Reise

I LIVE HERE

27. oktober 2012

Reisen gikk smertefritt – jeg elsker når det går sånn. Spesielt når det overhodet ikke var forventet, vi fløy jo med RyanAir. Vi bor på West In Hotel, og her har vi hvert vårt kjempefine rom. Har nesten lyst å bare være her. Rulle fra senga til badekaret og tilbake. Men det er jo mye som skal gjøres, sees, kjøpes og smakes.

Det første vi gjorde da vi kom var å ta en taxi bort til kjøpesenteret mange av dere har anbefalt. Złote tarasy. Det kostet 20 kroner fra hotellet vårt – og det tar ikke særlig lang tid å gå heller. Herlig!

5 Comments

 • Reply june 27. oktober 2012 at 10:07

  hei, jeg har den sammen kjolen som du har liggende på senga der, men synes den er så gjennomsiktig. har du noen tips til hva man kan ha under kjolen?

  Svar fra Ida: sikker på at det er samme? Min er ikke gjennsomsiktig!

 • Reply Rebecca 27. oktober 2012 at 13:50

  Hvilken str har du i denne kjolen? Synes den ser amazing ut! 🙂

 • Reply SWEET PETROLEUM 27. oktober 2012 at 19:58

  Uh hvor lækkert! Kunne godt 😀

 • Reply Brita 28. oktober 2012 at 13:54

  Hei!

  Jeg og noen venninner tenker å reise til Warzawa i nærmeste framtid, men ingen av oss har vært der før og vet svært lite om byen. Så jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om inntrykket du/dere fikk av byen, hva som var bra/dårlig og priser på ting som hotell, mat, reise osv? Regner med det er flere enn oss som lurer på det samme 🙂 Det ville vært superrrrt.

 • Reply Anna 29. oktober 2012 at 10:59

  Hvorfor har dere hvert deres rom??

 • Leave a Reply