • Reply Rebekka 26. oktober 2012 at 10:38

  For en fin vinerjakke. Skulle gjerne hatt en sånn om jeg hadde hatt råd! Elsker pelshetta 🙂 Digger deg!

 • Reply Linda 26. oktober 2012 at 11:27

  Alle kan ikke brenne for samme sak! Det som er snodig, er at dette med å stå i mot pelsindustrien og dyretesta ting plutselig ble veeeeeldig viktig for alle sammen. Er det en «mote-greie» å gå rundt å si nei til pels i disse dager?? Hva når denne «moten» dabber av? Hva skal man hyle om da?

 • Reply Synnøve 26. oktober 2012 at 12:29

  AMEN!
  Jeg blir nesten rørt over at det ENDELIG er en blogger som tør å stå frem for sine meninger. Jeg blir rett og slett irritert over enkelte bloggere som slenger med leppa om pelsindustrien, bare fordi det er «inn». Senest i fjor gikk faktisk fleste parten av dem med like store pelshetter som oss andre.
  Og de som mener at det er så forferdelig og kaller oss for mordere, synes jeg bør se på seg selv – Spiser ikke de kylling for å være «sunn», slik trenden er? Sover ikke de under en varm dyne om natten? Eier de ikke selv vintersko? Bruker de ikke sminke slik som alle andre? Har de ikke en «inn» veske som er av skinn?
  De har så motstridende meninger at jeg blir kvalm.
  Så TUSEN TAKK Ida, for at du er deg selv til alle tider. Du lyser opp dagen min i dette mørket, hvor jeg går rundt i gatene, redd for å bli satt fyr på eller kastet maling over.

 • Reply LH 26. oktober 2012 at 12:43

  Ida du Ida, folk hadde antageligvis ikke reagert så kraftig, hvis du ikke provoserte hver gang. Du må liksom understreke det så fort du går med ekte pels, bare for å kaste det i fleisen på de/oss som er i mot det. Du svarer til kommentaren over at du syns at «alle bør akseptere hverandres valg, og ikke blande seg opp i hva andre velger å gjøre.» Så hvorfor kan ikke du akseptere at mange er motsandere av pelsindustrien, ved og bare la være å understreke at du har ekte pels, og ikke bryr deg?

 • Reply J 26. oktober 2012 at 13:00

  Kjære fantastiske ida! Pass deg for gudt skyld for kristina andersen nå! Ser ho deg i den nye jakka di, kommer ho til å sette fyr på den. Det er jo fryktelig kjipt! Ho kommer også til å ringe onkel politi og få han til å komme å hente deg. Det er fordi du har kjøpt jakken du ønsket deg!
  Du er kul 🙂

 • Reply Monica 26. oktober 2012 at 13:35

  Så fin jakke! 🙂
  Syns mange vinterjakker er så store og lite anvendelig over en kjole eller skjørt. Men denne ser så lett og fin ut, -chic!
  Dessverre ikke i min prisklasse da…hihi…
  Kos deg med jakken Ida og god tur til Warszawa!! 🙂
  Klemmm

 • Reply Turi 26. oktober 2012 at 13:50

  Hei!
  Jeg er så enig i det du skriver over her, Ida. Man må for faen meg ha lov til å velge selv hvilke klær man har lyst til å gå i. Selv er jeg glad for å se at pelsen faktisk kan brukes til noe fremfor å bli kastet. Pelsen på prærieulven er et resultat av et forsøk på å holde bestanden nede på disse ville dyrene, som ellers ville vært et skadedyr. Prærieulven er et stort problem for bønder og andre i Canada, da den dreper husdyr (nei, den spiser dem ikke).

  Ellers må jeg også LE av dere som trekker paralleller mot bruk av skinn i sko og vesker.. Spiser man kjøtt, må et dyr slaktes. Sånn har det alltid vært, og kommer alltid til å være. Selv er jeg skeptisk til overproduksjon av kylling og kjøtt, men da er det veldig fint at hele dyret kan brukes med skinnet og det hele, fremfor at det havner i søpla.

  Noe annet er selvfølgelig pelsdyrindustrien, der dyr blir holdt i fangenskap med den hensikt å dø for en annens forfengelighet. Dette er selvfølgelig en industri man fint kunne greid seg uten, da det finnes utallig andre måter å tjene penger på. Men å dra alle pelsdyroppdrettere under en kam og kalle dem dyreplagere, er tull, og vitner om veldig lite kunnskap og nyanserte synspunkter.

  Har selv vært på pelsdyrfarmer med rever der dyrene har hatt masse plass, rent vann, mye mat. De blir jevnlig sjekket av dyrelege for sykdommer med jevne mellomrom, og er såpass tillitsfulle og vant til mennesker at de faktisk kan tas ut av burene sine og bli koset med. Et dyr som ikke trives, vil heller ikke ha en fin pels. Sånt kan man jo se bare ved å se på katten sin..

  Det er vel og bra å være kritisk og i mot bruk av pels og i mot dyreplageri, men man må huske at det er en grense mellom disse to tingene. Pels er ikke det samme som dyreplageri, nødvendigvis.

 • Reply Michelle 26. oktober 2012 at 16:23

  Jeg syns jakken var kjempefin og du kledd den godt 🙂
  Håper den holder deg god og varm gjennom vinteren 🙂 Håper ikke du havner i krig med Kristina andersen nå etter hennes blogginnlegg torsdag kveld.

 • Reply Siri 26. oktober 2012 at 16:47

  Den jakken er så fiiiiin Ida 🙂
  Men hva mener du med varm, men ikke for varm?
  mindre varm enn f.eks. goose og parajumpers eller at det er mer en høstjakke?
  Spør fordi jeg trenger å kjøpe vinterjakke nå, og syns woolrich absolutt er den finestre 😀

  Takk 😀

 • Reply silje 26. oktober 2012 at 20:33

  hei ida!

  jakken er utrooolig fin! hva heter modellen? 🙂

 • Reply Marianne 26. oktober 2012 at 20:58

  Hvorfor vil du bidra til den grusomme pelsindustrien?

 • Reply Jeanette 26. oktober 2012 at 22:27

  Ok… Jeg håper dere som er imot at vi mennesker bruker pels ikke spiser kjøtt? eller bruker noe ekte skinn?
  skal du være imot «dyreplageri» får du gå hele veien..
  Det er ikke alle dyr som blir mishandlet!
  Ikke alle griser blir slaktet på ordentlig måte heller, så da skal vi liksom ikke spise det da eller?
  Selvfølgelig er det fælt med disse dyrene som sitter i bur og har det helt jævlig, så bruk heller energien på å bekjemt dette, hvis det er en så viktig! (all pels man får kjøpt er ikke fra mishandlede dyr selv om dette kanskje skjer noen steder)
  Det dyret hadde vært død uanset om ida hadde kjøpt den jakken eller ikke..!
  Survival of the fittest!
  Face it, sånn er verden!

 • Reply Anette 26. oktober 2012 at 22:38

  Jeg hadde ikke tenkt å kommentere i grunn, ville bare se hva andre hadde skrevet. Ble glad da jeg så at såpass mange hadde reagerer negativt på dette. Meeeen så, så jeg denne siste kommentaren din. Det bør vel nevnes at pels er ikke noe man tar avstand fra bare fordi det er «in» men fordi det er idioti, egoistisk og totalt unødvendig. Ja, å i mine øye, og heldigvis flere andres er det, det smarte å gjøre dersom man er i stand eller villig til å reflektere over etikken bak en pels. Men hey det er vel strengttalt endel av å være «mainstream» og bare følge alle andre og ikke tørre å ta et (tilsynelatende) ubehagelig standpunkt. Når kattan din dør kan du jo ha den som pels på din neste jakke. Katten din har i det minste hatt et helt ok liv. Vel takk for meg!
  Btw, dersom du skulle tenke at det jeg skriver er av en form for dobbelmoral så går det faktisk ann å multitaske gode gjerninger.

 • Reply Mona 27. oktober 2012 at 05:31

  Ikke det at du bruker penger for å støtte pelsindustrien, men i tillegg linker du til den? for at andre også skal gjøre noe så forkastelig som deg? jeg er ikke en person som kommenterer på blogger, og hvertfall ikke negativt… men at det går ann, sånne naive mennesker må jo få litt beskjed om at øynene må opp..
  og det hjelper ikke å tenke som alle andre «bare fordi jeg kjøper EN jakke betyr det ingenting» – jo det betyr faktisk alt.. du som enkeltperson kan faktisk hjelp, kaste fra deg egoismen din, få litt empati – mye du som enkeltperson kan gjøre. bare man har en hjerneceller, sunn fornuft og menneskelighet i hjertet sitt… helt utrolig hvordan menneskeheten har blitt

 • Reply Mona 27. oktober 2012 at 05:33

  Svar fra Ida: takk for “støtten”, selv om det kanskje blir litt feil å si. Jeg syns bare alle bør akseptere hverandres valg, og ikke blande seg opp i hva andre velger å gjøre. Jeg har ikke tenkt å ta avstand fra pels bare fordi det er “in” og forventes.

  VIRKELIG? FORDI DET ER IN? ER DU HELT SYK I HODET DITT? Er det inn å være menneske? er det inn å ha ett hjerte? skulle være allment spør du meg… og nei, man må ikke akseptere at folk tenker slikt som deg, når dyr lider pga av det.. pga en KRAGE på en jakke.. off

 • Reply Elisabeth 27. oktober 2012 at 09:45

  Synes det er fint med pels jeg. Derfor skal jeg misshandle og flå hunden min så jeg kan gå med pelsen. Katten din også, Ida. Den fortjener heller ikke et verdig liv, for det er så fint å gå med døde dyr istedet for å behandle dem bra. Jeg er så fan av Ida, derfor går jeg rundt i Oslo og stjeler pene katter så jeg kan drepe dem for pelsen. Pels er kult, for det sier mitt forbilde Ida.

  (Og det finnes faktisk en app du kan laste ned, slik at det blir veldig enkelt å velge kosmetikk som ikke er testet på dyr. Alle er med å dra, så om du styret unna dyretesting 50%av handleturene så hjelper faktisk det. Kjøp heller skinn av storfe f.eks, hvor vi bruker hele nyttedyret. Det er ingen unnskyldninger dere kan bruke, som jeg ikke kan finne en løsning på ved litt research. Dummhet er lykke?)

  Ida, det sier ufattelig mye om deg som menneske, at du lever så samvittighetsløs. Det kommer ikke til å hjelpe, at jeg skriver denne kommentaren. For du kommer til å fortsette å være en ekkel person, men jeg håper at du kanskje tenker litt, når du ligger å ser på den katten du helt sikkert er veldig glad i. Se for deg da, at noen kan gjøre noe forferdelig ondt og hjerteløst mot henne, for at en bortskjemt drittunge skal få pelskrage på den stygge jakka si?
  Bruk heller halvparten av pengene på å hjelpe en fin organisasjon..

  Lykke til Ida, det er nok ikke lenge til du også må gi opp denne «kjendistilværelsen» og bli et normalt, ydmykt menneske..

 • Reply Elisabeth 27. oktober 2012 at 09:49

  Skjønnhet kommer kanskje innenfra, for du har aldri vært så stygg som du er nå.
  Og Kristina andersen har aldri vært så vakker

 • Reply Lindi 27. oktober 2012 at 10:28

  Dette var kjipt. Har fulgt bloggen din en stund, men den forlater topsites nå.

  Det handler ikke om at det er «in» å ikke støtte pelsindustrien. Det handler om at vi sitter på større kunnskaper om hva som foregår, og hvordan dyrene som lever i pelsfarmene har det. De har en utrolig trist skjebne.

  Enig med Hana, dette er lavmål. Ikke engang er du modig nok til svare på kommentarene du får etter å ha lagd et slikt innlegg. Dette var bare trist fra ende til annen.

  Hadet Ida

 • Reply Silje 27. oktober 2012 at 10:47

  Gud å kvalm du er. «Skal man ha en stusselig liten tullepels kan man heller la være» Du burde skamme deg. Det dyret du har på jakka de, er blitt holdt i fange i ulevelige forhold og hatt et jævlig liv, for så å bli drept, bare for at du skal være så overfladisk og bruke sånn ei jakke.. Du er rett å slett jævlig egoistisk og overfladisk! Æsj!

 • Reply Ingvild :) 27. oktober 2012 at 12:23

  Uff, så mange tullete folk i kommentarfeltet! Ærlig talt. Jakken er kjempefin, og pelsen på hetta er såå god og myk! Hadde jeg hatt budsjett til det så hadde dette definitivt vært vinterjakken min i år (og alle årene etter det!)

  Skjønner at mange kan reagere på dette fordi pelsindustrien har vært et «it» tema den siste tiden, men at de går så langt som å trekke inn foreldre og at du er et forferdelig menneske osv. synes jeg blir for drøyt! Hver person får stå får hvert sitt valg, og heller respektere at ikke alle er enige i alt 🙂 Selv foretrekker jeg kvalitet på det jeg kjøper, det varer lenger og holder seg penere enda lenger, så slipper man å kjøpe nytt hele tiden. ER JO IKKE BRA DET HELLER.

  Stå på, Ida! Har vært fan lenge, og er kanskje en av dem som klarer å lese litt mellom linjene innimellom og ikke ta alt så blodig alvorlig! 🙂

 • Reply Miriam 27. oktober 2012 at 13:24

  Hahaha, jeg ler meg faktisk skakk ihjel av de fleste øvrige kommentarene… Elsker at du står for meningene dine, og driter i at det er «in» å stå imot pelsindustri. Folk tar jo heeelt av..
  Har lest bloggen din siden du startet den, kommenterer altfor sjeldent, men dette ble for dumt. You go girl! 😉

 • Reply Arna 27. oktober 2012 at 14:07

  «Svar fra Ida: takk for “støtten”, selv om det kanskje blir litt feil å si. Jeg syns bare alle bør akseptere hverandres valg, og ikke blande seg opp i hva andre velger å gjøre. Jeg har ikke tenkt å ta avstand fra pels bare fordi det er “in” og forventes.»

  Valg?? Hva med dyrenes valg?? De hadde ikke valgt å være i bur og bli flådd. Hva med å respektere deres valg også ?
  Dyr er ikke skapt for mennesker mer enn kvinner er skapt for menn og svarte skapt for hvite…

 • Reply Caroline 27. oktober 2012 at 14:08

  Herregud som folk klager og syter.. Jeg har forståelse for at noen er superglad i dyr og sånn, jeg vet hva dyrene går gjennom (stakkars forresten), pelsindustrien suger osv. Det er jeg sikker på IDA også har forståelse for og hun vet det nok meget godt. Det handler ikke om uvitenhet, det handler vel mer om at man ikke bryr seg så mye. Alle er forskjellige. Jeg er feks ikke så glad i dyr og har aldri vært det (OMG ER DET MULIG Å IKKE VÆRE GLAD I DYR, FOR ET DÅRLIG MENNESKE BLABLA). Jeg er i alle fall ærlig da. Jeg har 4 katter og jeg har en hund og jeg er glad i disse dyrene. Men jeg bryr meg mer om mennesker. Jeg syns for eksempel det er fælt at regjeringen diskuterer å gjøre det lovlig med tidlig ultralyd som kan føre til at færre barn med feks. Downs syndrom vil bli født. I Danmark blir det nesten ikke født barn med Downs syndrom lenger etter at de innførte dette. Veldig mange syns sikkert jeg er helt IDIOT som gidder å engasjere meg i det her og jeg kan gjerne kalle de som syns det for uvitende, men jeg velger å tro at de ikke er det og at de heller at de engasjerer seg mer i andre viktige ting som ligger hjertet deres nærmere..

  Jeg har forresten arvet en kjempefin og supermyk kaninpels av moren min. Men jeg kommer nok aldri til å bruke den fordi det er ikke min stil og kanskje litt fordi jeg ikke gidder å måtte høre syting og klaging om jeg bruker den. Kaninen er jo allerede dau, så litt synd er det jo.

 • Reply Maria 27. oktober 2012 at 19:11

  Til du som skrev: «Har selv vært på pelsdyrfarmer med rever der dyrene har hatt masse plass, rent vann, mye mat. De blir jevnlig sjekket av dyrelege for sykdommer med jevne mellomrom, og er såpass tillitsfulle og vant til mennesker at de faktisk kan tas ut av burene sine og bli koset med. Et dyr som ikke trives, vil heller ikke ha en fin pels. Sånt kan man jo se bare ved å se på katten sin..»

  Wow, really? Hvorfor tror du dyrlegen er det med jevne mellomrom? For å hindre sykdommer som kan gjøre pelsen stygg. Som du selv sier, de som behandler dyrene pent gjør det for å få finest mulig pels! Dyret lever kun for å dø og bli pels til mennesker uansett hvor pent det har blitt behandlet i forkant. Selvsagt fint at de slipper å lide, men du kan ikke mene at dette kan forsvares uansett?

 • Reply Mona 28. oktober 2012 at 00:45

  Miriam.. Det er ikke inn å være imot pelsindustrien. Har man hjerte, så ønsker man ikke andre smerte. enkelt og greit.

  Caroline. Mennesker kan bry seg om mye på en gang. Bare fordi en bryr seg om dyr betyr det ikke at personen ikke bryr seg om mennesker. Vi alle er født på denne jorden, skapt av samme skaper – vi burde kunne omgås og bry oss om hverandre. at folk skal dra inn at det skjer verre ting her i verden, ja det vet vi? men var vell pels vi var inne på nå. hvordan henne oppfordrer andre til å være med på slakting av dyr for en pels… ja, gå gjerne inn på hvordan mennesker slakter dyr for å spise de, men dette er jo helt andre ting – spiser for å overleve? men drepe for en fuckings pynt? det gir jo virkelig null mening. jeg kan umulig forstå dette, fordi ett dyr skal drepes for at JAKKA DI skal se «penere» ut?! kan ikke forstå dere som støtter Ida i dette..

  Man skal respektere andre, men ikke på dette viset. Du respekterer vell ikke drapsmenn fordi de gjør som de selv ønsker?

  menmen. håpet på mennesket er jo dødd ut for lengst uansett 😉

 • Reply Christin 28. oktober 2012 at 16:34

  ENDELIG en som ikke er så lattelig imot pels! Pels er fint og holder deg varm! Jeg kunne aldri i livet klart meg uten dundyna mi og kaninpelslua mi på vintern! Syns det er fælt det som skjer med dyra, ja, men det er nesten nødvendig av og til..Men fy faen, stå på Ida! Digger deg til tusen!

 • Reply Lea 28. oktober 2012 at 18:29

  Takk for linket til nelly. Jeg leder efter en vinterjakke, og har besluttet mig for at købe din. Den er så fin. Den ser let og luftig ud, og ikke så stor og uhandy.

  Svar fra Ida: godt valg, gled deg! 😀

 • Reply Live 30. oktober 2012 at 20:47

  Den hetta på jakken din tilsvarer kanskje 2-3 dyr? Eller hva tror du? 2-3 dyr som har blitt torturert hele livet, for at du skal føle deg litt fin. Og du som har en katt selv. Katter blir også brukt på de stygge pelsklærne deres. Du fremstår bare som ufattelig usympatisk, egoistisk og naiv. At du vant Brasilkonkurransen er flaut.

 • Reply Ida 31. oktober 2012 at 14:01

  HAHAHA nå holder det altså little miss Wolf! Greit at du har pels på jakken din, men du kan faktisk ikke skrive et halvt innlegg om hvor fantastisk og finfin pelsen er, for etterpå å bli oppgitt over at leserne reagerer? Om du kun hadde skrevet om den nye jakken din, som forøvrig er veldig fin, hadde du mest sannsynlig ikke fått så mange kommentarer du hadde trengt å være oppgitt over. Som alle andre her skriver, provoserer du og skriker etter reaksjoner og oppmerksomhet. Et ord som også har blitt brukt i tidligere kommentarer: LAVMÅL! En annen ting som drar deg enda lenger ned i søla, er at du skriver «Skal man ha en stusselig liten tullepels kan man heller la være.», og ETTERPÅ, i kommentarfeltet, skrive at du ikke kan skjønne hvorfor folk ikke kan respektere andres valg. SayWHAT? Ta deg sammen nå

 • Reply Marthe 1. november 2012 at 01:36

  Elske dæ.

 • Reply anewreality 21. november 2012 at 21:16

  Vil bare si at du er passe jævlig som skriver, “For ikke å snakke om den fine, fine pelshetten. Skal man ha en stusselig liten tullepels kan man heller la være”. Bloggen din er på vei ned, og du prøver å provosere for å få lesere. Du fremstår bare som en egoistisk drittunge. Jeg vet du kommer til å lese denne kommentaren og bare le, fordi du bryr deg ikke om noen andre enn deg selv. Gratulerer med reisen til Brasil, så kan du late som du faktisk er et genuint bra menneske for en liten stund til. Takk for dette innlegget, ferdig med å gi bloggen din sjanser. Håper du vokser opp snart.

  Kopierer og skriver under på den kommentaren over her!

  Følger du ikke med i aviser og på tv? Ser du ikke hvordan de dyra lider? Hvordan får du det til, og si noe sånt!? Finnes så mange bra alternativer men du velger og støtte at dyr lider!? Trenger du lesere og penger så desperat at du må lage dette innlegget? Ler av deg! Bloggen din går jeg aldri inn på, http://www.kristinaandersen.no er tusen ganger bedre og et godt menneske. Du er patetisk og oppmerksomhet syk og sikkert snart på bunn, krysser fingrene!

 • Reply Vera 23. november 2012 at 21:04

  Det er stor forskjell på landbrukssdyr og rovdyr. Det er to vidt forskjellige grupper. Dyr som ku, gris og sau er domestiserte, og avlet på gjennom tusener av år for å tilpasse seg det livet de lever idag, dyrene er stabile, rolige og trygge på mennesker og viser nysgjerrig og rolig adferd, mange av dyrene er flokkdyr og trives sammen med sine artsfrender, og viktigst av alt så har de ikke instinkter som forteller dem at de skal jakte og vandre over flere kilometer hver dag, ikke er de avhengig av et gjemmested i form av et hi, og de er heller ikke ekstremt sky, ei heller har noen av disse dyrene en lang, smidig kropp med svømmehud designet fra naturens side for å leve i steinrøyser og ved vann. Forholdene til landbruksdyr er absolutt ikke optimalt, men det er blitt skjerpet de siste årene og er stadig under forbedring. Og mange landbruksdyr får i det minste gå ute om sommeren, om vinteren er det uansett for kaldt for mange av dyrene.

  Det er en grunn for at rovdyr er født rovdyr, de er spekket med instinkter, intelligens, skyhet, målfasthet, smidighet, hurtighet og list for å klare å jakte og overmanne byttedyr, derav trenger de også mentale og fysiske utfordringer for å opprettholde dette og for å forbedre seg, og hva skjer med dyr som får alle sine behov og instinkter totalt undergravet? Passivesering og stress. Dyrene får absolutt ingen av sine behov dekket i bur på 1-2 kvadratmeter der den ENESTE hodetrimmen de får er å hoppe opp og ned fra hyllene, hva ellers er det å gjøre for dem 24 timer i døgnet 7 dager i uka? Og det er dyremishandling i mine øyne, uansett hvor godt stell dyret ellers får i form av mat, friskt vann, veterinærsjekk, og vaksinasjoner. Jeg går utifra at du ikke har vært på en pelsfarm og sett selv. Tviler på at du ville kjøpt pelsprodukter igjen om du så de stressede sky dyra som står på 0,7 kvadrat på nettingunderlag blant 15-40000 andre revirbeskyttende dyr, som hopper opp og ned fra hyllene som følge av tvangsadferd.

  Skal man sammenligne så kan man vel sammenligne 2 rovdyr, det blir vel mer korrekt. Så ville du puttet rovdyret ditt (katta di) inn i et bur 24 timer i døgnet, Ida…? Hvis ikke er du like dobbeltmoralsk som «vi» som spiser kjøtt men likevel er imot pelsdyrindustrien, gitt.

  Ignorance is a bliss.

 • Reply Eva-Lill 25. november 2012 at 20:06

  Forferdelig hvor mye det med pelsindustrien skal blåses opp om dagene.. Jeg er ikke for dyremishandling, tvert imot! Men slik som pelsdyrindustrien fremstilles, så får dem folk til å tro at det er misshandling på alle farmene. NOEN FÅ farmer er det misshandling i (der bildene kommer fra), men det finnes også farmer der dyrene har det bra, med god plass til å bevege seg på. Man kan liksom ikke dømme alle ut ifra de bildene de bruker til å få fram ordet med..
  Har selv eid et skjerf av pels en gang i tiden. Kaninpels om jeg ikke tar helt feil. Jeg syns pels er fint, men det er nok en litt for dyr luksus for min del. Jakken var fin den! Syns ikke at folk skal legge seg så hardt borti hva alle andre velger å ha på seg. Herremann, det er da et fritt land vi bor i?? Uansett hvor mye folk vil det eller ikke, så kommer ikke alle pelsdyrfarmer til å legges ned..
  Jajaja, følte bare for å komme med min mening! 🙂

 • Reply Johanna 27. mars 2013 at 07:18

  Fuckings pelshore. Jeg har ikke noe konstruktiv kritikk å komme med engang for jeg antar at du er for jævla dum i hodet til å ta det inn over det uansett.

 • Reply Ole Martin 13. august 2013 at 15:06

  Magisk jakke! Utrolig fin pels

 • Reply Lotte 24. mai 2014 at 02:21

  Jeg skulle gjærne visst hvor mange av de som har kommentert over som er feilfrie! Jeg må le litt altså, folk er så dumme.. Rekk opp hånda alle som er perfekte og som aldri har snakket usant, stjålet eller drukket alkohol før fylte 18.

  No hands..? Også det som til og med er ulovlig..

 • Leave a Reply