Uncategorized

ROM-SYNDROM

25. oktober 2012

Jeg har et lite «problem». Og det er at jeg blir fort lei av rom. Spesielt soverommet mitt. Jeg kunne innredet det på nytt hver eneste dag, om jeg hadde pengene – og om det ikke hadde vært en skam å bruke så mye penger på det.

I dag følte jeg meg ganske pjuskete etter jobb, så jeg bestemte meg for å dra hjem og unne meg en hel ettermiddag og kveld i sengen. Men så kom jeg hjem, og bare; herregud, jeg hater dette rommet! Det er stygt. Så da måtte jeg ta med meg det slitne hodet mitt bort i Bogstadveien (som dessverre er rett rundt hjørnet), og kjøpe alt nytt….. Gardiner, laken, sengeteppe, dynetrekk, putetrekk, duftlys. You name it. Nå ELSKER jeg rommet mitt igjen! Lurer på hvor lenge det varer.

Jeg får nesten vise dere rommet en annen dag, for jeg ser nå at de nye gardinene trenger en heftig runde på strykebrettet. Åh, H&M Home og Home&Cottage har så mye fiiint! Koselig at det begynner å bli litt julestemning i butikkene, og det gleder meg å se at alt ikke handler om rødt og grønt. Masse fin juledekor i sølv, grått og isblått. For første gang gleder jeg meg til å pynte til jul. Fuck røde duker og grønne stearinlys!

Fant et Voluspa-lys jeg ikke har sett før, og det luktet helt fantastisk. Det heter Eden&Pear, og jeg kunne spist det. Med flamme og flytende stearin og det hele.

6 Comments

 • Reply tone 25. oktober 2012 at 23:43

  I steden for å.stryke gardinene, så vasker du de bare i vaske maskin og henger de rett opp når de er ferdig. Man slipper strykingen og det lukter godt i hele rommet 🙂

  Svar fra Ida: smart! Takk 🙂

 • Reply christina 26. oktober 2012 at 08:07

  Hvor fant du de lysene? 😉 Jeg vil også ha de 🙂

 • Reply Hannah 26. oktober 2012 at 09:00

  Hvor har du kjøpt lyset? 🙂

  Svar fra Ida: Home&Cottage 🙂

 • Reply kath 26. oktober 2012 at 13:32

  du er så ufattelig heldig som kan bare gå og gjøre sånn! *drømmeomdagenjegogkan* 🙂

 • Reply Madeleine 26. oktober 2012 at 13:48

  Hei Ida! I den samme Voluspa-serien har Home&Cottage inne en duft som heter Goji Tarocco Orange, som jeg tror du vil like. Den kan minne litt om Saijo Persimmon 🙂 God helg!

 • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 13:56

  Wow, marvelous weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?

  you made running a blog glance easy. The entire
  look of your site is great, let alone the content! You can see
  similar here dobry sklep

 • Leave a Reply